- 16 Temmuz 2008
- 2.172
- 1.352
- 773
Sirt ustu yatarken kafa nasıl yikanor kiBi saniyeeee bebek Sırt üstü yatarken mi yıkıyosun kafasını..ayy yanında olup izlemem gerekiyor çok istiyorum bebeğimi yıkamayııııı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sirt ustu yatarken kafa nasıl yikanor kiBi saniyeeee bebek Sırt üstü yatarken mi yıkıyosun kafasını..ayy yanında olup izlemem gerekiyor çok istiyorum bebeğimi yıkamayııııı
![]()
En iyi yöntem emzirmek ... Bu yemeye emzirmeseydim ben benden çıkmıştım sanırım... En çok kalori yakıcı emzirmek .. He yapabilirsan yürüyüş yap hava güzel bebepinde temiz hava almış olur , seninde kasların kuvvetlenirKizlar yaa benim bu kilolardan ötürü moralim cok bozuk disari cikmak istemiyorum hicbir kiyafetim olmuyo gecen alisverise gittim hiaeyler alayim diye daha cok moralim bozuldu hic bisey girmiyo denediklerimde o kadar cirkin oldu ki kactim resmen magazadan. Emzirdigim icin diyet falan yapmiyorum yapmamda bebegim herseyden onemli. Ama hem sütü kesmeyen hemde kilo vermemize yardimci bir yol biliyo musunuz. Valla cok degil soyle 5 kilo versem sindilik yeter. Ben dogumda hic vermedim 4 kilo tek gitti dofumdan cikinca sonrasindada 3 kilo vermisim 3 ay da ama goruntu hala cok kotu.
Bende yeni yeni tek yıkamaya başladım kolaymış burda ki arkadaslar sagolsunBi saniyeeee bebek Sırt üstü yatarken mi yıkıyosun kafasını..ayy yanında olup izlemem gerekiyor çok istiyorum bebeğimi yıkamayııııı
![]()
Istanbul'da cok kotu dengesiz bir hava var. Bir de yollar o kadar kotu ki bebek arabasiyla cikmak eziyet oluyor. Kaldirim yok dogru duzgun. Anlayacagin kizimin gezme amaciyla disari cikisi sayili. Nir yandan da vicdan azabi duyuyorumEn iyi yöntem emzirmek ... Bu yemeye emzirmeseydim ben benden çıkmıştım sanırım... En çok kalori yakıcı emzirmek .. He yapabilirsan yürüyüş yap hava güzel bebepinde temiz hava almış olur , seninde kasların kuvvetlenir
Kızlar benim oğluş iki gündür deli gibi ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor ve terliyor. kakasını yapamıyor. fitil falan kullanmak istemiyorum. ikidir göbeğine ve poposuna zeytinyağı sürüyorum ovalayarak ama tık yok. dün gece 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim gene yapamadı. çok huzursuz. az önce de küvete sıcak su doldurdum içine yatırdım ama hala rahatlayamadı çocuk ıkınmaktan kıpkırmızı oluyorne yapabilirim başka?
Canim sadece anne sutu aliyorsa ve bebegin huzursuz degilse sorun etme benimkide 5. Gunun gecesinde yapti son gun bira huzursuzdu ve oyle aman aman da yapmadi azvik yapti. Doktor anne sutu aldigi icin 10 funde yapmazsa sıkınti yok dedi. Tabi kakasi yumusaksa ve bebekte huUrsuz degilse sevin bile bak 5 gunde kilo alimi artacaktir. Cunku yedigi butun sutu kullaniyo bebegin stres yapma sen.
Kizlar yaa benim bu kilolardan ötürü moralim cok bozuk disari cikmak istemiyorum hicbir kiyafetim olmuyo gecen alisverise gittim hiaeyler alayim diye daha cok moralim bozuldu hic bisey girmiyo denediklerimde o kadar cirkin oldu ki kactim resmen magazadan. Emzirdigim icin diyet falan yapmiyorum yapmamda bebegim herseyden onemli. Ama hem sütü kesmeyen hemde kilo vermemize yardimci bir yol biliyo musunuz. Valla cok degil soyle 5 kilo versem sindilik yeter. Ben dogumda hic vermedim 4 kilo tek gitti dofumdan cikinca sonrasindada 3 kilo vermisim 3 ay da ama goruntu hala cok kotu.
