2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bende lansinoh kullanıyorum posetide deneyim..benim göğsünde kanadı ama artik.kalkansiz emzirmek istiyorum
mutlaka koy poseti yumusak tutuyor ucunu diger turlu hem camasirimada yaposiyordu cok sukur gecti ins seninde gecer cnm

Be
Olabilir burda bir arkadaş öyle. Yazmıştı ... Dr a sorduk şu nedendir demedi .. Devam ederse diye bir damla vermişti onu kullanıyoruz ..
benim Kızımın da aktı gözleri ama dışarı çıkmıştık rüzgar geldi sanırım şimdi geciyor şükür sütümden sürdüm hep öyle yapın

gunaydin taze anneler :)) nasilsiniz benim belim cok agriyor yaaa sanki bicak sapliyorlar ameliyati spinal oldum ondan mi acaba yoksa bebegi emzirdigim icin mi??
Ben de spinal oldum , hastaneden çıktıktan sonra aşırı baş ağrım oldu benim de. Hastanedeyken yapılan ağrı kesicilerden anlamamıştım hiç bişey ama eve gelince beni mahvetti baş ağrısı..

Canım ben kollarını kundak şeklinde sarıyorum iyi oluyor yoksa elleri uyandırıyor daha çok gece uykusunda sıkı sarıyorum rahat uyuyor
Bende sarıyorum evim soğuk degil ama yinede tabi sıkı kundak Yapmıyorum ev soğuk sa daha dikkat etmek gerekir

Ben de spinal oldum , hastaneden çıktıktan sonra aşırı baş ağrım oldu benim de. Hastanedeyken yapılan ağrı kesicilerden anlamamıştım hiç bişey ama eve gelince beni mahvetti baş ağrısı..
bende bas agrisi yok cok sukur omurgam agriyo igneyi vurduklari yer ins gecer agrilarimiz kolay degil sonucta ameliyat olduk

Bende sarıyorum evim soğuk degil ama yinede tabi sıkı kundak Yapmıyorum ev soğuk sa daha dikkat etmek gerekir
Bizimde soğuk değil hatta eşim kombiyi çok Açıyor üşümesin diye biz pişiyoruz ama anne karnından dış Dünya'ya uyum sağlaması zaman alıyor kundaklayınca hem yüzünü yolmuyor hem de uyanmıyor iyi oluyor

Arkadaslar merhabalar cok bakmıyorum sayfaya takip edemiyorum ama okudukca iyi oluyor yalnız olmadığım i anlıyorum. Bnm kizm 2 haftalik oldu uyku düze ni nasl bebislerinizin gunde kac saat uyuyor yada ne kadar uyanik kalıyor

Ne yıyorsunuz? ya da yemiyorsunuz?
Nohut kuru fasulye taze fasulye mercimek sarmisak salcali ve bol domatesli yemekler bahart turleri kimyon ve tarcin haric ywmiyorum
Makarna et haslama sahanda yumurta salcasi ve domatesi az olan patlican kabak mantar tavuk yemekleri kahvaltilik turleri sucuk sosis salam haric tereyaginda hamur kizartma gibi seyleri yiyorum birde bulgur pilavi

Gaz problemimiz var kuzum cikartamiyor gazini sapsimplat kullandim daha kotu oldu gaz falan cikarmayi birak iki gece bagirdi yavrum rezene ve anason yagindan olusan bitkisel bi damla kullqndim eh idare eder ama gecmio bu gaz yavrum surekli ikinio emerken uyurken kucagimdayken hwp bi ikinma var kolik mi acaba die dusunmeye basladim artik gunleedir gece uykum yok gunduzde is guc 2 cocuk daha var ojulu yemegi uyumaya vaktim yok yorgunluktan hasta oldum sitma tuttu allahtan ertesi gune gecti
Ben 2 cocuk daha buyuttum amq boyle gaz problemi yasamadim

Doktor bana 3 krem yazdi iyilesiyor dayanabiliyorum artik bepanthol(bakim kremi),stafine(antibiyotik Pomad),anestol(agri kesici pomad) 3unu karistirip suruyorum gunduz, gece de lansiosh suruyorum yikamamak icin ya bir de bende sut atesi oldu o zamandan beri emzirmeden sicak islak havlu koyuyorum goguslerime sonra emziriyorum sut kendiliginden akmaya basliyor hem bebek cok kolay emiyor hem benim acimi hafifletiyor

Ankarada yasayan arkadaslar cocuk doktoru olarak kime gidiyorsunuz? biz dogum yaptigim hastanedikine gittik ilk kontrole ama degistirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…