2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cok gecmis olsun cnm insallah distendir

Canim disin atesi 38 i gecmez diye biliyorum dikkat et yine de

ouzi; post: 43980944 .!.:
Ben ikinci kez kendim kestim ense kismi ve gozunun ustu cok rahatsiz ediyor.
Bence uzyn sac kiz erkek farketmez iyi degil bebek icin. Uzun sac terletiyor asil hastalik terden olur
Evet saçtan dolay bbaşı hep terliyo.oözellikle ensesi hep kizariyo terden.senmi kestin.acaba berberemi gorursem.ben yapabilurmiyim.bizimki kıvırcık çünkü kesmesi zor olur

Öhöm öhömmm
Ne yapıyorsunuz millet ?
Ben Ocak sonu doğum yapmıştım hatırlayan var mı bilmem
O yüzden yavaş yavaş doğum günü hazırlıklarına başlıyorum
Kendime müslüman olmayı sevmem, paylaşayım
Ben şöyle yaptım kendi yapmak isteyen varsa alsın diye ekliyorum
Ayrı ayrı kaydetmemdeki amaç istediğimiz büyüklükte yazdıralım
Hadi bakalım bana da size de kolay gelsin ( :

Eki Görüntüle 1712515 Eki Görüntüle 1712516 Eki Görüntüle 1712518 Eki Görüntüle 1712519 Eki Görüntüle 1712521 Eki Görüntüle 1712522 Eki Görüntüle 1712524 Eki Görüntüle 1712525

Eklentiler

• 20151208_164154_HDR.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 79
Sütun azalacagina inanmiyorum .ben çok gereksiz şeyler yiyorum .diyet yapınca daha sağlıklı besleniyorum kesinlikle.aburcubur hamur isleri ve tatlıyı birakmam lazim..sutum eskisi gibi çok olmuyor zaten...
Ben de asiri abur cubur ve hamur isi yiyorum. Birakabilecegimi de hic sanmiyorum. Sadece istedigim kiloya dusmeyi hedeflersem belli bir sure icinde diyet yapabilirim. Cok yememe ragmen cok kilo almiyorum neyseki.

Benim de hic aklima gelmemisti ama gecen gun bir bakayim belirtilerine dedim.baktim bunlar var kafama takildi.

bunları nasıl bir kağıda yazdıracaksın canım

bugün tv dr gözlükgilleri dinledim 6-8aydan sonra haftada bir kez bıldırcın yumurtası verilebilir dedi,yürüme ve oturma için nöroşojik gelişim için didi:)))

Aynen Can'ım benimkide öyle 12 1 allah ne verdiyse gecede saat başı kalkar çok yoruldum.gündüz uykusu iyi ama o Zaman'da iş yemek var off

Sonunda bizimde dişimiz geliyor 2 3 gündür huysuz ateşli ve dişi kabarıktı bugün çıkmış sanırım.azını açmıyor elimide girdirmiyor ama gelmiş gibi görünüyor hayırlısıyla bizde ilk dişimizi çıkardık sonunda 10.ayın ortasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…