- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 29
mutlaka koy poseti yumusak tutuyor ucunu diger turlu hem camasirimada yaposiyordu cok sukur gecti ins seninde gecer cnmBende lansinoh kullanıyorum posetide deneyim..benim göğsünde kanadı ama artik.kalkansiz emzirmek istiyorum
benim Kızımın da aktı gözleri ama dışarı çıkmıştık rüzgar geldi sanırım şimdi geciyor şükür sütümden sürdüm hep öyle yapınOlabilir burda bir arkadaş öyle. Yazmıştı ... Dr a sorduk şu nedendir demedi .. Devam ederse diye bir damla vermişti onu kullanıyoruz ..
Ben de spinal oldum , hastaneden çıktıktan sonra aşırı baş ağrım oldu benim de. Hastanedeyken yapılan ağrı kesicilerden anlamamıştım hiç bişey ama eve gelince beni mahvetti baş ağrısı..gunaydin taze anneler :)) nasilsiniz benim belim cok agriyor yaaa sanki bicak sapliyorlar ameliyati spinal oldum ondan mi acaba yoksa bebegi emzirdigim icin mi??
Benim ki de daha alacak inş ne istediğimi bile bana sordu ısmarlama oldu yani birdesoyliycem zatenn dogum oncesi soyledigim halde bile almadi
Bende sarıyorum evim soğuk degil ama yinede tabi sıkı kundak Yapmıyorum ev soğuk sa daha dikkat etmek gerekirCanım ben kollarını kundak şeklinde sarıyorum iyi oluyor yoksa elleri uyandırıyor daha çok gece uykusunda sıkı sarıyorum rahat uyuyor
bende telefon istemistim aslinda kendi agzimla bana dogum hediyesi al demistimBenim ki de daha alacak inş ne istediğimi bile bana sordu ısmarlama oldu yani birde
bende bas agrisi yok cok sukur omurgam agriyo igneyi vurduklari yer ins gecer agrilarimiz kolay degil sonucta ameliyat oldukBen de spinal oldum , hastaneden çıktıktan sonra aşırı baş ağrım oldu benim de. Hastanedeyken yapılan ağrı kesicilerden anlamamıştım hiç bişey ama eve gelince beni mahvetti baş ağrısı..
Bende çok sıkıldığında salıyorum daha doğrusu uyanıkken ama uyurken dediğim gibi iyi oluyor altını alırken ayaklarından bile korkuyorbenim oglum cok sıkılıyor icinde ama dursun dedigin gibi korkabilir
Bizimde soğuk değil hatta eşim kombiyi çok Açıyor üşümesin diye biz pişiyoruz ama anne karnından dış Dünya'ya uyum sağlaması zaman alıyor kundaklayınca hem yüzünü yolmuyor hem de uyanmıyor iyi oluyorBende sarıyorum evim soğuk degil ama yinede tabi sıkı kundak Yapmıyorum ev soğuk sa daha dikkat etmek gerekir
Nohut kuru fasulye taze fasulye mercimek sarmisak salcali ve bol domatesli yemekler bahart turleri kimyon ve tarcin haric ywmiyorumNe yıyorsunuz? ya da yemiyorsunuz?
Yapar die biliyorumKIzlarrrr yeşil mercimek yemeği gaz yapar mı ??? Acil cevap lütfen
Otribebe kullaniyoruz ve cok memnunum baslangic seti diye bir seti var onu almistimBurun Aspiratör kullanan alan marka önerisi olan var mi
Doktor bana 3 krem yazdi iyilesiyor dayanabiliyorum artik bepanthol(bakim kremi),stafine(antibiyotik Pomad),anestol(agri kesici pomad) 3unu karistirip suruyorum gunduz, gece de lansiosh suruyorum yikamamak icin ya bir de bende sut atesi oldu o zamandan beri emzirmeden sicak islak havlu koyuyorum goguslerime sonra emziriyorum sut kendiliginden akmaya basliyor hem bebek cok kolay emiyor hem benim acimi hafifletiyorGunaydin annisler ve minik yavrulari, bugun biz Tam bir haftalik olduk ve kizimin gobek bagi dustu resmen ustumden buyuk bir yuk kalkti artik rahat rahat banyo yaptiracaz.
ama benim gogus ucum cok fena artik hep kaniyo tek taraftan beslemeye calisiyirum, acisina dayanip emziriyodum ama kan gelince hemen geri kaciyo kusacak gibi oluyo. Doktor bisey olmaz o kanin icinde dogdu dedi ama demek bizimkinin migdesi hassas, insallah bu yaralar biterde rahatca besleriz miniklerimizi
Otri bebenin cekimini kendin ayarliyorsun oglusum uyurken yapiyoruz uyanmiyor bile daha 5 gunluguz ama iki kere kullandik bile cok rahat ediyor.Hastanede ilk 1 ay aspirator onermiyoruz dediler. O nedenle sordum
Kızlar garmastandan sonra direk emziremiyoruz sanırım dimi ne ile siliyorsunuzBende lansinoh kullanıyorum doktora en iyisi lansioh dedi ama garmastanida deneyim
Direkt emziriyorsun. Silinmiyor. BitkiselKızlar garmastandan sonra direk emziremiyoruz sanırım dimi ne ile siliyorsunuz
Ben lansinoh kullanıodum emzirebiliyorum diye ama garmastanda memnun olan çok onu alıyım bideDirekt emziriyorsun. Silinmiyor. Bitkisel