2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Seni neden suniden sonra sezeryana aldilar, bende aynisini yasadigim icin soruyorum, bebisler iyi olsun yeterki ben ilk aglamasini duyunca tum agrilarimi unutmustum, insallah sende en kisa zamanda toparlanirsin
Bebek kakasini yapmıştı açıklık 5 cm olunca suyumu patlatti Dr kakali geldi bana ve eşime bıraktı kararı sonra da iyiki sezaryen olmusun bebek kuvezden kurtuldu kakasini yapalım 7 8 saat olmuş dedi
şu anlık önemli bi ağrım sizim yok ama başıma neler gelecek çok merak ediyorum annem olmadan hiç bişi yapamıyorum
önerilerin var mi

günaydın

Hastanede ilk 1 ay aspirator onermiyoruz dediler. O nedenle sordum
bize bışi demediler biz de kullandık.

Gaz olayı beni de tedirgin ediyor
hele şu kolik sancısı olmasın diye dua ediyorum.

KIzlarrrr yeşil mercimek yemeği gaz yapar mı ??? Acil cevap lütfen
yapıyormuş.
ama beb dün yaptım ve yedim.ve gece kızanım pırt pırt bir hal oldu.neysekş çıkarıyor.

günaydin güzel anneler ve bebisleri..
biz bugün 4 haftalik olduk cok sükür :nazar: zaman ne cabuk geciyor hic anlamiyorum vallah..

biz iyiyiz cok sükür sadece kizimin biraz gaz problemi var sürekli ikiniyor uyurken uyanikken.. uykusunda bile ikindigi icin benide uyutmuyor :KK43: rezene cayi veriyorum iyi geliyor ama hic sevmedi kizim zorla iciriyorum bu seferde ögürüyor yavrum.. bende kolik olmasindan korkuyorum..

Bebek kakasini yapmıştı açıklık 5 cm olunca suyumu patlatti Dr kakali geldi bana ve eşime bıraktı kararı sonra da iyiki sezaryen olmusun bebek kuvezden kurtuldu kakasini yapalım 7 8 saat olmuş dedi
şu anlık önemli bi ağrım sizim yok ama başıma neler gelecek çok merak ediyorum annem olmadan hiç bişi yapamıyorum
önerilerin var mi

Cok gecmis olsun canim, ilk gunler zor oluyo bende ne yapacagimi bilemiyordum, sana en onemli tavsiyem bol su ic ve bol yuruyus yap. Benim annem hala yanimda cok sukur neredeyse her seyi ben yapiyorum ama kusunca anne diye bagirip anneme veriyorum kusmasi beni korkutuyo, dun iki kere agzi burnu dolu ustumu kustu ne yapacagimi bilemedim anneme verdim cocugu. Zamanla herseyine alisacagiz Allah buyuktur yanliz kalinca o verecek bize kolayligini. Sen eve cikabildinmi, evde insan daha cabuk toparliyo

Cok gecmis olsun canim, ilk gunler zor oluyo bende ne yapacagimi bilemiyordum, sana en onemli tavsiyem bol su ic ve bol yuruyus yap. Benim annem hala yanimda cok sukur neredeyse her seyi ben yapiyorum ama kusunca anne diye bagirip anneme veriyorum kusmasi beni korkutuyo, dun iki kere agzi burnu dolu ustumu kustu ne yapacagimi bilemedim anneme verdim cocugu. Zamanla herseyine alisacagiz Allah buyuktur yanliz kalinca o verecek bize kolayligini. Sen eve cikabildinmi, evde insan daha cabuk toparliyo
Evet dün öğlen çıktım bi telaş geçiyor zaman gerçekten hayal ettiğim gibi olmadı şimdi de emzirmek hayal yeni geliyor sutum siringaya sagip veriyorum
allah sabır versin hepimize

kızlar bebek beiz nerden alıyosunuz toptan alan varmı prima aldım ama toptan ucuz alsam bi site vs olsa ne güzel olur

Günaydın anneler. Herkes iyidir umarım. Dün mevlüdümüzü yaptık. Darısı sizlerin başına insan fena rahatlıyor
hayirli olsun cnm bende 20 gun olunca 40 yasin okutturmak istiyorum mevlutte olabilir annemler 40 ini beklemeden gidecekler cunku tek basima yapamam

kizlar bugun 12. gunumuz zaman cok cabuk geciyor yaa dikislerimde agrimiyor artik cok sukur ama amelyattan sonra bacagima vurduklari agri kesici ignelerin yeri acimaya basladi oturup kalkinca cok agriyor

günaydin güzel anneler ve bebisleri..
biz bugün 4 haftalik olduk cok sükür :nazar: zaman ne cabuk geciyor hic anlamiyorum vallah..

biz iyiyiz cok sükür sadece kizimin biraz gaz problemi var sürekli ikiniyor uyurken uyanikken.. uykusunda bile ikindigi icin benide uyutmuyor :KK43: rezene cayi veriyorum iyi geliyor ama hic sevmedi kizim zorla iciriyorum bu seferde ögürüyor yavrum.. bende kolik olmasindan korkuyorum..
yaa benim oglumda cok ikiniyor cok uzuluyorum bu gece hic uyumadi bugun dr gaz damlasi yazdi zorda kalinca onu kullanicaz artik birde fitil ama 15. gun dolsun onuda cok zorda kalirsam kullanicaz Allah sifa versim ins bebislerimize

Kızlar 5. Gunumuzdeyiz. Birden bir üşüme titreme geldi bana arada sizede oluyor mu süt sıtmasıdır dediler. 2 saatte bir emzir bebişi dediler

Evet dün öğlen çıktım bi telaş geçiyor zaman gerçekten hayal ettiğim gibi olmadı şimdi de emzirmek hayal yeni geliyor sutum siringaya sagip veriyorum
allah sabır versin hepimize

Allah kolaylik versin canim, yara olursa aklinda bulunsun garmastan pomat al kullan ben cok cektim cok yarildi ve kanadilar. Insallah en kisa zamanda sutun bol gelir ve kizin bol bol icer. Kizinda bir problem olmadi dimi eve gonderdiklerine gore iyidir. Bizde ilk geldigimizde ev bir karisti ne oldugunu anlamadim simdi duzen oturdu, sende stres yapma guzel dusun guzel olur sutunde gelir

X