2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

benim oglusumda oyle yapsinlarda sesli olsun :) Bende de dun vardi ishal bi titreme girdi ki vucuduma dayanamadim agladim bi yandanda bel agrisi ama bugun iyi gibiyim
geçmiş olsun bize :) acaba bebekler etkileniyormu bizim bu durumumuzdan. huzursuzluk yapmıyor hiç kızım. kakasını yapınca da sessiz sessiz gayet rahat bakınıyo etrafa. yediklerimizden etkilense durmazdı heralde.

ev buzz gibi cnm yaa ama yinedr alistirmak istemezdim kv sayesinde takiyoruz bide kundaga sariyor oglumu deli oluyorum bisey diyince hemen laf soyluyor bi an once gitsede oglusum rahata kavussa
Canım ben kollarını kundak şeklinde sarıyorum iyi oluyor yoksa elleri uyandırıyor daha çok gece uykusunda sıkı sarıyorum rahat uyuyor

Ben de aranıza katıldım nihayet dün suni sanciyla başlayıp spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım hala hastaneeyiz geldi geçti sayılır umarım çabuk toparlarim şimdilik annem bebekle benden çok ilgileniyor

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Seni neden suniden sonra sezeryana aldilar, bende aynisini yasadigim icin soruyorum, bebisler iyi olsun yeterki ben ilk aglamasini duyunca tum agrilarimi unutmustum, insallah sende en kisa zamanda toparlanirsin

Burdaymissiniz ya :)) sevi dogum yaptin sabirim nasilsin nasil gidiyor
Sana da hayırlı olsun canım. 21 martta normal doğum oldu. Alışmaya çalışıyorum. Çok küçük ya :) annem var sagolsun. Sen ne yapiyorsun? yalniz misin? çocuk doktoru belirledin mi? Ben Filiz Hanımdan hoslanmadim çünkü.

Kızlar bizimde 4. Gunumuz bitti 5. Gunumuzdeyiz. Alışma sürecindeyiz hala birbirimize. Bebişleriniz gunde kaç kere kaka yada çiş yapıyor. Birde kimyon çayı nasıldı ve son sorum korse kullananlara kullandığınız korse nasıldı.

Gunaydin uykusuz anneler. Bizde de gece mesai vardi, once zorla uyandurma nerasimi yaklasik yarim saat suruyo sonra emiyo o sirada kakada yapiyo sonra gazini cikarip altini degistiriyorum ve sonra yine emmek istiyo ve bu boyle devam ediyo... en son yine memede uyumak icin agliyo ve iki cekip uykuya daliyo, oysaki cok dikkat ediyorum kucaginda uyumasin diye ama nasil oluyosa yaptiriyo istedigini :KK53:

Canim karni doyunca zaten iki saat uyur hatta biz uyandirmakta zorlaniyoruz minciklaya minciklaya bir hal olduk. Benim annem yanimda kaliyo ama yinede gece ih deyince ben atiyorum kendimi sende korkma Allah yardim ediyo. Duz yatirma yastik koy egimli yerde yatsin ve kafasini yan cevir o uyudukca sende uyu

En son garmastan pomat kullandim o iyi geliyo cok sukur birde avent gogus kalkani siparis ettim o da bugun gelir insallah burda arkadaslar tavsiye etti.
Kalkan kullanıyorum ama ne zaman bırakırız bilemiyorum

canimm benim gogsum yaradan kanadi resmen cok aci cektim emzirirken agliyordum. esim eczaneden lansinoh lanolin aldi onuda surdum gogsumun ucu pek fayda etmedi ama annem once kremi sur sonra uzerine minik bi poset koy yumusak kalsin dedi yaptim 2-3 gundur azaldi agrim bugun cok sukur gecti sayilir cok mutluyum simdi bebegimi emzire biliyorum diye kesinlikle tavsiye ederimm poset koymani
Bende lansinoh kullanıyorum posetide deneyim..benim göğsünde kanadı ama artik.kalkansiz emzirmek istiyorum

X