Meslek ne? Ben öğretmenim ben de bugün başladım ama oğlumla birlikte gidiyoruz :)ben bugün işe başladım. oğlumu çok özledim
ağlıyor tabiki,anestol krem suruyo hissetmiyo diyo ama bence beni sakinleştirmek için dedi,aynı gün kakasını yaparken ağladı,canının yandığı belliydi,doktorlara güvenmek istiyorum hala acaba gerekli miydi diye düşünüyorum ama fissur oluşursa ki büyük ihtimalle oluşabilirdi,o daha kötü bir şey her kaka yapışında ağlayacak ve o yaranın iyişeşmeside çok zorPeki bu genişletme müdahalesi kolay mı, bebek çok hissediyor mu
cerazette,sarı kutusuIlacin markası ne canin
Derse bebekle mi giriyorsunuzMeslek ne? Ben öğretmenim ben de bugün başladım ama oğlumla birlikte gidiyoruz :)
Allah yardım etsın canım ya bızımde maddı yonden cok sıkıntıya dustuk calışmamakla calışmak arasında gıttım geldım en sonunda yapamayacagımı anladım ve ucretsız ıZne ayrıldımben bugün işe başladım. oğlumu çok özledim
Seminer dönemi artık öğrenci yok kiDerse bebekle mi giriyorsunuz
Calgel mi?gecen cok huysuzlanınca ellerını emerken doktora goturduk bı jel verdı mor renkte gunde uc defa surun dıe ama kullanmadım o jeller dıslerı gec mı ne cıkarıyormus belkıde bu dedıgın sey yuzundendır
Bizimkinde ikinmaktan fissur olmustu. En son hala gecmemisti. Krem suruyoruz oraya. Ama artik zorlanmadan kakasını yapıyor. Fissur de iyilesmeye baslamistir diye tahmin ediyorum. Burada açıklamıştım. Harvey karpin kitabinda yaziyordu. Ilk aylar ikinma olurmus. Cunku mide muydi bagirsak miydi ne onunla anus kaslarini beraber kasarlarmis. Halbuki anusu gevsetmesi gerekir. Zamanla bunu ogtenirlermis. Bence yenidoganlarin cogunun makati dardir.P
ağlıyor tabiki,anestol krem suruyo hissetmiyo diyo ama bence beni sakinleştirmek için dedi,aynı gün kakasını yaparken ağladı,canının yandığı belliydi,doktorlara güvenmek istiyorum hala acaba gerekli miydi diye düşünüyorum ama fissur oluşursa ki büyük ihtimalle oluşabilirdi,o daha kötü bir şey her kaka yapışında ağlayacak ve o yaranın iyişeşmeside çok zor
Kizlar benim kiz acayip terliyo. Ayaklarida Su gibi oluyo az giysede ayni cok giysede ayni. Kulotlu coral giydiriyoddum cikardm artik cok sucaga alismasin diye. Sizinkilerde terliyomu.
Bizim3. Ay değerleri kiz bebek baş çevresi 40 kilo 5.100 boy 61 kizlar bu ay sadece 500 gr almış bas cevresi de ayni geçen ayla sizce anormal mi
aynen ya, ben de bu soruyu soracaktım.başı boncuk boncuk ter oluyo, sürekli siliyorum.
ayrıca çişli bez sayısı azaldı, acaba terlemekten mi ki?
bir de bebeğinize su veriyor musunuz, ne ile veriyorsunuz? çok soru sordum ama anneme soruyorum hiç birşeyi hatırlamıyo uff
Ben de bir yaşına kadar düşünüyor umAllah yardım etsın canım ya bızımde maddı yonden cok sıkıntıya dustuk calışmamakla calışmak arasında gıttım geldım en sonunda yapamayacagımı anladım ve ucretsız ıZne ayrıldım
Sadece anne sütü mü ? Emzirme aralıkların nasıl ? Bizi de kontrole gidecez ama sanki Benlm bebeğimde çok almadı bu ay sadece geceleri 5 saate uyuduğu için emzirmşyordum gündüzleri yeri geliyor 1 saat ,1,5 saat bazen 2 ama en geç 3 saatte emziriyordum o da uyursa!!!
Dr ne dedi Mama önerdi mi ?
Onceleri mama veriyordum 2 haftadir kesSadece anne sütü mü ? Emzirme aralıkların nasıl ? Bizi de kontrole gidecez ama sanki Benlm bebeğimde çok almadı bu ay sadece geceleri 5 saate uyuduğu için emzirmşyordum gündüzleri yeri geliyor 1 saat ,1,5 saat bazen 2 ama en geç 3 saatte emziriyordum o da uyursa!!!
Mama veriyordum kestim adet olunca sütü m azaldi bir de bebek aç olduğu halde ağlayıp emmiyordu ben de mecbur uyutuyordum dr yoktu hemşire ölçtü yarin dra soracamSadece anne sütü mü ? Emzirme aralıkların nasıl ? Bizi de kontrole gidecez ama sanki Benlm bebeğimde çok almadı bu ay sadece geceleri 5 saate uyuduğu için emzirmşyordum gündüzleri yeri geliyor 1 saat ,1,5 saat bazen 2 ama en geç 3 saatte emziriyordum o da uyursa!!!
Su vermiyorum. Susayinca beni emiyor muhtemelenaynen ya, ben de bu soruyu soracaktım.başı boncuk boncuk ter oluyo, sürekli siliyorum.
bir de bebeğinize su veriyor musunuz, ne ile veriyorsunuz? çok soru sordum ama anneme soruyorum hiç birşeyi hatırlamıyo uff
Boynunu arkaya atıyor geriye bakmaya calışıyor devamlıCanim nasil arkaya atiyor. Benim oglumda devamli yapiyor ayaklariyla ittiriyor kendini. Bas ustunden bakma nasil oluyor. Kafam karisti simdi
Terlemenın eger sıcak neden olmuyorsa tabı d vıtamını eksıklıgınden oldugunu duymuştum, özellıkle bas ne derece dogru bılmemaynen ya, ben de bu soruyu soracaktım.başı boncuk boncuk ter oluyo, sürekli siliyorum.
de su vermıyorum ıhtıyacı oldugunu duşunmuyorum ama bı kaç kaşık verılebılır benceSu vermiyorum. Susayinca beni emiyor muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?