- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
benimde zaten sutum az bidenoruc tutsan hic ilmaz heraldeBen tuttum ama hiç iyi değilim sutumde cok azaldı tutmayacagim artik
Merhaba hanımlar :)
Ramazaniniz mübarek olsun oruç tutan varmı aranızda..
Kizlar digumdab sonra kintrole gittinizmi kan falan aldularmi alttan bakiyomu doktor
üzülme saglıklı olsunda ,gerisi boşKızlar ya ben bebegimin tombis bi bebek olmasını istiyorum kayinvalidem hep çok küçük bu deyip duruyo çok moralim bozuluyo eşimi yalan söylemiyorsa 4 yaşına kadar emzirmis senin sutun iyi değil heralde diyo çok sinir oluyorum
Oho benımkı o zaman 1200 içmesı lazım mumkun degıl o kadar emmıyordurbebeğin kilosu x 150 cc . bebek 6 kiloysa 6 çarpı 150 günlük cc ihtiyacı 900
Bebisin kac kgKızlar ya ben bebegimin tombis bi bebek olmasını istiyorum kayinvalidem hep çok küçük bu deyip duruyo çok moralim bozuluyo eşimi yalan söylemiyorsa 4 yaşına kadar emzirmis senin sutun iyi değil heralde diyo çok sinir oluyorum
Benimki normaldi ama çok azaldı dün. Bugün tutmadimBenbenimde zaten sutum az bidenoruc tutsan hic ilmaz heralde
nce hata yapmıyorsun uykuyada ıhtıyacı var bebegın, cocuk uyurken buyurmuş, benımkıde gece bı kere emer. Oda ıkı ceker gerı uyur, ama ben gunduz sureklı emzırrım oyle ıkı saat fılan beklemem16 Mart doğumlu bebeğim 3aylık kontrolden geldik.. Kilo 5,480 .. Boyu 58 baş 38 cm Benlm bebeğim çok mu minik ya( bu ay 700 gr almış .. Kilo alması için napyım ? Nasıl emzireyim ne yiyeyim ben 1 aydır annemdeydim dün döndük ve ayrılmak çok zor geldi kafam hiç yerinde değildi Dr a bunları sormak ..
Gündüzleri 1.5 saat 2 saatte bir emiyor uyursa 3 saate bir oluyor geceleri bazen 4/5 saati buluyor ondan kaldırıp emzirmiyorum hata mı yapıyorum .. Sadce anne sütü ..
Bizim kızın yüzünde kulaklarinda tüyler var olduğu gibi duruyor saçı dökülüyor var mı benzer durumda olanlar
kızlar bu arada benim veletin bazı kıyafetleri 9 - 12 aylık64 cm 7200 gr. çok mu dombili yaa
ben de bi markanın 6-9 ay arası olanları alıyorumbizimki de 63 cm ama seninkinden bi kilo daha dondiş :)
Benimki 10 martta dogdu inanır misin uzun ya tombis gelmiyo gozumeDogdugunda daha çok vardı kulaklarında ve alnında tüyler, azalmaya başladı.. Saçları çok dökülüyor ama. Sanırım herkeste durum aynı!
Maşallahı var sizin bebişlerinizin, kaç aylık oldunuz? Benim kızım 3 ay 1 haftalık 6,050 kg ama yinede Gözüme Tombiş görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?