2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynen öyle yaptılar canım ya . Biri ellerini tutuyor diğeri ağzına tıkıyordu tabiri caizse. Bir kaç defa dedim yapmayın diye ama çokta karışılmıyor malum. Çocuk aç kalmasın hasta olmasın diye düşündüler ama çok daha zor oldu böylesi.

Benim kızda aynı canım 11 de uyuduğunda mutluluktan ne yapacağımı şaşırıyorum. 12-1 arası uyuyor ama Allah'tan gece bir kez uyanıyor

Benim kızında tırnaklar sürekli kırılıyor. Bende dediğin gibi elini her yere sürttüğünden olduğunu düşündüm. Sağ el Daha çok kırılıyor. Benimki peçete dahil ne bulsa ağzına götürüyor. O da dişten sanırım. Kansızlık hiç aklıma gelmemişti

Valla halt etmislee cok tatli bi kizin var ama keremi nasil kiz saniyorlar anlamiyorum yanimizda tek cocuk arabasi da turkuqz daha ne olsun :)
Bize de biri kiz herhalde demisti esim de valla biz de oyle saniyoruz pembe giydiriyoruz filan diye cevap vermisti..masallah Yaramaz Kereme, yaramazlar pek merakli zeki olurlarmis

Bize de biri kiz herhalde demisti esim de valla biz de oyle saniyoruz pembe giydiriyoruz filan diye cevap vermisti..masallah Yaramaz Kereme, yaramazlar pek merakli zeki olurlarmis
Benim kizima da erkek olacakmis sonradan degismis diyen bilen oldu Haşa Yarabbim cok dengesiz insanlar var ya ...

Kızlar ya bebeğinin saçını kestiren oldumu.benim oğlanın saçı için çok baskı var 4 aylıktan beri herkes kestir diyo.şimdi baya baya uzadı.biximkini de herkes kız zannediyo.bende kestirsem usur gibi geliyo

Benim kizimada. Abileriyle gezerken gorenler bu kiz olaymis iyi olacakmis diyorlae
Bayada pembe giydiriyorum halbuki

Ben ikinci kez kendim kestim ense kismi ve gozunun ustu cok rahatsiz ediyor.
Bence uzyn sac kiz erkek farketmez iyi degil bebek icin. Uzun sac terletiyor asil hastalik terden olur

Merhaba arkadaşlar dün gece kızım ateşlendi bütün gece uyanık kaldık neredeyse 39 a çıktı ateşi ne yapacağımı sasırdım fitil verdim soguk bezle soyup sildim heryeri sabaha doğru düştü şükür ateşi ama hala var yine fitil vericem sanırım . Zaten kaç gecedir huzursuzdu üstteki ön dişi geliyor sanırım onun ateşi bu.

Simdilik zeki gibi gorunuyo bakalim hakkimizda hayirlisi Teşekkürler teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…