2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlarrrrrr benim Dikiş yerim şişmeye devam ediyor ya 13. Gün oldu bandı çıkardık bugün ilk kez açık duş aldım şişliği yayılmaya başladı .. Ne yapayım ya Dr a göre normaldi.. Canımı sıkıyor ya öyle aşırı Ağrı sızı yok ama !!!!

Hastaneden geldıgımızden berı bızde hıc sapka takmadık zaten uyuz oluyor benım kız sapkaya fılan

bende sapkayla uyutuyorum cnm ama annem takmasak daha iyi olurdu boyle daha cabuk usutur diyor. kv boyle alistirdi bisey desek yalnis anliyor o yuzden ses cikarmiyorum
Bende evde şapka takmıyorum cok soğuk degilse evin bence alıştırma sonra cok çabuk hasta olur

Kızlar yurtdışında olan var mı biz daha dogum belgesini bile alamadık Kızımın 17 gün oldu 3 ay sonra ya randevu veriyorlar cok saçma ya Türkiye de ne güzel hemen alınıyor biz daha hiç bir resmi işine başlayamadık

Cnm bende almanyadayim rathaus dan kimligi icin belgeleri aldik biz fotograf cekinip gidicez vericekler kimligini turk kimliginide iki ay icinde almak gerekiyor yoksa ceza aliyormussun neden size uc ay sonraya randevu verildi anlamadim .

Kızlar yurtdışında olan var mı biz

Canm ben kocamı odaya atyım yatakta bebekle yatıyorum.dıkışlerim çok sızlıyordu beşiğe kalkmak zordu yanuma aldım yatakta ikimiz rahatça yatıyoz. Bebek çok ağlamıyosa kv ye ver sen dinlen ben oylede yapıyorum akşamları kv nın yanımda duruyo ven azcık uyuyom

Cnm bende almanyadayim rathaus dan kimligi icin belgeleri aldik biz fotograf cekinip gidicez vericekler kimligini turk kimliginide iki ay icinde almak gerekiyor yoksa ceza aliyormussun neden size uc ay sonraya randevu verildi anlamadim .
Canım Geburtsurkunde Almak bizde biraz uzun sürüyor onu alamadık daha kimliğine sıra gelmedi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…