2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Merhaba hanımlar :)
Ramazaniniz mübarek olsun oruç tutan varmı aranızda..

Ben tutmadim gecende hastanedeydik yemek yiyemedim sutum azaldi o yuzden cesaret edemedim buraz daha buyusunler ek gidaya gecsinler tutariz insallah

Kizlar digumdab sonra kintrole gittinizmi kan falan aldularmi alttan bakiyomu doktor

Ben gittim sezeryanla dogum yaptim ultrasonla bakti rahme falan baska bisey yapmadi, 6 ay sonra tekrar cagirdi o zaman tum testleri yapariz dedi kan, smaer falan yapacakmis

Kızlar ya ben bebegimin tombis bi bebek olmasını istiyorum kayinvalidem hep çok küçük bu deyip duruyo çok moralim bozuluyo eşimi yalan söylemiyorsa 4 yaşına kadar emzirmis senin sutun iyi değil heralde diyo çok sinir oluyorum

Ya senin kaynanana neymis bazi bebekler az alir bazisi cok alir... sinir oluyorum boyle seylere sutun kacsa uzuntuden o zaman rahat edecek mi o kadin.. ben de orta halli olsun isterdim ama tombis bu bebegin bunyesine bagli bizim mi elimizde sanki

ben sadece sudocrem ve hametan kullanıyorum. gerisi yalan :) yok bepanthol muş yok unibaby miş ... hametan zaten tüm cilt tahrişlerine iyi geliyor. bence yeterli. sudocremde pişikte etkili ama ben göğüs ucuma bile kullanıyorum.

kızlar bu arada benim veletin bazı kıyafetleri 9 - 12 aylık 64 cm 7200 gr. çok mu dombili yaa

Benmkide sennknden sisko . Katnanamda sisko cok diyo ama boyu uzun 65cm. Cok dombili gozukmuyo gozume. Sutum cok azaldi gunluk biriktirip gece yayarkenmi icirssem hepsini. Sut veriyoeum doymuyo ustune mama veriyorum sutun etkisi kalirmiki

16 Mart doğumlu bebeğim 3aylık kontrolden geldik.. Kilo 5,480 .. Boyu 58 baş 38 cm Benlm bebeğim çok mu minik ya ( bu ay 700 gr almış .. Kilo alması için napyım ? Nasıl emzireyim ne yiyeyim ben 1 aydır annemdeydim dün döndük ve ayrılmak çok zor geldi kafam hiç yerinde değildi Dr a bunları sormak ..
Gündüzleri 1.5 saat 2 saatte bir emiyor uyursa 3 saate bir oluyor geceleri bazen 4/5 saati buluyor ondan kaldırıp emzirmiyorum hata mı yapıyorum .. Sadce anne sütü ..

Kızlar ne orucu ya normal ınsan bıle zor tutuyor orucu kı bız sut verıyoruz herseyden once su lazım sut ıçın

Kızlar bebeklerımız buyudu artık ilk aylar gıbı kılo almasını beklemeyın, her ay o kadar kılo alsalar sacma olmazmı, tombık bebegı napcanız saglıklı olsun yeter

Be
nce hata yapmıyorsun uykuyada ıhtıyacı var bebegın, cocuk uyurken buyurmuş, benımkıde gece bı kere emer. Oda ıkı ceker gerı uyur, ama ben gunduz sureklı emzırrım oyle ıkı saat fılan beklemem

Bizim kızın yüzünde kulaklarinda tüyler var olduğu gibi duruyor saçı dökülüyor var mı benzer durumda olanlar

Dogdugunda daha çok vardı kulaklarında ve alnında tüyler, azalmaya başladı.. Saçları çok dökülüyor ama. Sanırım herkeste durum aynı!

kızlar bu arada benim veletin bazı kıyafetleri 9 - 12 aylık 64 cm 7200 gr. çok mu dombili yaa

ben de bi markanın 6-9 ay arası olanları alıyorum bizimki de 63 cm ama seninkinden bi kilo daha dondiş :)

Maşallahı var sizin bebişlerinizin, kaç aylık oldunuz? Benim kızım 3 ay 1 haftalık 6,050 kg ama yinede Gözüme Tombiş görünüyor

Benimki 10 martta dogdu inanır misin uzun ya tombis gelmiyo gozume benimkinden 4 gun once dogan bi arkadasinki bi bucuk aylikken on kiloydu resmini atmisti bana iste tombis odurbenim bebis daha on kiloya ulasmadi allah bilir o cocuk ne oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…