2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım bebeğin sakinse 2 saat uyur genelde rahat uyuyabilirsin inş. Düzgün yatır ağzı kapanmayacak şekilde rahat ol inş

Ben herseyi yiyorum valla bağırsakları alışsın inş

bende et ve makarna yıyorum yıne de oluyor.bundan sonra yıyecem valla nohut fasulye de nasılsa oluyor bu gazzz

Gunaydin uykusuz anneler. Bizde de gece mesai vardi, once zorla uyandurma nerasimi yaklasik yarim saat suruyo sonra emiyo o sirada kakada yapiyo sonra gazini cikarip altini degistiriyorum ve sonra yine emmek istiyo ve bu boyle devam ediyo... en son yine memede uyumak icin agliyo ve iki cekip uykuya daliyo, oysaki cok dikkat ediyorum kucaginda uyumasin diye ama nasil oluyosa yaptiriyo istedigini

Canim karni doyunca zaten iki saat uyur hatta biz uyandirmakta zorlaniyoruz minciklaya minciklaya bir hal olduk. Benim annem yanimda kaliyo ama yinede gece ih deyince ben atiyorum kendimi sende korkma Allah yardim ediyo. Duz yatirma yastik koy egimli yerde yatsin ve kafasini yan cevir o uyudukca sende uyu

Kızlar günaydın meme catlak ve yaralariniza nasıl.çözüm buldunuz

En son garmastan pomat kullandim o iyi geliyo cok sukur birde avent gogus kalkani siparis ettim o da bugun gelir insallah burda arkadaslar tavsiye etti.

Merhaba anneler :) buraya pek bakamıyorum telden girmesi pek keyifli olmuyor.
nasılsınız nasıl gidiyor annelık
biz bugün 40 günlük olduk,babamız işten gelince cıbış yapıcaz.
bu arada kv yanımda 3 hafta kaldı.ondan sonrası kendi tek bakıyorum bebeğime,oldukça zorlandım ama şimdi alıştım diyebilirim.şükürler olsun.

Gülücük atmaya başladı mi

bir de burnunu nasil temizliyorsunuz? SUmugu yani. Bizimkinin burnu tikali cünkü

kizlar cok uzgunumm esim bana dogum hediyesi almadi bi cicek bile.. oysaki ablasina dogumunda istanbuldan kayseriye cicek gonderdi cok kirginimm

Kizlar bebek uyurken sapkasini cikariyor muyuz? Ben sapka ile uyutuyorum da
bende sapkayla uyutuyorum cnm ama annem takmasak daha iyi olurdu boyle daha cabuk usutur diyor. kv boyle alistirdi bisey desek yalnis anliyor o yuzden ses cikarmiyorum

göğüs kalkanının nasıl bir faydası oluyor

Kızlar günaydın meme catlak ve yaralariniza nasıl.çözüm buldunuz
canimm benim gogsum yaradan kanadi resmen cok aci cektim emzirirken agliyordum. esim eczaneden lansinoh lanolin aldi onuda surdum gogsumun ucu pek fayda etmedi ama annem once kremi sur sonra uzerine minik bi poset koy yumusak kalsin dedi yaptim 2-3 gundur azaldi agrim bugun cok sukur gecti sayilir cok mutluyum simdi bebegimi emzire biliyorum diye kesinlikle tavsiye ederimm poset koymani

Dolaba atcak kadar çok olsa keşke. Mama vermeme gerek kalmazdı

bende sapkayla uyutuyorum cnm ama annem takmasak daha iyi olurdu boyle daha cabuk usutur diyor. kv boyle alistirdi bisey desek yalnis anliyor o yuzden ses cikarmiyorum
Ah şu kayinvalide ler..benimkide iki hafta kaldı..bu arada sezaryanla doğum yaptım nasıl kızım oyilestimi dikislerin agrin varmı diye hislere sormadı.varsa yoksa bebek.ayrıca temizlik konusunda çok hassasim iyice batirdi evi
Birseyde diyemiyorsun..canım annem hergin arayıp şunu yapma bunu yapma vb şeyler soyluyorken.....ahh vede bitmek bilmeyen biz şöyle yapardık o bunu dedi şöyle olcak laflarindan da gına geldi...şükür gitti..bugüne kdar beni bir iki kere arayan kayinvalidem çocuk olunca hergün arar oldu...

Bende aynı konudan muzdarip im..benimde 50ml oluyor iki saatte bir..tabi mama veritorumda çocuk ancak sakinlesiyor..dediğin gibi 90_100olmasi gerekiyormuş..bu arada kaç ml mama veriyorsunuz.ben ama kullanıyorum bebegm 25 günlük.120ml verin diyo manada.ben 50_60veriyorum anne sütude veriyorum diye..ama kararsızım manaya rağmen oğlum bir buçuk iki saatte bir açikiyor ağlıyor

göğüs kalkanının nasıl bir faydası oluyor

Canim iki saat kadar once geldi kargo yokatip kullanmaya basladim, catlak camasira degince cok aciyordu onu enlelliyo ve delikli aparati hava almasini sagliyo bu arada akan sut icinde birikiyo bu sekilde ziyan olmamis olur. Dedigim gibi ben daha teni kullanmaya basladim bakalim insallah tamamen iyilesir. Birde garmastan pomati iki gundur kullaniyorum gercekten iyi geldi yariklar kapanmaya basladi ve kizim emebiliyo tavsiye ederim, surekli suruyorum kurudukca yeni suruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…