2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gecmis olsun cnm

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın

Ben kabız diye doktoru her aradığımda farklı birşey söylüyor yedirme diye. Pirinç unu muz patates kabız yapabilirmiş suyu kızımda çok zor içti. Kuru kayısı ve kuru eriği ya haşlıyorum ya suda bekletiyorum. Çıkan su meyve suyu gibi çok lezzetli oluyor onu içiyor. Bir dene istersen

Yok ya birkac kisiye mesaj attim ama tek tek mesaj atmak zor oluyor. Toplu mesaji da sadece pro uyeler atabiliyor. O yuzden pro uye var mi diye yazmistim buraya ama kimseden ses cikmadi.

Ben varim cnm pro uye aradigini bilmiyodum,denk gelmemis mesajin bana

Yaşasın Pro üyemizde bulundu. Valla bana gönderirsen tek tek uğraşayım diyecektim bu daha iyi oldu. Epey zahmeti bir çalışma yaptın eminim güzel olmuştur ellerine sağlık

Cok gecmis olsun canim rabbim sifasini versin benim oglum da sik.kabiz olur nacizane bikac onerim var :kayisi puresini asla ihmal etme gunluk ver cirbalara enson saf zeyzinyagi koy puresine brokoli ekle gecen gun onla bayaa yapti ve muz patates vs verme lifli meyvelerden ver tekrar gecmis olsun

Çook geçmiş olsun canım rahatlamstr yavrum

Az önce sağlık ocağından geldim, boy 72 kilo 7800 çıktı of çokmoralim bozuk iki ayda 400 gr almış ebe biraz zayif dedi neyapmaliyım bilmem iştahsız bebek kan tahlili ve aşı 9aylıkkenmiş
Ne yapacagiz bu bebekleri dun benim de moralim cok bozuldu 1 ayda sadece 100 gr almis 8200 olmus . Gercekten cok istahsiz oglum da artik sutum iyice azaldi gece sagdigim sutu tam 1 saat icsin diye ugrastim ama icmedi 80 cc sutun 10 cc sini ancak icti sonra biraz emdi ama cok az sut var artik cok uzuluyorum

Kizlar bizim bugun 7. Ayimiz bitti ve ben ilk kez regl oluyorum ama cok fena o kadar cok ki eskiden benim boyle olmazdi bugun benim disari cikmam lazim inanin nasil olacak diye korkuyorum o kadar fena durum, boyle olan var mi

Cok gecmis olsun cnm evladinin en ufak birseyini gormek cok zor insallah bi daha yasamaz

Kerem bana cok güzel bir gece yaşattı :)
On defa uyuyup aglayip uyanmistir eminim tabi ben sinir krizine girdim. Neyse baktim olmuyo oturma odasina gittik ben kanepede uzandim kapattım gözümü bes dk sonra geldi dibime al beni diye koydum besige emzigi taktim uyudu bes dk sallayinca. Neyse buralar yine normal :) ayyy gece uc bucukta bir uyandim küçücük kanepede kerem kucagimda uyuyorum :) ne zaman aldim ne zaman koydum yanima güzelce üstünü bile ortmusum yani :) korktum hemen aldim karyolasina götürdüm ben de yatagima tabi :)

aman yahu bende kabus görüyorum sürekli bebeği yerine bıraktım mı die elini kolunu ezerim die korkuyorm...

Kizlar bikac gundur oglumda hirilti var gibi ama devamli degil bikac dk oluyo sonra kayboluyo oksuruk hapsirik zor nefes alma vs yok sadece zaman zaman bu hirilti boyle olan var mi aranizdaa neden olur ki?

Antalyada artik geceleri sogudu soba kurmadim henuz dun lc den uyku tulumu aldim altina ne giydirsem?ince bir takim yeterli olur mu ki? Bizimki ustunde ortu tutmuyo sabaha kadar tum besigi geziyo kullanan var mi?
Lc nin çuval tipi tulumlarından aldım birde kanzdan normal kollu bacaklı uyku tulumlarından. Lc yi fermuarı kapalı 4-5 gün kullandım iyi ısıtıyordu. Çıkardığımda bacakları sıcacık oluyordu. Kızım çok dönen bir bebek ama sıkıntı olmadı. Bu ara oda çok sıcak oluyor birde pişik olmuştu bezden mi sıcaktan mı bilemedim fermuarı açık kullanıyorum

Ne olacak bu inatci kizlarimizin hali...benim kiz bir de emzigi birakti iyi mi...almiyor 2 haftadir. Uyanikken oynar yataginda duran emzikle agizina sokar cikarir. Uykuya dalmaya cok yardimci oluyordu sonrasinda uykumuz bu hale geldi zaten..

Kizlar bizim bugun 7. Ayimiz bitti ve ben ilk kez regl oluyorum ama cok fena o kadar cok ki eskiden benim boyle olmazdi bugun benim disari cikmam lazim inanin nasil olacak diye korkuyorum o kadar fena durum, boyle olan var mi
7 ay bi haftalikken ben de ilk defa oldum..cok yogun degildi ama kasiklarim agriyordu...hani dogurunca gecicekti sitem ettim anneme, yillardir ole dedi bana..gec,is olsun canim hayirli olsun benim karnim nerdeyse kayboldu o ilk reglden sonra.

Kizlar bikac gundur oglumda hirilti var gibi ama devamli degil bikac dk oluyo sonra kayboluyo oksuruk hapsirik zor nefes alma vs yok sadece zaman zaman bu hirilti boyle olan var mi aranizdaa neden olur ki?
Ev cok sicaksa olabilirmis o hirilti. Acik camin onunde kucakta tutmaya dene hirilti o yuzdense gecer. Hava soguksa tabii bir battaniyeye sar sadece soguk havayi solsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…