Bisekilde ins suya alisir canim su cok onemli.ara ara denemeye devam et.Alisana kadarda meyvelerden ver bol bolBizim kucukbey hiiiic su icmiyor. Alistirma bardagi aldim rengarenk guzel birsey. O bile işe yaramadi. Zorlayinca da midesi bulaniyor agzini burnunu yamultuyor agliyorhic dogru durust su iciremiyorum. Biberon mamasi yada corba yaptigimda da belirtilen ölçüden daha sulu yapiyordum hep o yuzden. Bu ay hic muz vermedim cocuga neden kabiz oldu bilmiyorum
Kizimda uzun zamandir huzursuzluk vardi. Gece surekli uyaniyor bazen de surekli agliyordu.dis cikariyor gazi oluyor. Bir de idrara baktiralim dedik aile hekimliginde tahlil verdik. 0-4 arasi olmasi gereken lokosit 28 cikti.bir de sg dusukmus. Enfeksiyon varmis. Cok ileri boyuttami ne zamandir var acaba bilmiyorum.cumartesi dr a gidicez .
Iyi akşamlar anneler aranızda hem emziren hemde gebe olan var mi
Kizlar bu arada ben,attila kakasini yapti diye kabizligi bitti sanip size yazmistim ama maalesef dun gece hastanedeydik. Cocugum mosmor olup cigliklar icinde ıkınınca kalkip gece 3 gibi hastaneye gittik. Once gliserin kansuk fitil soktular. 10 dakika icinse ıkındı ama fitil cikti sadece. Sonra libalaks'in yarisini enjekte ettiler makattan iceri. Tabi bu sirada cocuk ciglik cigliga ve mosmor. Libalaksi yapar yapmaz cocuk cikardi. Karninin sertligi gecti rahatladi yavrum. Korkunc bir geceydi. Cocuk zorlandikca mahvoldum( insallah tekrarlamaz asla bir daha. Dr kabizlikta cocugun kendini bu kadar kasmasinin ve ıkınmasının beyne zarar vereceginden zeka geriligi yapabilecegini soyledi. O yuzden ben ilk firsatta doktora gidip cocugu gosterecegim neden sık sık kabiz oluyor diye. Cok korktum dr oyle soyleyince. Allah korusun makati bile catlayabilir
Bizde uyku eğİtimi yok değişse :) beşiği salla babam salla modundayız hala
Benim kızımda aynısı oldu meme düşkünlüğü başladı ek gıdaya başlayalı biberon mamasını da bitirmiyor hiç 60 cc bile olanı ... Su da içmiyor sanki su değil limon veriyormuşum gibi yüzünü ekşitiyor.. 2 saatte bir uyanmalar bizde de var .. Kaşığı görünce ağız kapamayı da öğrendi ..
Gecmis olsun canimKizlar bu arada ben,attila kakasini yapti diye kabizligi bitti sanip size yazmistim ama maalesef dun gece hastanedeydik. Cocugum mosmor olup cigliklar icinde ıkınınca kalkip gece 3 gibi hastaneye gittik. Once gliserin kansuk fitil soktular. 10 dakika icinse ıkındı ama fitil cikti sadece. Sonra libalaks'in yarisini enjekte ettiler makattan iceri. Tabi bu sirada cocuk ciglik cigliga ve mosmor. Libalaksi yapar yapmaz cocuk cikardi. Karninin sertligi gecti rahatladi yavrum. Korkunc bir geceydi. Cocuk zorlandikca mahvoldum( insallah tekrarlamaz asla bir daha. Dr kabizlikta cocugun kendini bu kadar kasmasinin ve ıkınmasının beyne zarar vereceginden zeka geriligi yapabilecegini soyledi. O yuzden ben ilk firsatta doktora gidip cocugu gosterecegim neden sık sık kabiz oluyor diye. Cok korktum dr oyle soyleyince. Allah korusun makati bile catlayabilir
Benim de cok sisi varmis adet olunca gecti. Benim adetimde sadece rahmim acidi cnm ikinci bakalım nasil olacak7 ay bi haftalikken ben de ilk defa oldum..cok yogun degildi ama kasiklarim agriyordu...hani dogurunca gecicekti sitem ettim anneme, yillardir ole dedi bana..gec,is olsun canim hayirli olsun benim karnim nerdeyse kayboldu o ilk reglden sonra.
