• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar 3.doz tetaniz asinizi yaptirdinizmi? ben bugun saglik ocagina gidip yaptirdim hafif agrisi var insallah artmaz ilk ikisi cok agri yapmamisti bakalik bu nasil olacak

Bende bir bakayim :KK19:

Kullanda bizde senden bilgi alalim. :KK49:Merak ediyorum, peki sen nerden aldin ve kaca aldin. Birde alinca bir taneden fazla almak lazim dimi sonucta makine calisacak onun icin

Asil fiyati 50tlymis indirimli hali 3 tl. Bende bakiyorum 80e de var 30a da bilemiyorumki, yorumlari hep olumlu yonde
siteyi gördüm. ing olan varsa bir baksa keşke. aynı ürünün farklı fiyatları var

Arkadaşlar kız bebeklere yazlık neler aldınız biz agridayiz daha yazlık giyemedik, hataya gideceğiz yazlık alışveriş yapmak istiyorum bebisime neler alabilirim yaz için rahat ve şık

Cnm ne alirsan al biraz iyi olsun biz lcw dan aldik yazliklarini. Ordan aldiklarimkz ne cekiyo ne renk veriyo. Disardan iki takimim vardi ikisi de renk verdi cok sinir oldum

Tabi ben onlara guvenmeyip once elimde yikamistim renk verenleri yoksa oglusun kiyafetler rengarenk olmustu :KK17:

Evet kızlar, Lcw hem uygun hem de güzel şeyler var. Kadın erkek çocuk bebek hepsi bu sene daha bi güzel bence çeşit renk desen her Açıdan daha iyi

Cnm ne alirsan al biraz iyi olsun biz lcw dan aldik yazliklarini. Ordan aldiklarimkz ne cekiyo ne renk veriyo. Disardan iki takimim vardi ikisi de renk verdi cok sinir oldum
Ben hep civilden alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür lcw de deneyeyim. Ne tür şeyler alsam bilmiyorum şort falan alırım herhalde. Zeynosum usumez inşallah

Ben hep civilden alıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür lcw de deneyeyim. Ne tür şeyler alsam bilmiyorum şort falan alırım herhalde. Zeynosum usumez inşallah
Benim yasadigim sehirde civil yok maalesef. Biz birkac tulum aldik birkac tane sortlu takim iki tane de sifir kollusu var. Burada sicaklik evin icinde 27 drrece usumuyor kuzucugum. Lcw ne kuculdu ne renk atti. Yalniz oglum 64 cm normalde 62-68 arasi olanlari almam lazim cabuk buyuyo ve biraz bol olup rahat etsin diye 68-74 cm arasi olanlari aliyorum ben. Kendi boyuna gore olanlarin kolu skiyo sanki

Merhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?

ben kavanoz maması vermeyi düşünmüyorum. bebekler için mama tarifleri kitabı aldım, evde kendim yapacağım. bu arada ben 1 aydır herşeyden birazcık tattırıyorum bebeğime.. özellikle kavuna bayıldı :)

Back