Tatlım aynı durum bizdede vardı hem kıpkırmızı oluyor hemde bas bas bağırıyordu kızım bir arkadaşın önerisi ile bio gaia adında bitkisel bir ilaç aldık o n bugündür ne gaz ne ıkınma çok rahatız.Kuzenimin 4 aylık oğlunda 7 gündür kakasını yapmıyordu doktor önerisiyle fitile başlamıştı iki günde bir fitille ancak kakayapıyordu çocuk bu ilacı önerdim onada gününde kakasını yaptım sizlerede öneririm mayıs 23 den beri kullanıyorum çok rahatız
Aynen öyle bence de, arabayla hergün çıkmak çok rahat değil. Bu yüzden kanguru alıcam ben inşallah daha kolay olacak o zaman. Boba 4G lerin stoğa girmesini bekliyorumIstanbul'da cok kotu dengesiz bir hava var. Bir de yollar o kadar kotu ki bebek arabasiyla cikmak eziyet oluyor. Kaldirim yok dogru duzgun. Anlayacagin kizimin gezme amaciyla disari cikisi sayili. Nir yandan da vicdan azabi duyuyorum
Bizde bir dönem biogia sonra maflor damla kullandık bunlarla değil bağırsak için prebiyotik cnm çok işe yarıyorfitil kullanamıyorum zaten ben çok korkuyorum. o dediğiniz ilac eczanelerde mi satılıyor?
Sağlık ocağına gittik doktora gidemedim bu ay gitcez ama ben 1 yaşına kadar aylık gitmek gerek diye düşünüyorum3.ay kontrolüne gittiniz mi,extra bişey yapılıyor mu kalça ultrasonu gibi,biz2.ay kontrolde rota virüsü kaptığımız için artık dr çok gitmeme kararı aldım,en azından aşılarını yaptırıp sonra giderim,
Evet Allâh isteyen herkese nasip etsin bizimkileri de bağışlasın esirgesin inşallah.biz de 25 gün de 3 gün evdeydik sadece :)Sana Katılıyorum. Sanki daha bi anlıyor bizi. Çığlıklar atıyor, ses çıkarıyor falan. Allah isteyen bekleyen herkese versin. Bize verilen bir hediye onlar. Annelik çok farklıymış. Yapışık ikiz gibiyiz oğlumla. Arabasına bindiriyorum her tarafa gidiyoruz.
Aynen yalnız kalmayı hiç sevmiyorlar ama arada bırakmak gerek ben biraz bırakıyorum artikMerhaba bizde 11 Haziran da üç aylık oluyoruz simdiden değişmeye başladık artık Gözüyle beni takip ediyor kızım odadan çıktığım an basıyor cıglıgı :)
Istanbul'da cok kotu dengesiz bir hava var. Bir de yollar o kadar kotu ki bebek arabasiyla cikmak eziyet oluyor. Kaldirim yok dogru duzgun. Anlayacagin kizimin gezme amaciyla disari cikisi sayili. Nir yandan da vicdan azabi duyuyorum
Kizlar yaa benim bu kilolardan ötürü moralim cok bozuk disari cikmak istemiyorum hicbir kiyafetim olmuyo gecen alisverise gittim hiaeyler alayim diye daha cok moralim bozuldu hic bisey girmiyo denediklerimde o kadar cirkin oldu ki kactim resmen magazadan. Emzirdigim icin diyet falan yapmiyorum yapmamda bebegim herseyden onemli. Ama hem sütü kesmeyen hemde kilo vermemize yardimci bir yol biliyo musunuz. Valla cok degil soyle 5 kilo versem sindilik yeter. Ben dogumda hic vermedim 4 kilo tek gitti dofumdan cikinca sonrasindada 3 kilo vermisim 3 ay da ama goruntu hala cok kotu.