- 7 Nisan 2009
- 311
- 102
- 43
Gün aşırı yikiyoruzBebisleri kac gunde bi yikiysnz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün aşırı yikiyoruzBebisleri kac gunde bi yikiysnz
Bz haftda bi yikiyrz usucek diye korkuyrm bn de. Gazini alsan dert almasan dert. Bizmki de kusuyo cokYa bende istiyorum gün aşırı yıkamak ama evimiz biraz soğuk 3-4 gunde bir ancak yikayabilirim. aslında yıkamak çok rahatlatiyor ama usur diye korkuyorum. emzirmeyi de agladikca veriyorum ama bazen hiç bırakmıyor göğsümu uyuyakaliyo gazini alayim diyorum geri uyanıyor bida emmek istiyor gazini almayinca da kusuyor gercekten zormus bebek bakmak biraz buyuseler biran önce keşke :)
17 subat dogumluyuz bizdeAynen Benimki de yalancı emzik niyetine kullanıyor 19 subat doğumlu benimki sizin ki
Bz haftda bi yikiyrz usucek diye korkuyrm bn de. Gazini alsan dert almasan dert. Bizmki de kusuyo cok
Selam kızlar;
Biz bugun 15 günlük olduk.5 günlükken ilk kontrolümüzde bebeğim kılo kaybettiği ve sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesine başladık ve Dr da mama takviyesi yapmamı soyledi.hala her emzirmeden sonra 40 cc ye yakın mama içiyor. Sağdığımda iki göğsümden ancak 40 cc süt çıkıyor yani hala sütüm çoğalmadı yetersiz çok şükür sarılık olmadık bugun david3 damlamıza başladık ve Sünnet olduk bizden haberler bi kadar :)
Selam kızlar;
Biz bugun 15 günlük olduk.5 günlükken ilk kontrolümüzde bebeğim kılo kaybettiği ve sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesine başladık ve Dr da mama takviyesi yapmamı soyledi.hala her emzirmeden sonra 40 cc ye yakın mama içiyor. Sağdığımda iki göğsümden ancak 40 cc süt çıkıyor yani hala sütüm çoğalmadı yetersiz çok şükür sarılık olmadık bugun david3 damlamıza başladık ve Sünnet olduk bizden haberler bi kadar :)
Bence usumez giydirin güzelce gün aşırı yıkamak büyümesi için de çok yararliYa bende istiyorum gün aşırı yıkamak ama evimiz biraz soğuk 3-4 gunde bir ancak yikayabilirim. aslında yıkamak çok rahatlatiyor ama usur diye korkuyorum. emzirmeyi de agladikca veriyorum ama bazen hiç bırakmıyor göğsümu uyuyakaliyo gazini alayim diyorum geri uyanıyor bida emmek istiyor gazini almayinca da kusuyor gercekten zormus bebek bakmak biraz buyuseler biran önce keşke :)
Benimki kusuyordu Dr ilaç başladı reflü için 5 gün kullandık gectiBz haftda bi yikiyrz usucek diye korkuyrm bn de. Gazini alsan dert almasan dert. Bizmki de kusuyo cok
Sünnet mi nasıl zor olmuyor mu still te humana dene bana çok faydası oldu
Aynen herkes bişey söylüyor benim ki memeden sonra kusuyor genelde ama bugün bi düşündüm ev soğuk diye zaten çok giydiriyorum uzerini de cok ortuyorum acaba bunaliyo mu hani biz nasilsak onlarda öyle çünkü benimki genelde kendini sıkıyor kipkirmizi oluyo gazi var saniyorum ben ama kendini sıkınca bu kez zorluyor üstten çıkarıyor. Az önce ince battaniye attim uzerine sadece hemen uyudu bakalim sorun fazla sıcak miymis. Zavalli oğlum içinden diyordur ne biçim anne deneme tahtasi yapti beniBenimkide kusuyo bazen kiyafet bulamiyorym giydirmeye daha giydirirken.baslio agzindan akitmaya napicaz nasil gececek kimileri sen sutunu usutmusun o yuzden midesi bozuluo kusuo dio kimisi fazlasini kusuo dio kimisidw mideyi genislwtio off yarin bende dr gidim sorayim