- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Cift beze devam cnmCnm selam eski mesaji aramadan burdan sorayim dedim bebisin kalca durumu ne oldu ?
Nasil canim ya fitilmi. benim oglanlarin sunnetinde birbucuk yasindaydi bana sunnetten sonra cok zararli fitil verme calpol dolven ver sikisirsan fitil ver demislerdiGeceyi acilde gecirenler arasinda hizde vardik, kizimin iki gundur atesi vardi ve damaklarinda da sislik vardi bende disten diye fitil veriyordum ama dun aksam 39,5 derece olunca atesi hemen acile gittik meger bogaz enfeksiyonuymus, hic anlamadim cunku hic oksurugu yoktu. Antibiyotige mecbur basladik ve fitile devam. Hastane atesi olan ve havale geciren cocuklarla doluydu Rabbim korusun yavrularimizi. Cok sukur kizimin atesi dustu ama istahi hic yok hicbirsey yemiyo meyvede bile agzini kapatiyo cok huysuz. Doktorum birde uyarida bulundu disin yaptigi ates hicbir zamn 38i gecmez, 38i gecen ates baska bir sebeptendir dedi. Allah butun hastalara acil sifa versin. Bizde durumlar boyle kizim surekli kucak istiyo yapisik ikiz olduk birde bu halde dun misafirlerimiz vardi dis bugdayimizi yaptik kizimi susledik fotograf cektik hemen pijamalara geri donduk zaten sonrasindada acile gittik. Merkezi sistem olan peteklerimiz hala yanmiyo ufoyla dolasiyoruz evde sizde durumlar nasil istanbul cok soguk
Oyyy cok şükür baya bi emmis. 12 haftaya kadar fln sknti degil benim bildigim ama tam emin degilim haftasından. Sen bi doktora danis cnmIlk bebeğim e martta gebe kaldım cnm o sıra çok aktif uyeydim :) kızım 11 aylık ve yedi haftalık gebeyim emmeyi bırakmıyor ne yapcam bilmiyorum
Geldigimden beri kerem de felaket dort saat sonra zor uyuttugum oluyo en gec 2.5 saatte uyuyan bebegi. Ama dun ne zaman aldim kucagimda yatirdim bir de hic hatırlamıyorum :)Bi haftadir benimki de geceleri o kadar çok uyaniyoki artık uykusuzluk tan baş ağrısı bitmiyo.bide ayağımda salliyorum yoksa uyumuyo.sabah olmasını iple cekiyorum gibi bise:)
Cok cok gecmiş olsun cnmGeceyi acilde gecirenler arasinda hizde vardik, kizimin iki gundur atesi vardi ve damaklarinda da sislik vardi bende disten diye fitil veriyordum ama dun aksam 39,5 derece olunca atesi hemen acile gittik meger bogaz enfeksiyonuymus, hic anlamadim cunku hic oksurugu yoktu. Antibiyotige mecbur basladik ve fitile devam. Hastane atesi olan ve havale geciren cocuklarla doluydu Rabbim korusun yavrularimizi. Cok sukur kizimin atesi dustu ama istahi hic yok hicbirsey yemiyo meyvede bile agzini kapatiyo cok huysuz. Doktorum birde uyarida bulundu disin yaptigi ates hicbir zamn 38i gecmez, 38i gecen ates baska bir sebeptendir dedi. Allah butun hastalara acil sifa versin. Bizde durumlar boyle kizim surekli kucak istiyo yapisik ikiz olduk birde bu halde dun misafirlerimiz vardi dis bugdayimizi yaptik kizimi susledik fotograf cektik hemen pijamalara geri donduk zaten sonrasindada acile gittik. Merkezi sistem olan peteklerimiz hala yanmiyo ufoyla dolasiyoruz evde sizde durumlar nasil istanbul cok soguk
işte arada derede bi yerde kendine de vakit ayır canm çok değil bi eyeliner bi maskara yetiyo yüzüme renk gelmesine saçları da akşam çınar bera uyuyunca düzleştiriyorum ya da maşalıyorum iyi oluyoTebrik ederim valla ne güzel yapıyorsunuz hayatımın en bakımsız dönemini yaşıyorum heralde. İş ev bebek derken perişanım diyebiliriz
iyi bari burda bile havala serineldi orda soğumuştr iyiceEve yalıtım yapildi Belki cok Soğuk olmaz cnm
teşekkür edrzzzKuzu yaaaa :) ayni annesi :)
prednol-a (pomad 30 g ),trosydİlacin adı neydi canim
çok geçmiş olsun canm ya demir ilacı kullanıyosan bizde çok fazla kabızlık yapıyoKizlar bu arada ben,attila kakasini yapti diye kabizligi bitti sanip size yazmistim ama maalesef dun gece hastanedeydik. Cocugum mosmor olup cigliklar icinde ıkınınca kalkip gece 3 gibi hastaneye gittik. Once gliserin kansuk fitil soktular. 10 dakika icinse ıkındı ama fitil cikti sadece. Sonra libalaks'in yarisini enjekte ettiler makattan iceri. Tabi bu sirada cocuk ciglik cigliga ve mosmor. Libalaksi yapar yapmaz cocuk cikardi. Karninin sertligi gecti rahatladi yavrum. Korkunc bir geceydi. Cocuk zorlandikca mahvoldum( insallah tekrarlamaz asla bir daha. Dr kabizlikta cocugun kendini bu kadar kasmasinin ve ıkınmasının beyne zarar vereceginden zeka geriligi yapabilecegini soyledi. O yuzden ben ilk firsatta doktora gidip cocugu gosterecegim neden sık sık kabiz oluyor diye. Cok korktum dr oyle soyleyince. Allah korusun makati bile catlayabilir
prednol-a(pomad 30 g),trosydKremin adı neydi ?
