Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göz akması bebeklerde oluyor burun kanalı tıkalı olmasından kaynaklanıyor masaj yapmalısınızDoğalgazlı ama gözü akıyor ondan kafadan da üşüyebilşrmş ondan giydiriyorum
Canım bizimki de aynı büyük insan gibi sesler çıkarıyor bazen gulesim geliyor izlerken : )Annişler benm kız 11 günlük uykusunda sık sık ıkınıyor sıkılıyor pırtlıyor elleri burnuna yüzüne götürüyor o sırada nefes fln da tutuyor. Verirkrn bazen ağızfan puf die bazen burundan sesli bi şekilde veriyor. Arada horlarmış gibi ses
geliyor. gelenler ilerde geniz etine baktır dedi. Dahaçok küçükdimi ama. Normal mi bu Uyku halleri
Bizde de var doktor masaj yap göz kanalı dar dediGöz akması bebeklerde oluyor burun kanalı tıkalı olmasından kaynaklanıyor masaj yapmalısınız
Ben takıyorum özellikle uyuturken gözlerini kapatıyorum hem sanki gözünde ki akma da azalıyor gibiHastaneden geldıgımızden berı bızde hıc sapka takmadık zaten uyuz oluyor benım kız sapkaya fılan
Aynen canım Benlm kızımda öyle evdekilere basıyor kahkayı küçücük şeyden bu kadar ses diyeKızlar bugün yarı kırkımız çıktı bebiş çok osuruyo sanki büyük adam gibi sizdede vıyle olan varmı.gazman gibi ucacak korkuyom
benim kızımın da gözü akıyor. üşüdüğü içinmi acaba?Doğalgazlı ama gözü akıyor ondan kafadan da üşüyebilşrmş ondan giydiriyorum
benimki daha 11 günlük kaka yaparken duymayan kalmıyor. maaşallah kızıma yapsın da :) ama ben de ishal oldum doğumdan sonra. kayısı komposto falan içtim. düşünmeden mısır çorbası lahana. çevremdekiler getirdi ben de yedim vallahi. şimdi toparlamaya çalışıyorum.Aynen canım Benlm kızımda öyle evdekilere basıyor kahkayı küçücük şeyden bu kadar ses diye
Hyr buruna akan göz kanalı tıkalı olduğu için yazın google masaj video şu var her gün yapmalısınız yaklaşık 15 kezbenim kızımın da gözü akıyor. üşüdüğü içinmi acaba?
benim oglusumda oyle yapsinlarda sesli olsun :) Bende de dun vardi ishal bi titreme girdi ki vucuduma dayanamadim agladim bi yandanda bel agrisi ama bugun iyi gibiyimbenimki daha 11 günlük kaka yaparken duymayan kalmıyor. maaşallah kızıma yapsın da :) ama ben de ishal oldum doğumdan sonra. kayısı komposto falan içtim. düşünmeden mısır çorbası lahana. çevremdekiler getirdi ben de yedim vallahi. şimdi toparlamaya çalışıyorum.
ev buzz gibi cnm yaa ama yinedr alistirmak istemezdim kv sayesinde takiyoruz bide kundaga sariyor oglumu deli oluyorum bisey diyince hemen laf soyluyor bi an once gitsede oglusum rahata kavussaBende evde şapka takmıyorum cok soğuk degilse evin bence alıştırma sonra cok çabuk hasta olur
Benim doktorum 3. Gun bandi cikarttirdi ve o sekilde aldim dusumu.hatta sordum su gecirmez bantlardan kullanayim mi diye gerek yok acik daha cabuk iyilesir dedi.3. Gunden beri dikis yerim acik.aceba kapali kaldigi icin mi sisti? Bundan sonra toparlanir ins.Kızlarrrrrr benim Dikiş yerim şişmeye devam ediyor ya 13. Gün oldu bandı çıkardık bugün ilk kez açık duş aldım şişliği yayılmaya başladı .. Ne yapayım ya Dr a göre normaldi.. Canımı sıkıyor ya öyle aşırı Ağrı sızı yok ama !!!!
kızlar ilk 1 ay şapkayı cıkarmayın üşütür sonra zaten sapka eldiven cıkıcak alışırlar ama ilkay önemli üşütmemesi lazımev buzz gibi cnm yaa ama yinedr alistirmak istemezdim kv sayesinde takiyoruz bide kundaga sariyor oglumu deli oluyorum bisey diyince hemen laf soyluyor bi an once gitsede oglusum rahata kavussa
Olabilir burda bir arkadaş öyle. Yazmıştı ... Dr a sorduk şu nedendir demedi .. Devam ederse diye bir damla vermişti onu kullanıyoruz ..benim kızımın da gözü akıyor. üşüdüğü içinmi acaba?
Inşallah canım ya .. Ne güzel iyileşiyoruz diyordum bu şişlik canımı sıkıyor ve büyümeye başladı şişlik o da kasıyor haliyle öyle ağrı sızı akıntı yok iltihap olsa duramam sanırım ..Benim doktorum 3. Gun bandi cikarttirdi ve o sekilde aldim dusumu.hatta sordum su gecirmez bantlardan kullanayim mi diye gerek yok acik daha cabuk iyilesir dedi.3. Gunden beri dikis yerim acik.aceba kapali kaldigi icin mi sisti? Bundan sonra toparlanir ins.
doktoruna sor mutlaka kanaman nasıl fazlamı. iltihap olursa uğraştırır ben kolonya sürüyorum yarama sürekli . iyi geldi hemen iyileştiInşallah canım ya .. Ne güzel iyileşiyoruz diyordum bu şişlik canımı sıkıyor ve büyümeye başladı şişlik o da kasıyor haliyle öyle ağrı sızı akıntı yok iltihap olsa duramam sanırım ..
Kanamam azaldı .. Evet senin kolonya kullanman ilgimi çekti .. Yarın Yaren'in 15. Günlük Kontrolü var o Sırada yine bende bi sorsam mı ki diyorum kendi Dr uma,, son gittiğimde çok nırmal Demişti ilaç vs hiç bişi bile vermeye gerek duymadı ..doktoruna sor mutlaka kanaman nasıl fazlamı. iltihap olursa uğraştırır ben kolonya sürüyorum yarama sürekli . iyi geldi hemen iyileşti
sor tabi ihmal etmeKanamam azaldı .. Evet senin kolonya kullanman ilgimi çekti .. Yarın Yaren'in 15. Günlük Kontrolü var o Sırada yine bende bi sorsam mı ki diyorum kendi Dr uma,, son gittiğimde çok nırmal Demişti ilaç vs hiç bişi bile vermeye gerek duymadı ..