Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bugun 12. gunumuz zaman cok cabuk geciyor yaa dikislerimde agrimiyor artik cok sukur ama amelyattan sonra bacagima vurduklari agri kesici ignelerin yeri acimaya basladi oturup kalkinca cok agriyor
Kızlar 5. Gunumuzdeyiz. Birden bir üşüme titreme geldi bana arada sizede oluyor mu süt sıtmasıdır dediler. 2 saatte bir emzir bebişi dediler
Neden 40 yasin. Oyle mi olurmus?hayirli olsun cnm bende 20 gun olunca 40 yasin okutturmak istiyorum mevlutte olabilir annemler 40 ini beklemeden gidecekler cunku tek basima yapamam
Allah kabul etsin. Kac gunluk oldu? Bir de cocuk doktoru kime gidicen?Günaydın anneler. Herkes iyidir umarım. Dün mevlüdümüzü yaptık. Darısı sizlerin başına insan fena rahatlıyor
ben göğüs için lansinoh kullanıyordum bitti.. ilk zamanlardaki gibi değil ama halen acıyor... garmastan dan herkes memnunmu bendemi alsam ondan?
Valla hastanede oyle dediler diye açıkçası silmeden kullandimBilmem ben iiceriginde silin yaziyor.bi bakin isterseniz.
biz de bugün 13. günümüzdeyiz. bebeğim çok kusuyo. sizde de var mı aynı problem. yanından ayrılmaya korkuyorum uykusunda kusar bişey olur diye. iyice panik oldum.
bir de burnu çok tıkanıyo eczaneden okyanus suyu aldım ama kullansammı bilemedim. kullanan varmı?
Ben ikisinide kullandim ama garmastan daha iyi geldi kurudukca tekrar surdum cok sukur simdi daha iyiyim tavsiye ederim
Serum fizyolojik kullanıyoruz her günbiz de bugün 13. günümüzdeyiz. bebeğim çok kusuyo. sizde de var mı aynı problem. yanından ayrılmaya korkuyorum uykusunda kusar bişey olur diye. iyice panik oldum.
bir de burnu çok tıkanıyo eczaneden okyanus suyu aldım ama kullansammı bilemedim. kullanan varmı?
benim aldığımın üzerinde aquanose yazıyo. ama sprey şeklinde. sıkıntı olmaz heralde kullansam.Serum fizyolojik kullanıyoruz her gün
Verdi Dr. 1 yıl boyunca günde 4 damlaDevit 3 verdiler mi sizee
6. Gün başlattı drBize devit için 15. Gün başlayın dediler
Bendeki gözyaşı damlası gibi. Sıvıbenim aldığımın üzerinde aquanose yazıyo. ama sprey şeklinde. sıkıntı olmaz heralde kullansam.
Teşekkür ederim nüyürsünüz hayırlısıylaHayırlı olsun canım biz daha 5 günlüğüzxx bakalım ne zaman o kadar buyuycez
Teşekkür ederim cnmhayirli olsun cnm bende 20 gun olunca 40 yasin okutturmak istiyorum mevlutte olabilir annemler 40 ini beklemeden gidecekler cunku tek basima yapamam
Amin. Ben abrupa yakasında oturuyorum buradan bakıcam bi dr.Allah kabul etsin. Kac gunluk oldu? Bir de cocuk doktoru kime gidicen?
30 günlük bugünAllah kabul etsin. Kac gunluk oldu? Bir de cocuk doktoru kime gidicen?
Amin canım beni hepimiz güle güle büyütelim yavrularımızı inşallahBen bir ay oldu anca geçti o iğne yerinin acısı... ameliyat yerim ağrımadı onun kadar
Hem lohusalıktan hem sütten olabilir arkadaşım... evet en geç 2 saatte bir emzir uyuyorsa uyandırki sararmasın sütün seni sıkmasın..
Gözün aydın güle güle büyüt yavrunu :)