- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Inşallah cnm benimne güzel yaa darısı bana ben hala 63
Tam gömülüm sknt yapmıyor cnm o otursun :) ama sag alt yana doğru uzamis baski yapiyo otekilrine artik her gün agrimaya basladi kurtulmam lazim
inş değişir fikri,gidersinizKv kendi müstakil evinde oturmayı tercih ediyor apt sevmiyor kışın mecbur geliyor .. Bi de tek kalmaya alışmış o zor gelmiyor her işini görebiliyor maşallah öyle iç hastalık yok çene de sağlam :) eşim istemiyor Deniz yokmuş :) Karabük de :) ama ben devamlı söylüyorum gitmek istediğimi o da hemen açma şu konuyu deyip kapatıyor .. Ahh ahhh evlenirken hiç bu kadar zor geleceğini düşünmemiştim ben eşime de derdim evlenmeden önce buraya gelir misin diye şartlardaki bağlı demişti .. Ay bu konuda çok dertliyim çokkk
maşallah sübhanallah, ne güzel büyümüş. anladım canım, haklısın aslında, sık sık emzirmek ya da sağım yapmak artırıyor kesinlikle. makinan nasıl, memnun musun? bizim işyerinde medela hastane tipi var, ama o bana pek yaramadı, acıtıyor sanki. ben lansinoh elektrikli çift pompamı kullanıyorum, bide hafif, küçük ve pratik diye avent in manuelini almıştım ama çok kullanmadım.Boyu 72 kilosu 9400 du ek gida icin cok zorlamiyorum bakicisi zaten kendi yediklerinden filan da veriyormus yogurtla hippin 7 tahillisina ve kayisi puresine bayiliyo digerleri o gunku zevkine gore ise giderken 600 ml birakiyorum o genelde bitmis oluyo isyerinden gelen gece ve sabah icio benimki emmedi hic hep sagdum sagdikca artio ben 3 saatte bir mutlaka sagiyorum
Bende lansinoh tekli kullaniyorum keske ciftlisini alsaymisimmaşallah sübhanallah, ne güzel büyümüş. anladım canım, haklısın aslında, sık sık emzirmek ya da sağım yapmak artırıyor kesinlikle. makinan nasıl, memnun musun? bizim işyerinde medela hastane tipi var, ama o bana pek yaramadı, acıtıyor sanki. ben lansinoh elektrikli çift pompamı kullanıyorum, bide hafif, küçük ve pratik diye avent in manuelini almıştım ama çok kullanmadım.
Sabretmen lazim canimkızcem gece .ok uyanıyor ne yapmam lazım,işe baslamadan önce uyanmazdı hiç,of of
Geçmiş olsun canım diş ağrısı zordur.Tam gömülüm sknt yapmıyor cnm o otursun :) ama sag alt yana doğru uzamis baski yapiyo otekilrine artik her gün agrimaya basladi kurtulmam lazim
İşe başladığını hissetmiştir. Gündüz birlikte geçiremediğiniz zamanı gece telafi etmeye çalışıyor. Benim kızımında ben işe başladığım gün uyku düzeni değişmişti. Zamanla aşılır inşallahkızcem gece .ok uyanıyor ne yapmam lazım,işe baslamadan önce uyanmazdı hiç,of of
Benimki de olmus offffffffgkızlar bebeğim grip oldu lütfen yardım öneri?
Ben izmir'deyim altına ince bir pijama iş görüyor bende. Hatta terliyor bile diyebilirim.Antalyada artik geceleri sogudu soba kurmadim henuz dun lc den uyku tulumu aldim altina ne giydirsem?ince bir takim yeterli olur mu ki? Bizimki ustunde ortu tutmuyo sabaha kadar tum besigi geziyo kullanan var mi?
ıhlamur, elma kabuğu çubuk tarçın çayı. Broşiolit atlattığımız dönemde doktor tavsiyesiyle içmişti kızım.kızlar bebeğim grip oldu lütfen yardım öneri?
amin cnm ,damakları şiş ama diş yokSabretmen lazim canimdis cok rahatsizlik veriyor bu aylarda rabbim hepimize saglik ve bol sabir versin
bende lansinoh elektrikli ,çiftli kullanıyorum,memnunumBende lansinoh tekli kullaniyorum keske ciftlisini alsaymisimbende lansinphun manuelide var bazen onla sagiyorum ikisinden de cok memnunum
inş cnmİşe başladığını hissetmiştir. Gündüz birlikte geçiremediğiniz zamanı gece telafi etmeye çalışıyor. Benim kızımında ben işe başladığım gün uyku düzeni değişmişti. Zamanla aşılır inşallah
bu akıllı bıdıgı yiyelim diye mi geldinMerhaba arkadaşlar, 2015 Mart anneleri grubuna yazıyordum ama buraya yazmak yeni kısmet oldu. Fırsat buldukça takip ettim sizi :) Sağlıkla büyüsün yavrucaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?