2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

inş değişir fikri,gidersiniz

maşallah sübhanallah, ne güzel büyümüş. anladım canım, haklısın aslında, sık sık emzirmek ya da sağım yapmak artırıyor kesinlikle. makinan nasıl, memnun musun? bizim işyerinde medela hastane tipi var, ama o bana pek yaramadı, acıtıyor sanki. ben lansinoh elektrikli çift pompamı kullanıyorum, bide hafif, küçük ve pratik diye avent in manuelini almıştım ama çok kullanmadım.

Bende lansinoh tekli kullaniyorum keske ciftlisini alsaymisim bende lansinphun manuelide var bazen onla sagiyorum ikisinden de cok memnunum

kızcem gece .ok uyanıyor ne yapmam lazım ,işe baslamadan önce uyanmazdı hiç,of of
İşe başladığını hissetmiştir. Gündüz birlikte geçiremediğiniz zamanı gece telafi etmeye çalışıyor. Benim kızımında ben işe başladığım gün uyku düzeni değişmişti. Zamanla aşılır inşallah

Antalyada artik geceleri sogudu soba kurmadim henuz dun lc den uyku tulumu aldim altina ne giydirsem?ince bir takim yeterli olur mu ki? Bizimki ustunde ortu tutmuyo sabaha kadar tum besigi geziyo kullanan var mi?

Istersen saglik ocagini degistirebilirsin canim hemde cok kolay en yakin saglik ocagina git bir dilekce iste hazir zaten ad soyad bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…