2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Dogumdan ber deli gıbı tatlı yiyorum. Gebelik sekerinden dolayi yiyemiyordum. Simdi de suyunu cikatdim. Oyle boyle degil anlatamam. Bu sutlu kakaolu tatlilarin bebege zarari var mi? Gaz falan yapar mi bebege? Bir de tahin helva ?

sen cayi hazir aliyorsun sanirim ben onu bulamam burada evde kendim yapmak istiyorum kimyon cayini birde faydasini görmeye basladin mi ?
evet ben hazır aldım eczaneden. humana marka. kızımda gaz problemi yok. yani tabiki zaman zaman arada çok kasıyo kendini ama tuvaletini yapamama sabaha kadar durmadan ağlama gibi bir durum söz konusu değil. çayın etkisi midir bilmiyorum.

Biraz dik yatır..emzirdikten sonra hemen altını değiştirme... ayaklarını kaldırınca hemen kusuyo... kusmuğu kesilmiş süt gibiyse işine yarayanı almış posasını atmış demektir.

Her zaman kusarlar mi? Engelleyebilir miyiz kusmayi?

Bir hafta vardı annem yanımda... sonra hep tekim... yan yatır Allah'ın izniyle bişey olmaz

Biraz dik yatır..emzirdikten sonra hemen altını değiştirme... ayaklarını kaldırınca hemen kusuyo... kusmuğu kesilmiş süt gibiyse işine yarayanı almış posasını atmış demektir.

Bir hafta vardı annem yanımda... sonra hep tekim... yan yatır Allah'ın izniyle bişey olmaz
Her zaman kusar mi? Engelleyecek bir se var mi?

Benimkife öyle yaaa.sürekli kızarıyor sıkıyor zorlanıyor..emerken bile savaş halindeyiz.yada uyuyup kaliyorr.kolik mi olduk bizzz.
Gecede aynı sorunları yasiyormusun..uyanıkken sürekli huzursuz mu bebeğin canım
Genelde gece yasiyoruz ama sabahlarida hep bi ikinma bagirma var 1

Kızlar ya ozellıkle kız bebegı olanlar kızımın genıtal bolgesınde aralarda beyaz beyaz pıslıkler var cok zor temızlıyorum ıncıtmek de ıstemıyorum, ne yapabılırım. Bu beyaz pislıkler akıntıdan mı oluyor yoksa bu koltuk altı ve benzerı kıvrımlarda hızlı buyumesınden dolayı beyaz beyaz seyler oluşuyor ondanmı oluyor yoksa baska bışeymı. Bıraz karısık oldu anlatmışımdır umarım
onlar doğumdan kalan artıklar (pislik demeyim) geçen facedede bu konu geçmişti.dr.lar yıkamayın zamanla geçer demiş banyo yaptıkça .bebegin yüzeyinde bir tabaka oluyor ya doğdugında ondan işte

Dogumdan ber deli gıbı tatlı yiyorum. Gebelik sekerinden dolayi yiyemiyordum. Simdi de suyunu cikatdim. Oyle boyle degil anlatamam. Bu sutlu kakaolu tatlilarin bebege zarari var mi? Gaz falan yapar mi bebege? Bir de tahin helva ?
tahin helvası çok süt yapar .diğer tatlılar nasıl etkiler bilemiyorum.bende hayatımda yemediğim kadar ıvır zıvır yiyorum belki düzenli yemek yesem gerek kalmayacak ama acıktıkça dolapta ne varsa yiyorum

slm mart anneleri ve kucaktan inmeyen bebişleri...
bizde 38 günlük olduk bugün dr.umuza gittik.kusmaya karşı emzirirken ve mama yerken başı yukarda olmalı yatarken de ince bir yastıkla yatır dedi.her yemek sonrası mutlaka sırtına vurulmalı gazı çıkana kadar.
oğluşum başta kilo alamamıştı ama 20 günde 840 gr almışız şükür boyumuzda 58 cm olmuş .

benimki de çok kusuyo. hemen hemen her emmeye kusuyo. bana kalsa çoktan doktordaydım ama eşim kızıyo panik yapıyosun diye.
eğer kilo alımı normalse dr müdehale emiyormuş kusmaya mide kapakcıkları gelişene kadar kusacaklar

Sen yetmiyor sanıyorsundur , bebeğin göğüslerini tam boşaltıyo demekki.. kakasını bir yemek kaşığı kadar yapıyorsa ve 5-6 tane kakalı bez oluyorsa günde yetiyor demektir... her on dakikada bir süt tekrar doluyor göğse...

Oğlumda oluyor geçiyo tekrar çıkıyo..

İyi sevindim o zaman memede uyuyoruz sürekli valla napıcağımı şaşırdım

Ben verdim canım rahat oluyor yoksa elini emiyor benim sütüm çok az seninde öyle herhaldeki huzursuz ve emmek istiyor biz mama veriyoruz bugün sağdım çok az aç kalıyor yoksa mecburen mama veriyorum istemeseydi arada emiyor belki çoğalır sonra çay filan içiyorum humananın inş artar
İnşallah cnm benim sütüm yetiyo artıyo hatta ağzında biriktirip çıkarıyo dışarı ama bunu sürekli yapıyo gündüzleri saatte bir nerdeyse

onlar doğumdan kalan artıklar (pislik demeyim) geçen facedede bu konu geçmişti.dr.lar yıkamayın zamanla geçer demiş banyo yaptıkça .bebegin yüzeyinde bir tabaka oluyor ya doğdugında ondan işte

Anladım canım ellemıyım bende o zaman,

Tatlı gaz yapmaz canım, bende delı gıbı yıyorum bende baklava sekerpare fılan acayıp sut yapıyor, su tatlıyı kessem kilo verecem eşimde ınadına sureklı alıyor yıyorum dıye

X