2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

arkadaşlar ben de sessiz takipçilerinizdenim. 10 mart doğumlu oğlum var. şu kilo ile ilgili yazılarınızı görünce yazayım dedim.
4 aylıkken oğlum havale geçirdi, ölümden döndü, idrar yolu enfeksiyonundan 7 gün hastanede yattı, üstüne rotavirüs geçirdi. 11 gün ishal oldu. antibiyotik tedavisi gördü, her yerinden damar yolu açtılar. sonar böbrek büyümesi çıktı, takibe alındı, daha sonra bağışıklığı düştü. şu an kilo ve bağışıklığı az diye yine takipe..azmış çokmuş demeyin. yeter ki hasta olmasınlar.yaşadıklarım yüzünden benim de sağlığım bozuldu, hem bedenen hem ruhen..Allahım herkesin evladını korusun.

Baska bir arkadas 8kg gormedik ama dr normal sinirlarda dedi diyo senin dr bir telaa bir telas hey Allah'im ya insan neye inanacagini sasiriyor ...
Aynen cnm ya bide burayi takip ettiğim için biliyorum tek minnak benimki deil :) o yüzden doktoru çok takmadim.bencede zayıf ama çok sukur sağlıklı bu bana yeter.

Cok geçmiş olsun inş hemen iyileşir buyur bu günler geçer.biz kiloyu dusunmuyoruz zaten dışardan gelen lafları elestiriyoruz sadece.tabiki sağlık olsun yeter.gerisi boş.allah sağlık versin tüm bebislere

Cook.cok geçmiş olsun canım.Allah evlatlarimizi korusun.

Canım boşuna dert ediyorsun kendine. Görümcemin oğlu 18 ay boyunca sadece emdi. Gayet sağlıklı ve mutlu bir bebek. Zamanla alışacaktır,ısrarcı olmadan yavaş yavaş denemeye devam et bence

Ayni bizimki. Su bile icmiyor sevdigi bi hurma var bi elma oyle yemek filan hic yemez. 5 saat ac kalsa soryn etmez meme tutarsan emer. 9 ay uc gunluguz bizde ben pek dert etmiyorum kilosu cok fazla.

Ayni bizimki. Su bile icmiyor sevdigi bi hurma var bi elma oyle yemek filan hic yemez. 5 saat ac kalsa soryn etmez meme tutarsan emer. 9 ay uc gunluguz bizde ben pek dert etmiyorum kilosu cok fazla.
TSK ederim canım içimi rahatlattın

Canım boşuna dert ediyorsun kendine. Görümcemin oğlu 18 ay boyunca sadece emdi. Gayet sağlıklı ve mutlu bir bebek. Zamanla alışacaktır,ısrarcı olmadan yavaş yavaş denemeye devam et bence
18 aydan sonramı ek gıdaya gecti canım

öncelikle ılık suda ıhlamuru yıkıyorum tozu aksın die sonra 5-8 dk arası kaynatıorum...

Cok gecmis olsun cnm zor seyler yasamissin. Herkesi soylemiyor ama bazi arkadaslarimiz cidden cok takiyo onemli olan saglik. Keremin yuzundeki yaralar 5.5 aylikken gecti hala bile yara oluyo kan damlasi veremem onu veremem bunu veremem yuzune bakan doktor kansiz der cennet hurmasi denedim o da biraz döküntü yapti dun gece yine yanagini kasiyordu. Sekiz aylikken 10 kilo 74 cm idi persentil 90da ama onemli olan saglik birakin minyon olsun tabi yine tercih her bebegin kendi annesinindir

18 aydan sonramı ek gıdaya gecti canım
Aynen öyle oldu canım. Hatta memeyi bıraktırmayı bile düşündü ama kilosu ve gelişimi çok iyi olduğu için doktor bırakma dedi. Sadece meyve yiyiyordu. Bir ara çok hırs yaptı alışsın diye elini kolunu tutarak verdiler. Doktor bunun da etkili olduğunu ondan uzun bir süre yemeyi reddettiğini söyledi. Akışına bırak ve kendini üzme hiç. Hergün azda olsa dene eninde sonunda alışacak bebişin :)

Elini kolunu mu tuttular aaa cok fena yemesin daha iyi. Zorla yemek mi yedirilir kendimi cocugun yerine koyuyorum istemiyor iste napcan.
Bende deniyorum herseyi ozel bi yemek yapmiyorum artik onume ne gelirse tatli disinda bide kizima vereyim diyorum .
Bugun doktora gittik 9 aydan sonra sut yetmez yemeye baslar dedi. Bugun ispanak da yedi bi cay kasigi oda bisey badem rendeledim onuda yedi bi cimdik yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…