- 17 Ocak 2015
- 393
- 208
- 23
Yok canım saka yapıyorum öyle denk geldi soğuk almıştı biraz ondanMaşallah diyelIm o zaman :)insan görmeden nazar değermi ki! Burda kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum hem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım saka yapıyorum öyle denk geldi soğuk almıştı biraz ondanMaşallah diyelIm o zaman :)insan görmeden nazar değermi ki! Burda kimsenin art niyetli olduğunu düşünmüyorum hem
![]()
kullanan duydum bambino mio galiba.Kizlar yikanabilir bebek bezi hakkinda fikrinizi merak ediyorum. Ben ev icin alip denemek istiyorum, icinizde kullanan yada kullanan birisini taniyan varmi? Internetten arastirdim ama yinede emin olnak istiyorum, bir site buldum ve gayet uyguna geliyo acaba kullanabilirmiyim
Karbonatlı su ile bezi ıslatrak temizledim ben Dr önermişti . Faydası olmuştu en azından o bembeyazlığını almıştıKızlar bebeğimin ağzında Pamukçuk oluştu. Bir türlü geçiremedim. Sizin başınıza geldi mi? Ne yaptınız?
Neden yıkanabilir bebek bezi kullanmak istiyorsun canım? Araştırınca benimde ilgimi çekti denesem mi acabaKizlar yikanabilir bebek bezi hakkinda fikrinizi merak ediyorum. Ben ev icin alip denemek istiyorum, icinizde kullanan yada kullanan birisini taniyan varmi? Internetten arastirdim ama yinede emin olnak istiyorum, bir site buldum ve gayet uyguna geliyo acaba kullanabilirmiyim
kullanan duydum bambino mio galiba.
makinede yıkanabiliyormuş sanırım.
Merhabalar bu arada![]()
Neden yıkanabilir bebek bezi kullanmak istiyorsun canım? Araştırınca benimde ilgimi çekti denesem mi acaba
Hosgeldin canim, uzun suredir goremiyoruz seni bebis nasil. Dogum yapan anneler burayi unuttu bebisler cok yoruyo galiba.
Bezi kullanan memnun mu peki, bende kullanmak istiyorum kullanan birinin fikirletini almak istiyorum o yuzden
Canim saglik acisinda dusunuyorum. Cunku hazir bezler saglikli gelmiyo bana, tabi surekli kullanmam yikanabilenleri en basta ev icin dusunuyorum. Hem yazik popisleri hep hasir husur bezin icinde. Burkac tane alip denemek istiyirum sende ilgilenirsen bir site buldum yurtdisindan geliyo urunler ve turkiyedeki fiyatlara gore cok uygun
Evet canım bende almak istiyorum yaz geldi ve kızımın pişik olmasından çok korkuyorum dediğin gibi çok daha saglikliymis. Hangi site canim
Evet canım buldum güzelmiş acaba bu bezler iyi mi?Telefona program olarak indirmen gerekiyo "mama akilli alisveris" farkli urunler var 3tl arti kdv birde kargo ucreti varmis Yani bir tanesi 6ty ye geliyo ama kargo suresi 25-30 gunmus
Bazıları 3 Tl bazıları 6 neden değişiyor acaba bedeni falan var mı? İngilizce biliyormusun canımBende bilemiyorumki, yorumlarina bakiyorum herkes memnun, en kotu ihtimalle evde idare eder diye dusunuyorum
Bebeğim iyi maşallah uyuyor simdi 4.5 aylık olduk :)Hosgeldin canim, uzun suredir goremiyoruz seni bebis nasil. Dogum yapan anneler burayi unuttu bebisler cok yoruyo galiba.
Bezi kullanan memnun mu peki, bende kullanmak istiyorum kullanan birinin fikirletini almak istiyorum o yuzden
Canim saglik acisinda dusunuyorum. Cunku hazir bezler saglikli gelmiyo bana, tabi surekli kullanmam yikanabilenleri en basta ev icin dusunuyorum. Hem yazik popisleri hep hasir husur bezin icinde. Burkac tane alip denemek istiyirum sende ilgilenirsen bir site buldum yurtdisindan geliyo urunler ve turkiyedeki fiyatlara gore cok uygun
Ya onların yüzde yüz pamuk olanını almak lazım .bana mantıklı gelmedi diğerleride zaten poliureten kumaşmış oda sağlıklı değil ki . Surda kulla cağımız en fazla 2sene ben sureklu değiştiriyorum bezini o dedikleriniz sürekli değilmezde gerek yok bence.Bazıları 3 Tl bazıları 6 neden değişiyor acaba bedeni falan var mı? İngilizce biliyormusun canım
Bebeğim iyi maşallah uyuyor simdi 4.5 aylık olduk :)
Seninki nasil?
Pcye oturmak zor geliyor, telden de buraya yazmak zor.
Facete mart annelerine takiliyorum.
Bazıları 3 Tl bazıları 6 neden değişiyor acaba bedeni falan var mı? İngilizce biliyormusun canım
Canim o arka bingildaktir öndeki buyuk olan 18 aya kadar kapaniyormusSelamlar,cumartesi rota asimizi olduk,bingildagi kapanmis dedi doktor,sizede dedilermi ,kizim 3,5 aylik