- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Cok gecmis olsun cnm insallah distendirMerhaba arkadaşlar dün gece kızım ateşlendi bütün gece uyanık kaldık neredeyse 39 a çıktı ateşi ne yapacağımı sasırdım fitil verdim soguk bezle soyup sildim heryeri sabaha doğru düştü şükür ateşi ama hala var yine fitil vericem sanırım . Zaten kaç gecedir huzursuzdu üstteki ön dişi geliyor sanırım onun ateşi bu.
Canim disin atesi 38 i gecmez diye biliyorum dikkat et yine deMerhaba arkadaşlar dün gece kızım ateşlendi bütün gece uyanık kaldık neredeyse 39 a çıktı ateşi ne yapacağımı sasırdım fitil verdim soguk bezle soyup sildim heryeri sabaha doğru düştü şükür ateşi ama hala var yine fitil vericem sanırım . Zaten kaç gecedir huzursuzdu üstteki ön dişi geliyor sanırım onun ateşi bu.
Bunu bilmiyordum dikkat edeyim normalde doktora götürecektim arabamız tamirde aksilik bugünde devam ederse götürücem bir şekil sağol Can'ımCanim disin atesi 38 i gecmez diye biliyorum dikkat et yine de
Sağol Can'ım inş öyledir de çabucak gecerCok gecmis olsun cnm insallah distendir
Evet saçtan dolay bbaşı hep terliyo.oözellikle ensesi hep kizariyo terden.senmi kestin.acaba berberemi gorursem.ben yapabilurmiyim.bizimki kıvırcık çünkü kesmesi zor olurouzi; post: 43980944 .!.:Ben ikinci kez kendim kestim ense kismi ve gozunun ustu cok rahatsiz ediyor.
Bence uzyn sac kiz erkek farketmez iyi degil bebek icin. Uzun sac terletiyor asil hastalik terden olur
Maasallah kuzuma ya. Cok tehlikeli oluyorlar boyle ama ben hareketli cocuklari cok seviyorum. Merakli olmalari hosuma gidiyo. Buyuk sikintilar yadamadan buyuturuz insallah.Kizlar bu cocuk neden yaramazlikta sinir tanimiyo acaba :)Eki Görüntüle 1712381 Eki Görüntüle 1712382 Eki Görüntüle 1712384
Ben de asiri abur cubur ve hamur isi yiyorum. Birakabilecegimi de hic sanmiyorum. Sadece istedigim kiloya dusmeyi hedeflersem belli bir sure icinde diyet yapabilirim. Cok yememe ragmen cok kilo almiyorum neyseki.Sütun azalacagina inanmiyorum .ben çok gereksiz şeyler yiyorum .diyet yapınca daha sağlıklı besleniyorum kesinlikle.aburcubur hamur isleri ve tatlıyı birakmam lazim..sutum eskisi gibi çok olmuyor zaten...
Benim de hic aklima gelmemisti ama gecen gun bir bakayim belirtilerine dedim.baktim bunlar var kafama takildi.Benim kızında tırnaklar sürekli kırılıyor. Bende dediğin gibi elini her yere sürttüğünden olduğunu düşündüm. Sağ el Daha çok kırılıyor. Benimki peçete dahil ne bulsa ağzına götürüyor. O da dişten sanırım. Kansızlık hiç aklıma gelmemişti
bunları nasıl bir kağıda yazdıracaksın canımÖhöm öhömmm
Ne yapıyorsunuz millet ?
Ben Ocak sonu doğum yapmıştım hatırlayan var mı bilmem
O yüzden yavaş yavaş doğum günü hazırlıklarına başlıyorum
Kendime müslüman olmayı sevmem, paylaşayım
Ben şöyle yaptım kendi yapmak isteyen varsa alsın diye ekliyorum
Ayrı ayrı kaydetmemdeki amaç istediğimiz büyüklükte yazdıralım
Hadi bakalım bana da size de kolay gelsin ( :
Eki Görüntüle 1712515 Eki Görüntüle 1712516 Eki Görüntüle 1712518 Eki Görüntüle 1712519 Eki Görüntüle 1712521 Eki Görüntüle 1712522 Eki Görüntüle 1712524 Eki Görüntüle 1712525
Bende A4 var ama saçma mı olurbunları nasıl bir kağıda yazdıracaksın canım
Aynen Can'ım benimkide öyle 12 1 allah ne verdiyse gecede saat başı kalkar çok yoruldum.gündüz uykusu iyi ama o Zaman'da iş yemek var offGece 12-1 de benim kız gibi Bebek uyutan var mı ? Bir haftadır hep aynı üst dişi geliyor şurup ta veriyorum Ağrı'sı vardır diye ama yine aynı bazen dayanacak gücüm kalmıyor gündüzde cok cok az uyuyor akşamlardan hiç birşey anlamıyorum artık(
Daha az önce bi doktor söyledi 6 7 Aydan sonra haftada bir yedirmek gerekmiş motor gelişimi hızlandırırmış ama sadece haftada bir kez diye üzerine bastı1 yaşından önce verilmemesi gerekiyormus.agir geliyormuş bebeklere.protein değeri çok yuksek olduğu için diye duymustum
Bende korkuyordum ama çok kolay oldu koldan aldılar hastanede hemşire iyiydi galiba oğlumda çok dayanıklı çıktı çok az ağladı iyikide alınmış Demir eksikmşKan aldırmak benimde korkulu rüyam. Doktoruna sordum bir yaş civarı bakarız dedi
Bende bu konuyu soracaktım hay yaşa bende taktırmak istiyorum adetli değilkende takılıyormuş şimdi öyle duydum doğru mu ki bilen varmıKizlar spiral kullanan var mi su an
ben a4 kuşe kağıda yada fon kağıda bastırıcam keyfekedersaatlerim blogunda peçeteden şapkaya kadar banner falan herşey var bi oraya bak istersen ben ordan indirdimBende A4 var ama saçma mı olur
Üstlerini iğne yardımıyla iplikten geçirip sıralasam şu meşhur bayraklar gibi assam
Cnm demir kac çıktı sizinBende korkuyordum ama çok kolay oldu koldan aldılar hastanede hemşire iyiydi galiba oğlumda çok dayanıklı çıktı çok az ağladı iyikide alınmış Demir eksikmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?