Biz hiç şapka kullanmadik Dr onermedi evde kullanmayın dedibende sapkayla uyutuyorum cnm ama annem takmasak daha iyi olurdu boyle daha cabuk usutur diyor. kv boyle alistirdi bisey desek yalnis anliyor o yuzden ses cikarmiyorum
Lansinoh krem başta yara vardı şimdi yok şükürKızlar günaydın meme catlak ve yaralariniza nasıl.çözüm buldunuz
Bende evde şapka takmıyorum cok soğuk degilse evin bence alıştırma sonra cok çabuk hasta olurbende sapkayla uyutuyorum cnm ama annem takmasak daha iyi olurdu boyle daha cabuk usutur diyor. kv boyle alistirdi bisey desek yalnis anliyor o yuzden ses cikarmiyorum
Kacinci haftada Aspiratör u kullanmaya başladın?Otribebe burun aspiratoru aldım önce deniz suyu ile islstip çekiyorum rahatliyor
Neden?Biz hiç şapka kullanmadik Dr onermedi evde kullanmayın dedi
Ne yıyorsunuz? ya da yemiyorsunuz?Daha erken degil mi nohut ve fasulye ye canim
Ben 4. Haftada ihtiyacım oldu ama doğumdan itibaren kullanabiliyorsunuz dedi drum zaten ağzınla vakumluyorsunKacinci haftada Aspiratör u kullanmaya başladın?
Bizim evimiz sıcak olduğu için hiç takmiyorum..eviniz kalrferli değilse takın.erkek bebekler çok sıcağı sevmiyormusBen çıkarmıyorum şapkasını ..
Alismasin diye sonra hep şapka takmasak için sadece dışarı cikarkenNeden?
Doğalgazlı ama gözü akıyor ondan kafadan da üşüyebilşrmş ondan giydiriyorumBizim evimiz sıcak olduğu için hiç takmiyorum..eviniz kalrferli değilse takın.erkek bebekler çok sıcağı sevmiyormus
Kızlar yurtdışında olan var mı biz daha dogum belgesini bile alamadık Kızımın 17 gün oldu 3 ay sonra ya randevu veriyorlar cok saçma ya Türkiye de ne güzel hemen alınıyor biz daha hiç bir resmi işine başlayamadık
Kızlar yurtdışında olan var mı biz
Canm ben kocamı odaya atyım yatakta bebekle yatıyorum.dıkışlerim çok sızlıyordu beşiğe kalkmak zordu yanuma aldım yatakta ikimiz rahatça yatıyoz. Bebek çok ağlamıyosa kv ye ver sen dinlen ben oylede yapıyorum akşamları kv nın yanımda duruyo ven azcık uyuyomKızlar bişi sorcam size kayınvalidem yardımcı olmak için bizde ama hem yaşı var hem yardım ediyim derken evi daha beter ediyor. Biz bugun cıktık hastaneden tartışmak ya da olay cıkarmakta istemiyorum. O nedenle size bi sorayım dedim. Bebeğimi emzirdim sütüm gelmeye başladı ama yetersizde olabilir. Uyuyayım die odama geldim bebekle aynı odadayız kayınvalidem dinleniyor şimdi tv seyrediyor. Eşim yanımda uyuyor bebekte beşikte ben sezeryan sonrası iki gundur uykusuzum zaten. Şimdi ben bu bebeği bırakıp nasıl uyuyayım. Bana ne önerirsiniz siz bebeğiniz uyuduğunda başına kimseyi bırakmayıp uyuyormusunuz
Ssoyledihin iyi olduKizlar siz siz olun kuruyemis yemeyin, iki gun yedim kizim bir saattir kivraniyo terden su oldu hala gaz cikaramadi
Canım Geburtsurkunde Almak bizde biraz uzun sürüyor onu alamadık daha kimliğine sıra gelmedi cnmCnm bende almanyadayim rathaus dan kimligi icin belgeleri aldik biz fotograf cekinip gidicez vericekler kimligini turk kimliginide iki ay icinde almak gerekiyor yoksa ceza aliyormussun neden size uc ay sonraya randevu verildi anlamadim .