• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

aynen ya, ben de bu soruyu soracaktım.başı boncuk boncuk ter oluyo, sürekli siliyorum.
ayrıca çişli bez sayısı azaldı, acaba terlemekten mi ki?
bir de bebeğinize su veriyor musunuz, ne ile veriyorsunuz? çok soru sordum ama anneme soruyorum hiç birşeyi hatırlamıyo uff
Ben Su veriyorm doktor istedugun kadr ver dedu. Kaynamis ilik suyu caykasigiyla mamadan sonra aklima geldikce veriyorm. Benmkunun ensesi cok terliyo

Ben Su veriyorm doktor istedugun kadr ver dedu. Kaynamis ilik suyu caykasigiyla mamadan sonra aklima geldikce veriyorm. Benmkunun ensesi cok terliyo
Nasıl istedıgın kadar, bu doktorlarıda anlamıyorum bazıları dıyorkı anne sutu alan cocuk suya ıhtıyac duymaz aynı sekılde mama da olçulu hazxırlandıgı için gerek yok dıyor, ek gıda başlayınca cocuk suya ıhtıyac duyarmış bıde fazla su sanırım cocugu zayıflatıyor boş yere

aynen ya, ben de bu soruyu soracaktım.başı boncuk boncuk ter oluyo, sürekli siliyorum.
ayrıca çişli bez sayısı azaldı, acaba terlemekten mi ki?
bir de bebeğinize su veriyor musunuz, ne ile veriyorsunuz? çok soru sordum ama anneme soruyorum hiç birşeyi hatırlamıyo uff
benımkıde eskısı gıbı cısle bezı doldurmuyor.. suyuda bu ara ıcıyor cunku sıcak oluyor ben mını cam bıberona koyuyorum suyu o sekılde verıyorum

Nasıl istedıgın kadar, bu doktorlarıda anlamıyorum bazıları dıyorkı anne sutu alan cocuk suya ıhtıyac duymaz aynı sekılde mama da olçulu hazxırlandıgı için gerek yok dıyor, ek gıda başlayınca cocuk suya ıhtıyac duyarmış bıde fazla su sanırım cocugu zayıflatıyor boş yere
Canm benmku mama aliyo man yiyen bebekler su icmeliymis kabiz olmasin diye nettede cogunluk Su icmesundn Yana makaleleri oku istersen

Kizlar sırt ve bel agrisi ceken var mi? Gün içinde agri pek yok ama geceleri sagdan sola bile dönemiyorum. :( ben de tekrar calsiyuma basladim belki faydasi olur diye.

P
ağlıyor tabiki,anestol krem suruyo hissetmiyo diyo ama bence beni sakinleştirmek için dedi,aynı gün kakasını yaparken ağladı,canının yandığı belliydi,doktorlara güvenmek istiyorum hala acaba gerekli miydi diye düşünüyorum ama fissur oluşursa ki büyük ihtimalle oluşabilirdi,o daha kötü bir şey her kaka yapışında ağlayacak ve o yaranın iyişeşmeside çok zor
Peki sizinki bu müdahaleden önce ne Sıklıkla kaka yapıyordu? Kıvamı rengi nasıldı? Herhangi bi zorlanması var mıydı yaparken? Bide huzursuz oluyor muydu yapmadığı günler?

Kizlar benim kiz acayip terliyo. Ayaklarida Su gibi oluyo az giysede ayni cok giysede ayni. Kulotlu coral giydiriyoddum cikardm artik cok sucaga alismasin diye. Sizinkilerde terliyomu.

aynen benim oğlumda çok terliyor. avuçiçleri ve ayakları. emerkende kafası su içinde kalıyor ama doktor normal dedi

bende sıcaklardan ötürü birkaç çay kaşığı su vermeye başladım hergün. gerçi şuan suyu seviyor gibi durmuyor hep agzından püskürtüyor :/

bende sıcaklardan ötürü birkaç çay kaşığı su vermeye başladım hergün. gerçi şuan suyu seviyor gibi durmuyor hep agzından püskürtüyor :/
Benimki suyu sevmiyor haba burada cok sıcak olmamasına ragmen az da olsa biraz içirmeye çalışıyorum bana da Dr gerek yok dedi ama veriyorum mama alıyor bebegim

merhaba ben buraya daha once yazdimmiki
benim ogulda uç aylik yani dort mart dogumlu :)

sureklu hep agliyor
hayrina bakan olsa vericem buyyyunce geri getirsin :)
kucakda ve emzirirken bile agklayan bi bebek nasil susturulurki?
bu 3. çocugum ama ilkinde bile zorlanmadim ben bu kdr,kafayi yiyorum her aksam sabah oglen , bi gece guzel uyyor , gundyzki aglamalari sonucu çok yorgun oluyotr herhalde

dr a her ay gidiyoriz biseyi yok
emzirmenin arasini açinca aglama krizine girioyor,her agladiginda meme versem çok yiyp karni agriyor yine agliyor
otekileri nasil buyuttum ben en çok onu merak eediyorum :)

Aynen benim kızım da!! 3 aylık olduk, Hala ağlıyor sürekli, geceleri Hariç. Kucaktada durmuyor, illaki kucakta dolaşacak, her tarafı Keşif derdinde. Ama çook yoruluyorum, kollarım tutmuyor artık :(

Aynen benim kızım da!! 3 aylık olduk, Hala ağlıyor sürekli, geceleri Hariç. Kucaktada durmuyor, illaki kucakta dolaşacak, her tarafı Keşif derdinde. Ama çook yoruluyorum, kollarım tutmuyor artık :KK43:
biz de boyleyiz
her zaman gezdirememki , iki de abla abisi var ustelik
hangi birine yetisicem ben :(

Peki sizinki bu müdahaleden önce ne Sıklıkla kaka yapıyordu? Kıvamı rengi nasıldı? Herhangi bi zorlanması var mıydı yaparken? Bide huzursuz oluyor muydu yapmadığı günler?[/QUOTE. Doğduktan 20 gün her bezi kakalıydı,sonra günde uç defa gibiydi ama tam hatırlayamıyorum,ama biz kaka yapıyo sorun yok sanıyoduk,meğer az az kaka yapıyormuş,dr muayene ettiğinde makatı uyardığından çokkk kaka çıktı,cerrah muayene ettiğindede öyle oldu,kıvamdan ziyade azlığı çokluğu önemli,yine de Bi cerrahla konuşun,internetteki bilgiler dr anlattığıyla ve bizim durumumuzla uyduğu için müdahaleye izin verdik

Back