- 3 Nisan 2010
- 901
- 343
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 subat dogumlu 24 martta olduk canım 30 gunu gecınce olabılıyor demekkıKızlar bu 1 aylık aşı tam 30 . gün mu yapılıyor bizim eve 40 cikinca gel dedi
ya çok can sıkıcı bişi o şişlik ne güzel 9. Güne kadar bişeyim yoktu ..Benim bandı hastaneden çıkarken çıkardılar bi sprey sıktılar eve gidip ılık duş al dediler şişme bütününde var doğru bayağ zaman inmiyormuş o şişlik
Uyurken hangi pozisyonda gazini alıyorsun?Selam kizlar herkes gaz sancisindan bahsetmeye baslamis...biz de 1 aylik kontrolumuze gittik. 2650 ile taburcu olduk 3800le bir ayi tamamladik cok sukur. Ortalama kilo artisi 750 grammis ama memede beslenen bebek icin daha fazla olabilirmis. Mama ile beslenme olsaydi azalttiracaktim dedi doktorumuz. Biogaia damlasini konustugunuzu gordum. Biz de bir toz kullandik taburcu olduktan sonra sadece 10 gun. Ozamanlar mama takviyesi yapiyorduk o yuZden verilmis bagirsak florasi olusmasi icin, ama memede beslenen bebekler o florayi zaten annee sutunden aliyormus baska birseye gerek yokmus.
Bir de sutu arttirmak icin ben mamma milk maker diye bir damla kullandim, faydasini gordum. Bir sise kullandim sadece, artik humana still tee iciyorum gunde bir bardak. Sutum yetiyor masallah.
Bir de uyku duzeniyle ilgili tecrubemi paylasayim...gunduz cok duzenimiz yok 2 defa 3 saatlik uykumuz oluyor onun disinda uyuklamalar var, 3-4 saatlik uyanik sureleri var. aksam 8den once uzun uyanik suresi oluyor ve cok emiyor, iki memeyi bosaltiyor. Sonra uyuyor gece 12-1 gibi uyaniyor. Kucuk bir lamba yakiyorum yada tv isiginda emziriyorum. Kizimla konusmuyorum, sadece pispislayip emziriyorum. 15-20 dk emiyor bir memeyi bosaltiyor hemen uykuya geciyor. Gazini uyurken cikartiyorum. 3 saat uyuyor sonra tekrar ayni islem, sessiz ve karanlikta. Ben de cok sukur uykumu alabiliyorum bu sekilde, 6-7 saat uyuyorum. Insallah guzel paylasimlarla burda bulusmaya devam ederiz saglicakla kalin...
Kuruyemiş gaz yapar diye ceviz hic yemiyorum. Findik fistik yemeyin yazınca brn ceviz de yemedimBebegı kılo alsın ısteyenler ben sonderece duzensız beslenıyorum tek yedıgım cevız tavsıye ederım
1 aylikken hepatit b yapılıyor. 1-2 gun fark etmez ama 10 gun cok degil mi?Kızlar bu 1 aylık aşı tam 30 . gün mu yapılıyor bizim eve 40 cikinca gel dedi
İlk ay 1 kilo alması bekleniyormuş.Kilosu çok değil ama normal di ilk ay biraz daha fazla aldırmaya çalışıyorum ama benim cimcime sık emzirmeye çalışsamda almıyor kendi istediği zaman alıyor hanımefendi :) bende yakınımda sorabileceğim kimse yok besleme konusunda tecrübesizim size sorayım dedim
Gebelik lekelerinin solması 6 ayı buluyormuş. Bende de aynı sorun vardı doktoruma sordum beklemem gerektiğini söyledi.Geçmiş olsun . İnş en kısa sürede iyileşir
Geçmiş olsun hayırlı olsun. Bizde 38 günlük olduk bu ay içinde yaptırnayı düşünüyoruz
Geçmiş olsun. Çabuk iyileşiyormu bakımı zor mu
Hepimizde var canım aynı sıkıntı
Ne zanan geçecek bu göbekteki karalık acaba
Yoo olmadı herhangi bir kusma falan niye oldu ki acabagaz sancisi oldugunu soyleyince biogaina onerdi dr. Bu aksam kullandik 5 damla ve pespese kustu kızım. Cok korktum. Neden olabilir. Içinde bir yan etkisi yoktur yazıyor ama. Sizde de oldu mu
Omuza koyuyorum canim, bayagi yuksege, sirtina hafifce vuruyorumUyurken hangi pozisyonda gazini alıyorsun?
Benimde kanamam kotu kokmaya basladi yaaMerhaba kızlar benim Dikiş yerimden sanki koku geliyor hoş olmayan her gün banyo yaptıgım halde var , elimi sürdüğümde koku rahatsız edici sekilde elime geliyor neden acaba normal mi ki? Ayın 17 sinde doktor Kontrolü randevum o zaman sorarım sizde de var mı bu durum ?
Yara kuruyo ondan karatiyoSezeryan doğum yapmış arkadaşlar dikiş yerinizde kararma oldumu hiç benim bugün 16 günüm ama önceden kırmızılık vardı hafif şimdi özellikle kesinin sağ tarafı karardı resmen ama ağrı veya akıntı yok bide göbeğimde hafif kara gibime geliyor tenim çok hassastır acaba ondanmıdır diyorum
Benimde öyle nedenseBenimde kanamam kotu kokmaya basladi yaa
Gece iyi uyudugu surece gunduz bir sekilde geciyor bence, Allahima sukrediyorum ben. Kucukler daha cok kilo alirmis canim, seninki kac dogdu?Bızde aynı sekılde canım benımkı gunduz hıc uyumaz kucakta uyur, akşam delı gıbı aglar sonra tum gece uyur bende uykusuz kalmıyorum,
Bizim kızda bı bucuk kılo almış cok degılmı dedım doktor anne sutu aldıgı surece istedıgı kadar kılo alabılır dedı,
Gecmis olsun canim..masallah dıyelım bebısıne...gece uyumak buyuk rahatlık benımkı de gunduz bısey yaptırmıyor.gecen gun makarna koydum onu bıle yaktım..
kızım bademcık amelıyatı oldu.bebıs kucuk hastaneye annemle esım gıttı.2 gece kaldılar.gıdemedım ben basında akhısarda annemler o yuzden 3 gun gorusmedık kızımla cok ozledım ama gecıyor bugun 1 hafta oldu kontrolumuz var babayla gıttıler yıne.bızde oglusumla evdeyız.2 cocukla daha zor hersey kızımda sıvı beslendı 1 haftadır.
Yanma iltihaplanma belirtisidir canim, bence bir doktora gorun. Sezaryanda takilan sondadan dolayi da tahris olmus olabilir. Tedavisiz ileride daha buyuk sorunlara yol acabilir, aman dikkat...gecmis olsunİdrarimi yapinca yanma oluyor.bu durumda olaniniz var mi?sezeryanla bi alakasi var mi ki,nasil gecicek acaba?
Yara kuruyo ondan karatiyo