Aynen öyle yaptılar canım ya . Biri ellerini tutuyor diğeri ağzına tıkıyordu tabiri caizse.Elini kolunu mu tuttular aaa cok fena yemesin daha iyi. Zorla yemek mi yedirilir kendimi cocugun yerine koyuyorum istemiyor iste napcan.
Bende deniyorum herseyi ozel bi yemek yapmiyorum artik onume ne gelirse tatli disinda bide kizima vereyim diyorum .
Bugun doktora gittik 9 aydan sonra sut yetmez yemeye baslar dedi. Bugun ispanak da yedi bi cay kasigi oda bisey badem rendeledim onuda yedi bi cimdik yeter.
Aynen bende hiç istemiyorum kan aldrmak şimdiye kdr hiç aldrmadm gereklide görmüyorum açıkçasıBana dr veya aile hekimliginden yapalim diyen olmadi.aslinda ben de tedirginim. Kansizlik var mi diye. Ama kan aldirip kizimi uzmek de isime gelmiyo.
Allah yardımcımız olsun Can'ım bazen cok zorluyor bu durum beni uykusuzluk cok kötü gündüzleri her işim aksıyor yetişemiyorum gece uyuyamadığımızı icin umarım düzene girerBen varim hep oyleydi en erken birde uyuyor alistim artik....
Benim kızda aynı canım 11 de uyuduğunda mutluluktan ne yapacağımı şaşırıyorum. 12-1 arası uyuyor ama Allah'tan gece bir kez uyanıyorGece 12-1 de benim kız gibi Bebek uyutan var mı ? Bir haftadır hep aynı üst dişi geliyor şurup ta veriyorum Ağrı'sı vardır diye ama yine aynı bazen dayanacak gücüm kalmıyor gündüzde cok cok az uyuyor akşamlardan hiç birşey anlamıyorum artık(
Kan aldırmak benimde korkulu rüyam. Doktoruna sordum bir yaş civarı bakarız dediBana dr veya aile hekimliginden yapalim diyen olmadi.aslinda ben de tedirginim. Kansizlik var mi diye. Ama kan aldirip kizimi uzmek de isime gelmiyo.
Benim kızında tırnaklar sürekli kırılıyor. Bende dediğin gibi elini her yere sürttüğünden olduğunu düşündüm. Sağ el Daha çok kırılıyor. Benimki peçete dahil ne bulsa ağzına götürüyor. O da dişten sanırım. Kansızlık hiç aklıma gelmemiştiArkadaslar uzun zamandir kizimin tirnaklari hep kiriliyor. Ama ben bunu surekli elleriyle bir yerleri kasir gibi yapmasina bagladim. Bir de kagor pecete yeme istegi cok fazla. Pecete unutursak nir yerde kesin yiyor. Agza sokma surekli oldugu icin bunu da onemsemedim.ama demir eksikliginin konusuldugu su gunlerde bu durum kafama takildi. Sizin bebekler de boylemi.
Valla halt etmislee cok tatli bi kizin varHafiften benzerlik var gibi.erkek kiyafeti giydirsek kandirabiliriz
Bize de biri kiz herhalde demisti esim de valla biz de oyle saniyoruz pembe giydiriyoruz filan diye cevap vermisti..masallah Yaramaz Kereme, yaramazlar pek merakli zeki olurlarmisValla halt etmislee cok tatli bi kizin varama keremi nasil kiz saniyorlar anlamiyorum yanimizda tek cocuk arabasi da turkuqz daha ne olsun :)
Kerem'in beyninden gecenler:Bu annelere de hic yaranilmiyor ya makineyi bosaltalim dedik gitmis foruma yazmis yan gelip yatsak daha mi iyi?Kizlar bu cocuk neden yaramazlikta sinir tanimiyo acaba :)Eki Görüntüle 1712381 Eki Görüntüle 1712382 Eki Görüntüle 1712384
Benim kizima da erkek olacakmis sonradan degismis diyen bilen oldu Haşa Yarabbim cok dengesiz insanlar var ya ...Bize de biri kiz herhalde demisti esim de valla biz de oyle saniyoruz pembe giydiriyoruz filan diye cevap vermisti..masallah Yaramaz Kereme, yaramazlar pek merakli zeki olurlarmis
Kızlar ya bebeğinin saçını kestiren oldumu.benim oğlanın saçı için çok baskı var 4 aylıktan beri herkes kestir diyo.şimdi baya baya uzadı.biximkini de herkes kız zannediyo.bende kestirsem usur gibi geliyo
Simdilik zeki gibi gorunuyo bakalim hakkimizda hayirlisi Teşekkürler teyzesiBize de biri kiz herhalde demisti esim de valla biz de oyle saniyoruz pembe giydiriyoruz filan diye cevap vermisti..masallah Yaramaz Kereme, yaramazlar pek merakli zeki olurlarmis
Cok yasa ya yorumun beni baya güldürdüKerem'in beyninden gecenler:Bu annelere de hic yaranilmiyor ya makineyi bosaltalim dedik gitmis foruma yazmis yan gelip yatsak daha mi iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?