benimde duruyor cnmSezeryan dogum yapan anneler karin ne durumda? Benimki oylese duruyo 2 kilom var fazla eski halimle a ma karnim bir turlu gitmedi korse giyince biraz topluyo ama hep boyle mi kalacakbende fitik var mekik imkansiz ama baska yontem deneyip basarabilen var mi????! Offfffcok sinir bozucu sarkmis koca bi karin gerisi yokkkk
Çok geçmiş olsun .Güneşde hep kabız,ek gıdayı kestim,hala sert yapıyor,kıpkırmızı oluyor.Ne oluyor bu bebeklere çok kabız olan var,ne yapsak ki..Kizlar bu arada ben,attila kakasini yapti diye kabizligi bitti sanip size yazmistim ama maalesef dun gece hastanedeydik. Cocugum mosmor olup cigliklar icinde ıkınınca kalkip gece 3 gibi hastaneye gittik. Once gliserin kansuk fitil soktular. 10 dakika icinse ıkındı ama fitil cikti sadece. Sonra libalaks'in yarisini enjekte ettiler makattan iceri. Tabi bu sirada cocuk ciglik cigliga ve mosmor. Libalaksi yapar yapmaz cocuk cikardi. Karninin sertligi gecti rahatladi yavrum. Korkunc bir geceydi. Cocuk zorlandikca mahvoldum( insallah tekrarlamaz asla bir daha. Dr kabizlikta cocugun kendini bu kadar kasmasinin ve ıkınmasının beyne zarar vereceginden zeka geriligi yapabilecegini soyledi. O yuzden ben ilk firsatta doktora gidip cocugu gosterecegim neden sık sık kabiz oluyor diye. Cok korktum dr oyle soyleyince. Allah korusun makati bile catlayabilir
Gecmiş olsun canım şu ara cennet hurmasının zamanı onuda bi dene derim çok lifli ve tadı çok güzel ve çok faydalı.benimoğlum çok sevdi ama benimkide şu ara ishal zaten veremiyorumKizlar bu arada ben,attila kakasini yapti diye kabizligi bitti sanip size yazmistim ama maalesef dun gece hastanedeydik. Cocugum mosmor olup cigliklar icinde ıkınınca kalkip gece 3 gibi hastaneye gittik. Once gliserin kansuk fitil soktular. 10 dakika icinse ıkındı ama fitil cikti sadece. Sonra libalaks'in yarisini enjekte ettiler makattan iceri. Tabi bu sirada cocuk ciglik cigliga ve mosmor. Libalaksi yapar yapmaz cocuk cikardi. Karninin sertligi gecti rahatladi yavrum. Korkunc bir geceydi. Cocuk zorlandikca mahvoldum( insallah tekrarlamaz asla bir daha. Dr kabizlikta cocugun kendini bu kadar kasmasinin ve ıkınmasının beyne zarar vereceginden zeka geriligi yapabilecegini soyledi. O yuzden ben ilk firsatta doktora gidip cocugu gosterecegim neden sık sık kabiz oluyor diye. Cok korktum dr oyle soyleyince. Allah korusun makati bile catlayabilir
8 kilo fazlam olduğu için karnımda biraz var tabi.Ancak spor yaparsam toparlanır tabi nasıl yapacam bilmiyorum :))Sezeryan dogum yapan anneler karin ne durumda? Benimki oylese duruyo 2 kilom var fazla eski halimle a ma karnim bir turlu gitmedi korse giyince biraz topluyo ama hep boyle mi kalacakbende fitik var mekik imkansiz ama baska yontem deneyip basarabilen var mi????! Offfffcok sinir bozucu sarkmis koca bi karin gerisi yokkkk
Kerem bana cok güzel bir gece yaşattı :)
On defa uyuyup aglayip uyanmistir eminim tabi ben sinir krizine girdim. Neyse baktim olmuyo oturma odasina gittik ben kanepede uzandim kapattım gözümü bes dk sonra geldi dibime al beni diye koydum besige emzigi taktim uyudu bes dk sallayinca. Neyse buralar yine normal :) ayyy gece uc bucukta bir uyandim küçücük kanepede kerem kucagimda uyuyorum :) ne zaman aldim ne zaman koydum yanima güzelce üstünü bile ortmusum yani :) korktum hemen aldim karyolasina götürdüm ben de yatagima tabi :)
