geçmiş olsun bize :) acaba bebekler etkileniyormu bizim bu durumumuzdan. huzursuzluk yapmıyor hiç kızım. kakasını yapınca da sessiz sessiz gayet rahat bakınıyo etrafa. yediklerimizden etkilense durmazdı heralde.benim oglusumda oyle yapsinlarda sesli olsun :) Bende de dun vardi ishal bi titreme girdi ki vucuduma dayanamadim agladim bi yandanda bel agrisi ama bugun iyi gibiyim
Bizimki de yapıyo arada canım ben seviniyorum Sancısı Olmasın daKızlar bugün yarı kırkımız çıktı bebiş çok osuruyo sanki büyük adam gibi sizdede vıyle olan varmı.gazman gibi ucacak korkuyom
Canım ben kollarını kundak şeklinde sarıyorum iyi oluyor yoksa elleri uyandırıyor daha çok gece uykusunda sıkı sarıyorum rahat uyuyorev buzz gibi cnm yaa ama yinedr alistirmak istemezdim kv sayesinde takiyoruz bide kundaga sariyor oglumu deli oluyorum bisey diyince hemen laf soyluyor bi an once gitsede oglusum rahata kavussa
benim oglum cok sıkılıyor icinde ama dursun dedigin gibi korkabilirCanım ben kollarını kundak şeklinde sarıyorum iyi oluyor yoksa elleri uyandırıyor daha çok gece uykusunda sıkı sarıyorum rahat uyuyor
basladı :) ama çok nadir eğer ben çok konuşursam onunlaGülücük atmaya başladı mi
Kizlar bebek uyurken sapkasini cikariyor muyuz? Ben sapka ile uyutuyorum da
cıkartma bence de.bir de burnunu nasil temizliyorsunuz? SUmugu yani. Bizimkinin burnu tikali cünkü
evet benim kız da pek osuruyor bazen bayağı gürültülü oluyor..Kızlar bugün yarı kırkımız çıktı bebiş çok osuruyo sanki büyük adam gibi sizdede vıyle olan varmı.gazman gibi ucacak korkuyom
Hastanede ilk 1 ay aspirator onermiyoruz dediler. O nedenle sordumbasladı :) ama çok nadir eğer ben çok konuşursam onunla
cıkartma bence de.
o pompa gibi seyle aspiratör deniyor sanırım.eşim alıyor.ben hiç denemedim.
Ben de aranıza katıldım nihayet dün suni sanciyla başlayıp spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım hala hastaneeyiz geldi geçti sayılır umarım çabuk toparlarim şimdilik annem bebekle benden çok ilgileniyor
Gaz olayı beni de tedirgin ediyorevet benim kız da pek osuruyor bazen bayağı gürültülü oluyor..
aman çıkarsınlar gazlarını korkuyorum ben bu gaz olayından
Ben de öyle düşünmüştüm. Ben azından 40 i çıksın. Bahar gelsinkızlar ilk 1 ay şapkayı cıkarmayın üşütür sonra zaten sapka eldiven cıkıcak alışırlar ama ilkay önemli üşütmemesi lazım
Sana da hayırlı olsun canım. 21 martta normal doğum oldu. Alışmaya çalışıyorum. Çok küçük ya :) annem var sagolsun. Sen ne yapiyorsun? yalniz misin? çocuk doktoru belirledin mi? Ben Filiz Hanımdan hoslanmadim çünkü.Burdaymissiniz ya :)) sevi dogum yaptin sabirim nasilsin nasil gidiyor
Bnmki dd bi cicek getrdi sadce buna sukur. Soyle sen de tepkni belli etkizlar cok uzgunumm esim bana dogum hediyesi almadi bi cicek bile.. oysaki ablasina dogumunda istanbuldan kayseriye cicek gonderdi cok kirginimm
Bende lansinoh kullanıyorum doktora en iyisi lansioh dedi ama garmastanida deneyimKesinlikke garmastan pomad
Kalkan kullanıyorum ama ne zaman bırakırız bilemiyorumGunaydin uykusuz anneler. Bizde de gece mesai vardi, once zorla uyandurma nerasimi yaklasik yarim saat suruyo sonra emiyo o sirada kakada yapiyo sonra gazini cikarip altini degistiriyorum ve sonra yine emmek istiyo ve bu boyle devam ediyo... en son yine memede uyumak icin agliyo ve iki cekip uykuya daliyo, oysaki cok dikkat ediyorum kucaginda uyumasin diye ama nasil oluyosa yaptiriyo istedigini
Canim karni doyunca zaten iki saat uyur hatta biz uyandirmakta zorlaniyoruz minciklaya minciklaya bir hal olduk. Benim annem yanimda kaliyo ama yinede gece ih deyince ben atiyorum kendimi sende korkma Allah yardim ediyo. Duz yatirma yastik koy egimli yerde yatsin ve kafasini yan cevir o uyudukca sende uyu
En son garmastan pomat kullandim o iyi geliyo cok sukur birde avent gogus kalkani siparis ettim o da bugun gelir insallah burda arkadaslar tavsiye etti.
Bende lansinoh kullanıyorum posetide deneyim..benim göğsünde kanadı ama artik.kalkansiz emzirmek istiyorumcanimm benim gogsum yaradan kanadi resmen cok aci cektim emzirirken agliyordum. esim eczaneden lansinoh lanolin aldi onuda surdum gogsumun ucu pek fayda etmedi ama annem once kremi sur sonra uzerine minik bi poset koy yumusak kalsin dedi yaptim 2-3 gundur azaldi agrim bugun cok sukur gecti sayilir cok mutluyum simdi bebegimi emzire biliyorum diye kesinlikle tavsiye ederimm poset koymani
Bende onu kullanıyorum bide.posetle deneyim bakalımLansinoh krem başta yara vardı şimdi yok şükür
Bende yapmıştı hamileyken üstelik o yüzden dikkatli tuket bebis cok zorlanirKIzlarrrr yeşil mercimek yemeği gaz yapar mı ??? Acil cevap lütfen
soyliycem zatenn dogum oncesi soyledigim halde bile almadiBnmki dd bi cicek getrdi sadce buna sukur. Soyle sen de tepkni belli et