2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Dogumdan ber deli gıbı tatlı yiyorum. Gebelik sekerinden dolayi yiyemiyordum. Simdi de suyunu cikatdim. Oyle boyle degil anlatamam. Bu sutlu kakaolu tatlilarin bebege zarari var mi? Gaz falan yapar mi bebege? Bir de tahin helva ?
bende cok yiyiorum ve tatlı içecekler içiyorum. sütümde cok tatlı zararı olurmu diye benmde aklıma gelmedi değil

Kizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben bebelac veriyorum ama degistirecegim galiba sanirim mama gaz yapio
Emdikce sut gelir diyolar kuzum emiyor ama yetmio bu sut yemek yemekten usandim sut yapan dualari bile okuyorum
Kizimda hic sut sorunu yasamamistim ayy napicami sasirdim :KK43:

kızlar sezeryan göbekleri ne alemde benimki duruyo korse giyince dikişlerim acıyo. bide çatlaklarım kıpkırmıızı olmuş acayip kaşınıyo. bebiş hala emmiyo sağıp veriyorum cok sıkıldım sağmaktan. benim kızın apış arası pişmişti krem sürdük şimdide içinde krem kalmş yıkadık gene cıkmadı ıslak mendille sildim bu kezde acıtırım diye korktum acaba bi zararı olrmu aranızda böyle olan varmı. kanamanız bittimi benimki hala devam ediyor. bebek arabası ne aldınız ? hepiniz bebeğin kusmasını yazmışsınız benimk hiç kusmuyo acaba zararı varmıdır. multı taps damla kullanan varmı nasıl veriyorsunuz? kestane kebap acele cevap lütfen :) :emir_bebek:

Kizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben bebelac veriyorum ama degistirecegim galiba sanirim mama gaz yapio
Emdikce sut gelir diyolar kuzum emiyor ama yetmio bu sut yemek yemekten usandim sut yapan dualari bile okuyorum
canm bizm doktorumuz evolia verdi cok memnunum ne gaz var ne kusma anne sütüne en yakın mamaymış nettende bak istersen. eczanelerde satılıo. doktor önermese ebelerin söylediği aptamili alcaktım oda cok gaz yapıyomuş. sende evolia al cok güzel mama

kızlar sezeryan göbekleri ne alemde benimki duruyo korse giyince dikişlerim acıyo. bide çatlaklarım kıpkırmıızı olmuş acayip kaşınıyo. bebiş hala emmiyo sağıp veriyorum cok sıkıldım sağmaktan. benim kızın apış arası pişmişti krem sürdük şimdide içinde krem kalmş yıkadık gene cıkmadı ıslak mendille sildim bu kezde acıtırım diye korktum acaba bi zararı olrmu aranızda böyle olan varmı. kanamanız bittimi benimki hala devam ediyor. bebek arabası ne aldınız ? hepiniz bebeğin kusmasını yazmışsınız benimk hiç kusmuyo acaba zararı varmıdır. multı taps damla kullanan varmı nasıl veriyorsunuz? kestane kebap acele cevap lütfen :) :emir_bebek:
Canım bende sezeryanlıyım bugun 22. Günümüz dikişlerim acımıyor şükür korse takıyorum karnım benim de duruyor kilo da var tabi emzirdiğini icin dikkat edemiyorum simdi. Benim sütüm yetmiyor günde bir iki defa mama veriyorum , Kızımın da apıs Arasında mantar oldu ilac yazdı ebem aldım onu sürüyorum her değiştiğinde bezini ama iç tarafında kalan beyazlıkları elleme dedi ebe yıkadıkca gidiyor zaten zararı yokmuş, kanamam daha bitmedi canım ama günlük ped kullanıyorum artık leke gibi geliyor inş biter yakında

Ben milupa kullanıyorum memnunum

iyi geceler kizlar oglumun bacagindan kitirtilar hissediyorum bide pipisi cok sisti aniden bugun banyo yaptirinca farkettik bunlari yasayan varmi cok korkuyorumm :KK43:

Tatlı gaz yapmaz canım, bende delı gıbı yıyorum bende baklava sekerpare fılan acayıp sut yapıyor, su tatlıyı kessem kilo verecem eşimde ınadına sureklı alıyor yıyorum dıye
Sekerpare baklava serbetli tatli. Sütlü tatlilar acaba gaz yapar mi?

Biz aptamil aldık dr önerdi ama henüz kullanmadık sadece anne sütüyle besleniyor. Multitapsı da pipetinin üstünde 1ml çizgisi var oraya kadar çekip ağzına yavsş yavaş veriyorum tadını çok seviyor. Sabah aç karnına meme öncesi. Sezeryan göbeği nerdeyse gitti, 18. Gündeyiz. Korse çok fayda sağladı hergün tüm gün boyunca takıyorum.

Kizlar bebeginizi 2 ya da 3 saatte bir mutlaka uyandırıyor musunuz? Evet ise hangi yöntemle?
Sarılık ihtimalini atlatana kadar 2 saatte bir uyandırdım bildiğin uyurken kucağıma alıyodum zaten memeyi verince direk emiyordu. Ama riski atlattıktan sonra doktor 4 saatte 1 emzirebilirsin uyuduğu müddetçe dedi. Kızım da zaten 3-3,5 saatte kendi uyanıyo geceleri. Uyandırmama gerek kalmıyor artık.

Keşke benım sensorlude uyusada uyandırmak zorunda kalsam, ama yok benım kızda sensor takılı memeden uzaklaşınca otuverıyor

Hayır sut yetmıyor ondan boyle dıyecem kılosu guzel artıyor bıde memenın bırını emıp uyuyor dıgerını bıle almıyor, beş tane emzık denıyorum akşama kadar, ben takıyorum pup dıye cıkarıyor

Sarılık ihtimalini atlatana kadar 2 saatte bir uyandırdım bildiğin uyurken kucağıma alıyodum zaten memeyi verince direk emiyordu. Ama riski atlattıktan sonra doktor 4 saatte 1 emzirebilirsin uyuduğu müddetçe dedi. Kızım da zaten 3-3,5 saatte kendi uyanıyo geceleri. Uyandırmama gerek kalmıyor artık.
Kafam karisiyor. 4 saat geç degil mi. Kan seker dusmez mi? Uyandırmaya da kiyamiyorum ama korkuyorum da

Gaz cikarma yöntemini z nedir? Her emzirme den sonra mutlaka çıkarıyor lar mi? Gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyo Bu sefer de. Sonra başa sariyorum. Gaz cikaramiyorum :KK43:

X