Of şöyle ne versem yiyen bi çocuğum olmadı kızım bundanda kötüydü ben çok tedirgin bi anneyim ama olmayınca olmuyorNe yapacagiz bu bebekleri dun benim de moralim cok bozuldu 1 ayda sadece 100 gr almis 8200 olmus . Gercekten cok istahsiz oglum da artik sutum iyice azaldi gece sagdigim sutu tam 1 saat icsin diye ugrastim ama icmedi 80 cc sutun 10 cc sini ancak icti sonra biraz emdi ama cok az sut var artik cok uzuluyorum
öncelikle çok geçmiş olsun canım, Allah korusun düşünme öyle şelyler, tedbirli ol tabi götür dr,ama aklına getirme öyle şeylerKizlar bu arada ben,attila kakasini yapti diye kabizligi bitti sanip size yazmistim ama maalesef dun gece hastanedeydik. Cocugum mosmor olup cigliklar icinde ıkınınca kalkip gece 3 gibi hastaneye gittik. Once gliserin kansuk fitil soktular. 10 dakika icinse ıkındı ama fitil cikti sadece. Sonra libalaks'in yarisini enjekte ettiler makattan iceri. Tabi bu sirada cocuk ciglik cigliga ve mosmor. Libalaksi yapar yapmaz cocuk cikardi. Karninin sertligi gecti rahatladi yavrum. Korkunc bir geceydi. Cocuk zorlandikca mahvoldum( insallah tekrarlamaz asla bir daha. Dr kabizlikta cocugun kendini bu kadar kasmasinin ve ıkınmasının beyne zarar vereceginden zeka geriligi yapabilecegini soyledi. O yuzden ben ilk firsatta doktora gidip cocugu gosterecegim neden sık sık kabiz oluyor diye. Cok korktum dr oyle soyleyince. Allah korusun makati bile catlayabilir
Ilk bebeğim e martta gebe kaldım cnm o sıra çok aktif uyeydim :) kızım 11 aylık ve yedi haftalık gebeyim emmeyi bırakmıyor ne yapcam bilmiyorumCok gecmis olsun canim
Merhaba canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin, sende mart annesimiydin tanidik geldin :) bizde henuz yeni bebis yok biraz daha buyusun kizim ondan sonra ancak, senin bebegin ne kadarlik
Aynen canm ya karin kaldj birde göğüslerSezeryan dogum yapan anneler karin ne durumda? Benimki oylese duruyo 2 kilom var fazla eski halimle a ma karnim bir turlu gitmedi korse giyince biraz topluyo ama hep boyle mi kalacakbende fitik var mekik imkansiz ama baska yontem deneyip basarabilen var mi????! Offfffcok sinir bozucu sarkmis koca bi karin gerisi yokkkk
Cnm selam eski mesaji aramadan burdan sorayim dedim bebisin kalca durumu ne oldu ?benimde duruyor cnm
Bi haftadir benimki de geceleri o kadar çok uyaniyoki artık uykusuzluk tan baş ağrısı bitmiyo.bide ayağımda salliyorum yoksa uyumuyo.sabah olmasını iple cekiyorum gibi bise:)Kerem bana cok güzel bir gece yaşattı :)
On defa uyuyup aglayip uyanmistir eminim tabi ben sinir krizine girdim. Neyse baktim olmuyo oturma odasina gittik ben kanepede uzandim kapattım gözümü bes dk sonra geldi dibime al beni diye koydum besige emzigi taktim uyudu bes dk sallayinca. Neyse buralar yine normal :) ayyy gece uc bucukta bir uyandim küçücük kanepede kerem kucagimda uyuyorum :) ne zaman aldim ne zaman koydum yanima güzelce üstünü bile ortmusum yani :) korktum hemen aldim karyolasina götürdüm ben de yatagima tabi :)
Ben bunu hemsireye sormuştum öyle bise olursa hergun ılık su icir demişti.Kizlar bikac gundur oglumda hirilti var gibi ama devamli degil bikac dk oluyo sonra kayboluyo oksuruk hapsirik zor nefes alma vs yok sadece zaman zaman bu hirilti boyle olan var mi aranizdaa neden olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?