2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Annişler benm kız 11 günlük uykusunda sık sık ıkınıyor sıkılıyor pırtlıyor elleri burnuna yüzüne götürüyor o sırada nefes fln da tutuyor. Verirkrn bazen ağızfan puf die bazen burundan sesli bi şekilde veriyor. Arada horlarmış gibi ses
geliyor. gelenler ilerde geniz etine baktır dedi. Dahaçok küçükdimi ama. Normal mi bu Uyku halleri
Canım bizimki de aynı büyük insan gibi sesler çıkarıyor bazen gulesim geliyor izlerken : )

Aynen canım Benlm kızımda öyle evdekilere basıyor kahkayı küçücük şeyden bu kadar ses diye
benimki daha 11 günlük kaka yaparken duymayan kalmıyor. maaşallah kızıma yapsın da :) ama ben de ishal oldum doğumdan sonra. kayısı komposto falan içtim. düşünmeden mısır çorbası lahana. çevremdekiler getirdi ben de yedim vallahi. şimdi toparlamaya çalışıyorum.

gunaydin taze anneler :)) nasilsiniz benim belim cok agriyor yaaa sanki bicak sapliyorlar ameliyati spinal oldum ondan mi acaba yoksa bebegi emzirdigim icin mi??

benimki daha 11 günlük kaka yaparken duymayan kalmıyor. maaşallah kızıma yapsın da :) ama ben de ishal oldum doğumdan sonra. kayısı komposto falan içtim. düşünmeden mısır çorbası lahana. çevremdekiler getirdi ben de yedim vallahi. şimdi toparlamaya çalışıyorum.
benim oglusumda oyle yapsinlarda sesli olsun :) Bende de dun vardi ishal bi titreme girdi ki vucuduma dayanamadim agladim bi yandanda bel agrisi ama bugun iyi gibiyim

Kızlarrrrrr benim Dikiş yerim şişmeye devam ediyor ya :KK43: 13. Gün oldu bandı çıkardık bugün ilk kez açık duş aldım şişliği yayılmaya başladı .. Ne yapayım ya Dr a göre normaldi.. Canımı sıkıyor ya öyle aşırı Ağrı sızı yok ama !!!!
Benim doktorum 3. Gun bandi cikarttirdi ve o sekilde aldim dusumu.hatta sordum su gecirmez bantlardan kullanayim mi diye gerek yok acik daha cabuk iyilesir dedi.3. Gunden beri dikis yerim acik.aceba kapali kaldigi icin mi sisti? Bundan sonra toparlanir ins.

ev buzz gibi cnm yaa ama yinedr alistirmak istemezdim kv sayesinde takiyoruz bide kundaga sariyor oglumu deli oluyorum bisey diyince hemen laf soyluyor bi an once gitsede oglusum rahata kavussa
kızlar ilk 1 ay şapkayı cıkarmayın üşütür sonra zaten sapka eldiven cıkıcak alışırlar ama ilkay önemli üşütmemesi lazım

Benim doktorum 3. Gun bandi cikarttirdi ve o sekilde aldim dusumu.hatta sordum su gecirmez bantlardan kullanayim mi diye gerek yok acik daha cabuk iyilesir dedi.3. Gunden beri dikis yerim acik.aceba kapali kaldigi icin mi sisti? Bundan sonra toparlanir ins.
Inşallah canım ya .. Ne güzel iyileşiyoruz diyordum bu şişlik canımı sıkıyor ve büyümeye başladı şişlik o da kasıyor haliyle öyle ağrı sızı akıntı yok iltihap olsa duramam sanırım ..

Inşallah canım ya .. Ne güzel iyileşiyoruz diyordum bu şişlik canımı sıkıyor ve büyümeye başladı şişlik o da kasıyor haliyle öyle ağrı sızı akıntı yok iltihap olsa duramam sanırım ..
doktoruna sor mutlaka kanaman nasıl fazlamı. iltihap olursa uğraştırır ben kolonya sürüyorum yarama sürekli . iyi geldi hemen iyileşti

doktoruna sor mutlaka kanaman nasıl fazlamı. iltihap olursa uğraştırır ben kolonya sürüyorum yarama sürekli . iyi geldi hemen iyileşti
Kanamam azaldı .. Evet senin kolonya kullanman ilgimi çekti .. Yarın Yaren'in 15. Günlük Kontrolü var o Sırada yine bende bi sorsam mı ki diyorum kendi Dr uma,, son gittiğimde çok nırmal Demişti ilaç vs hiç bişi bile vermeye gerek duymadı ..

X