2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ya bende istiyorum gün aşırı yıkamak ama evimiz biraz soğuk 3-4 gunde bir ancak yikayabilirim. :KK43: aslında yıkamak çok rahatlatiyor ama usur diye korkuyorum. emzirmeyi de agladikca veriyorum ama bazen hiç bırakmıyor göğsümu uyuyakaliyo gazini alayim diyorum geri uyanıyor bida emmek istiyor gazini almayinca da kusuyor gercekten zormus bebek bakmak biraz buyuseler biran önce keşke :)

Ya bende istiyorum gün aşırı yıkamak ama evimiz biraz soğuk 3-4 gunde bir ancak yikayabilirim. :KK43: aslında yıkamak çok rahatlatiyor ama usur diye korkuyorum. emzirmeyi de agladikca veriyorum ama bazen hiç bırakmıyor göğsümu uyuyakaliyo gazini alayim diyorum geri uyanıyor bida emmek istiyor gazini almayinca da kusuyor gercekten zormus bebek bakmak biraz buyuseler biran önce keşke :)
Bz haftda bi yikiyrz usucek diye korkuyrm bn de. Gazini alsan dert almasan dert. Bizmki de kusuyo cok :KK43:

Selam kızlar;
Biz bugun 15 günlük olduk.5 günlükken ilk kontrolümüzde bebeğim kılo kaybettiği ve sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesine başladık ve Dr da mama takviyesi yapmamı soyledi.hala her emzirmeden sonra 40 cc ye yakın mama içiyor. Sağdığımda iki göğsümden ancak 40 cc süt çıkıyor yani hala sütüm çoğalmadı yetersiz:KK43: çok şükür sarılık olmadık bugun david3 damlamıza başladık ve Sünnet olduk bizden haberler bi kadar :)

Merhaba arkadaşlar kızım Dünya'ya geleli daha 7 gün oldu daha yıkayamadım göbeği düşmeden Yıkama dedi ebe bakalım bekliyoruz düşmesini siliyorum hergün o kadar. Emzirme ye gelince emziriyorım ama dürüm yetmiyor günde bir veya iki defa mama takviyesi yapıyorum mecburen. Ama önce illaki emziriyorım önce. 3255 Doğdu suan 3100 ama iyiye gidiyoruz şükür her gecen gün

Gunaydın
Benımde ucuncu cocugum ufaklıgın akşam ve sabah tutalıgı tutuyor uyuyamıyor onun dışında pek bı zararı yok, ben kuçukten cok buyuklerle ilgilenıyorum psikolojılerı alt ust olmasın dıye şimdılık basarıyorum inşallah masallah, annelık ne zor ya, cok zor hemde.
Kızlar sureklı memede tutarsanız gaz sancısı daha fazka olur, sancı fazla oldukça meme ister sabredın ıkı uc saate bır meme verın, gazının azaldıgını göreceksınız

On tane cocugum olsa onunada aşık olacagım herhalde gozumu alamıyorum bırını severken dıgerını ozluyorum, allahım hıcbırımıze evlat acısı yasatmasın, sacının telıne zarar gelmesın, hep mutluluklarına sahıt olalım insallah

Bz haftda bi yikiyrz usucek diye korkuyrm bn de. Gazini alsan dert almasan dert. Bizmki de kusuyo cok :KK43:

Kusma olayına hiç anlam veremiyorum valla bazen sütü çıkarıyor bazen de çürümüş süt gibi çıkarıyor sallamiyorum memeden sonra dik tutuyorum birazcık gazını da çıkarıyorum ama yine de kusuyor :KK43:

Selam kızlar;
Biz bugun 15 günlük olduk.5 günlükken ilk kontrolümüzde bebeğim kılo kaybettiği ve sütüm yeterli olmadığı için mama takviyesine başladık ve Dr da mama takviyesi yapmamı soyledi.hala her emzirmeden sonra 40 cc ye yakın mama içiyor. Sağdığımda iki göğsümden ancak 40 cc süt çıkıyor yani hala sütüm çoğalmadı yetersiz:KK43: çok şükür sarılık olmadık bugun david3 damlamıza başladık ve Sünnet olduk bizden haberler bi kadar :)

Sanirim sizinle ayni gün doğum yapmışız bizde bugün başladık david3 e. Inşallah faydali olur. Herkesin bebeğine sağlık şifa versin allahim.

Selam kızlar;

Bence usumez giydirin güzelce gün aşırı yıkamak büyümesi için de çok yararli

Benimkide kusuyo bazen kiyafet bulamiyorym giydirmeye daha giydirirken.baslio agzindan akitmaya napicaz nasil gececek kimileri sen sutunu usutmusun o yuzden midesi bozuluo kusuo dio kimisi fazlasini kusuo dio kimisidw mideyi genislwtio off yarin bende dr gidim sorayim

Benimkide kusuyo bazen kiyafet bulamiyorym giydirmeye daha giydirirken.baslio agzindan akitmaya napicaz nasil gececek kimileri sen sutunu usutmusun o yuzden midesi bozuluo kusuo dio kimisi fazlasini kusuo dio kimisidw mideyi genislwtio off yarin bende dr gidim sorayim
Aynen herkes bişey söylüyor benim ki memeden sonra kusuyor genelde ama bugün bi düşündüm ev soğuk diye zaten çok giydiriyorum uzerini de cok ortuyorum acaba bunaliyo mu hani biz nasilsak onlarda öyle çünkü benimki genelde kendini sıkıyor kipkirmizi oluyo gazi var saniyorum ben ama kendini sıkınca bu kez zorluyor üstten çıkarıyor. Az önce ince battaniye attim uzerine sadece hemen uyudu bakalim sorun fazla sıcak miymis. Zavalli oğlum içinden diyordur ne biçim anne deneme tahtasi yapti beni :KK70:

Kizimda devit verdikten sonra kusuyor birde 3 damla veriyorum fazlada vermiyorum birde marivit diye damla kullaniyoruz portakallli bisey onu verincede kusuyor vermezsem olmuyor ayrica kizim hergun kakasini yapmiyor 2 gunde 3 gunde bir yapiyor o yuzden de cook rahatsizus gazimiz oluyor anlamadimgitti ne yapmak lazim

X