2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynen herkes bişey söylüyor benim ki memeden sonra kusuyor genelde ama bugün bi düşündüm ev soğuk diye zaten çok giydiriyorum uzerini de cok ortuyorum acaba bunaliyo mu hani biz nasilsak onlarda öyle çünkü benimki genelde kendini sıkıyor kipkirmizi oluyo gazi var saniyorum ben ama kendini sıkınca bu kez zorluyor üstten çıkarıyor. Az önce ince battaniye attim uzerine sadece hemen uyudu bakalim sorun fazla sıcak miymis. Zavalli oğlum içinden diyordur ne biçim anne deneme tahtasi yapti beni :KK70:

Benimkide mamadan sonra kusuyor bide burnundanda geliyor Dr normal burnundan gelmesi korkma dedi.sadece banyo yaptırdığımda üstünü iki battaniyeye örtüyorum onun dışında çok sukı sıkı örtmüyorum kendi giyindipinden bi kat fazla giydirin dediler bana .

Kizimda devit verdikten sonra kusuyor birde 3 damla veriyorum fazlada vermiyorum birde marivit diye damla kullaniyoruz portakallli bisey onu verincede kusuyor vermezsem olmuyor ayrica kizim hergun kakasini yapmiyor 2 gunde 3 gunde bir yapiyor o yuzden de cook rahatsizus gazimiz oluyor anlamadimgitti ne yapmak lazim
Bnmkinin her bezi kakali. Hatta o kadr sicrklyz ki altni alirken ustme yapti birkc defa :KK66:

Sütun gelir acele etme daha erken sık sık emzir bol su ic dereotu çok iyi sut cogaltir kilo çok veriyorsa gerek yok mamaya
Mama alamayınca huysuzlaşıyor çok ağlıyor o yüzden veriyorum çok sık değil ama bazen emiyoruz inat ediyor almamak için korkuyorum çok sık emmeyince süt gelmez diye süt yapıcı lactamil aldık bugün onu içicem bakalım inş olur sütüm

Bizimde her bezimiz kakali çişli ama yinede gaz çıkarırken kendini çok fazla sıkıyor. Merveteacher ; bizimki de gazını alsamda almasam da kusuyor doktora goturursen bizimle de paylaşir misin sonucu biz soğuk bi yerde yasiyoruz her yer kar o yüzden çıkarmak istemiyorum hiç. Eğer onemliyse bende gotureyim. Herkes onemi yok takma herkeste olur falan diyor ama kiyamiyorum hiç o çıkardıkça ben çok üzülüyorum ya :KK43:

Bizimde her bezimiz kakali çişli ama yinede gaz çıkarırken kendini çok fazla sıkıyor. Merveteacher ; bizimki de gazını alsamda almasam da kusuyor doktora goturursen bizimle de paylaşir misin sonucu biz soğuk bi yerde yasiyoruz her yer kar o yüzden çıkarmak istemiyorum hiç. Eğer onemliyse bende gotureyim. Herkes onemi yok takma herkeste olur falan diyor ama kiyamiyorum hiç o çıkardıkça ben çok üzülüyorum ya :KK43:
2 gun sonra kontrlmz var sorarm dr a. Herkes baska bisey dio zaten

Mama alamayınca huysuzlaşıyor çok ağlıyor o yüzden veriyorum çok sık değil ama bazen emiyoruz inat ediyor almamak için korkuyorum çok sık emmeyince süt gelmez diye süt yapıcı lactamil aldık bugün onu içicem bakalım inş olur sütüm
Canim lactamil sut yapmiomus olan sutun.kalitesini artiriyormus sut yapan humananin cayi

2 gun sonra kontrlmz var sorarm dr a. Herkes baska bisey dio zaten
Yeni dogan bebeklwrde mide kapakcigi gelismwmis oluyormus o yuzdenden de emdikleeinin bir kismi cikiyormus zamanla mide kapakcigi gelisio ve kusma duruo kizimda 3 ay kustu oglusumda kusuo simdi yarin bizde dr gidicez bakalim dr ne dicek

Bk temizlemkten bi hal oldum :KK66: aman onlar rahatlasn bz katlanrz herseyne
benim kızımda çok yapardı kakasını oğluşum günde 1 anca bugün 2 yaptı hoşumuza gitti.bazı günlerde hiç yapmıyor .
kusması normal bence dr.a gitmeye gerek yok başını hafif yukarda tutun emdikten sonra .

Aynen herkes bişey söylüyor benim ki memeden sonra kusuyor genelde ama bugün bi düşündüm ev soğuk diye zaten çok giydiriyorum uzerini de cok ortuyorum acaba bunaliyo mu hani biz nasilsak onlarda öyle çünkü benimki genelde kendini sıkıyor kipkirmizi oluyo gazi var saniyorum ben ama kendini sıkınca bu kez zorluyor üstten çıkarıyor. Az önce ince battaniye attim uzerine sadece hemen uyudu bakalim sorun fazla sıcak miymis. Zavalli oğlum içinden diyordur ne biçim anne deneme tahtasi yapti beni :KK70:
özellikle erkek bebekler sıcagı sevmiyor cnm çok abartma

Bz haftda bi yikiyrz usucek diye korkuyrm bn de. Gazini alsan dert almasan dert. Bizmki de kusuyo cok :KK43:
eger evin kaloriferliyse sorun olmaz sobalıda olsa yanında yıkarsın.yıkayınca daha rahat ve huzurlu uyuyorlar.bizde gün aşırı yıkıyoruz havalar ısınınca hergün yıkarım

Yenidoğan Sünnet'i çok rahat iyiki yaptırmıştım hiç sorun yaşamadık çok şükür. Humanaya başladım içiyorum
bende istiyorum sünneti.cerrahmı yaptı ürologmu kime yaptırcagımıza karar versek kolayda .ne kadara yatırdınız birde.
burda çocuk hastanesinde çocuk cerrahları var ama ameliyathaneye alınmıyo aileler o yüzden özelde istiyorum

X