bnm de öyle olmuştu bi günde neredeyse 1.5 paket ped bitmişti ilk olduğumda annem için temizleniyo demşti sonraki aylarda öyle olsa doktora gidecektim ama normale dönüyo yavaş yavaş ikinci ay daha az oldu 3. ay normal olduKizlar bizim bugun 7. Ayimiz bitti ve ben ilk kez regl oluyorum ama cok fena o kadar cok ki eskiden benim boyle olmazdi bugun benim disari cikmam lazim inanin nasil olacak diye korkuyorum o kadar fena durum, boyle olan var mi
nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız ya 3te uyandı salona geçtik babamız brz uyusun kaç gündr uykusuz diye (bize bgn okul tatildi antalyada fırtına nedeniyle)5 e kadr oyuncaklarıyla oynadı ben uyuyakalmışım yerde halıda geldi uyandrdı dürtüp gözümü açınca gülüyo bir de sonra ayakta sallayıp uyuttumKerem bana cok güzel bir gece yaşattı :)
On defa uyuyup aglayip uyanmistir eminim tabi ben sinir krizine girdim. Neyse baktim olmuyo oturma odasina gittik ben kanepede uzandim kapattım gözümü bes dk sonra geldi dibime al beni diye koydum besige emzigi taktim uyudu bes dk sallayinca. Neyse buralar yine normal :) ayyy gece uc bucukta bir uyandim küçücük kanepede kerem kucagimda uyuyorum :) ne zaman aldim ne zaman koydum yanima güzelce üstünü bile ortmusum yani :) korktum hemen aldim karyolasina götürdüm ben de yatagima tabi :)
Geçmiş olsun, bi arkadaş yazmış fitilverme sürekli diye .bende sık fitil kullanmak iyi değil diye biliyorum bencede şurup kullan canım, zorda kalırsan fitil ver.evet bizimde merkezi bende konyadayım burasıda soğudu ne zaman yanacak bilmem hiç cocukluları düşünen yok yaGeceyi acilde gecirenler arasinda hizde vardik, kizimin iki gundur atesi vardi ve damaklarinda da sislik vardi bende disten diye fitil veriyordum ama dun aksam 39,5 derece olunca atesi hemen acile gittik meger bogaz enfeksiyonuymus, hic anlamadim cunku hic oksurugu yoktu. Antibiyotige mecbur basladik ve fitile devam. Hastane atesi olan ve havale geciren cocuklarla doluydu Rabbim korusun yavrularimizi. Cok sukur kizimin atesi dustu ama istahi hic yok hicbirsey yemiyo meyvede bile agzini kapatiyo cok huysuz. Doktorum birde uyarida bulundu disin yaptigi ates hicbir zamn 38i gecmez, 38i gecen ates baska bir sebeptendir dedi. Allah butun hastalara acil sifa versin. Bizde durumlar boyle kizim surekli kucak istiyo yapisik ikiz olduk birde bu halde dun misafirlerimiz vardi dis bugdayimizi yaptik kizimi susledik fotograf cektik hemen pijamalara geri donduk zaten sonrasindada acile gittik. Merkezi sistem olan peteklerimiz hala yanmiyo ufoyla dolasiyoruz evde sizde durumlar nasil istanbul cok soguk
Nasil canim ya fitilmi. benim oglanlarin sunnetinde birbucuk yasindaydi bana sunnetten sonra cok zararli fitil verme calpol dolven ver sikisirsan fitil ver demislerdi
Direk fitilmi veriyorsun calpolla filan dusmuyormu yanlis anlama
Geçmiş olsun, bi arkadaş yazmış fitilverme sürekli diye .bende sık fitil kullanmak iyi değil diye biliyorum bencede şurup kullan canım, zorda kalırsan fitil ver.evet bizimde merkezi bende konyadayım burasıda soğudu ne zaman yanacak bilmem hiç cocukluları düşünen yok ya
Maşallah nasıl sağlam duruyor çok da tatlı ısırmalik yani.benimki seninkinin abisi ama ayakta durmayı pek sevmez tembel, sürünsün yatsın yuvarlansın iyi, yürütece koyarım bazen ondada çok cabuksıkılir.tabi istedigi yere sokulamıyor onunla, sehpa altlarında gezemiyorBu da yapiskanima buldugum çözüm :)
Eki Görüntüle 1666482
Ben bes bucukta tutmaya alistirdim alti aylikken Tam durdu. Yedi aylikken de siraladigini farkettim park yatakta istanbulda. Simdi de bırakıyorum cnm. Bizimki de yatmayi sevmiyo ayakta durmak istiyo habire basinda mi olim ben de boyle yaptim :)Maşallah nasıl sağlam duruyor çok da tatlı ısırmalik yani.benimki seninkinin abisi ama ayakta durmayı pek sevmez tembel, sürünsün yatsın yuvarlansın iyi, yürütece koyarım bazen ondada çok cabuksıkılir.tabi istedigi yere sokulamıyor onunla, sehpa altlarında gezemiyor
ben de hamilelik öncesi de göbek vardı şimdi iyice kaldı dediğin gibi mekik de çekemiyorum dikişler ağrır bşy olur diye korkuyorum nolcak bilmiyorum 4 kilo kaldı ben deSezeryan dogum yapan anneler karin ne durumda? Benimki oylese duruyo 2 kilom var fazla eski halimle a ma karnim bir turlu gitmedi korse giyince biraz topluyo ama hep boyle mi kalacakbende fitik var mekik imkansiz ama baska yontem deneyip basarabilen var mi????! Offfffcok sinir bozucu sarkmis koca bi karin gerisi yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?