• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kizlar yaa benim bu kilolardan ötürü moralim cok bozuk disari cikmak istemiyorum hicbir kiyafetim olmuyo gecen alisverise gittim hiaeyler alayim diye daha cok moralim bozuldu hic bisey girmiyo denediklerimde o kadar cirkin oldu ki kactim resmen magazadan. Emzirdigim icin diyet falan yapmiyorum yapmamda bebegim herseyden onemli. Ama hem sütü kesmeyen hemde kilo vermemize yardimci bir yol biliyo musunuz. Valla cok degil soyle 5 kilo versem sindilik yeter. Ben dogumda hic vermedim 4 kilo tek gitti dofumdan cikinca sonrasindada 3 kilo vermisim 3 ay da ama goruntu hala cok kotu.

Kizlar yaa benim bu kilolardan ötürü moralim cok bozuk disari cikmak istemiyorum hicbir kiyafetim olmuyo gecen alisverise gittim hiaeyler alayim diye daha cok moralim bozuldu hic bisey girmiyo denediklerimde o kadar cirkin oldu ki kactim resmen magazadan. Emzirdigim icin diyet falan yapmiyorum yapmamda bebegim herseyden onemli. Ama hem sütü kesmeyen hemde kilo vermemize yardimci bir yol biliyo musunuz. Valla cok degil soyle 5 kilo versem sindilik yeter. Ben dogumda hic vermedim 4 kilo tek gitti dofumdan cikinca sonrasindada 3 kilo vermisim 3 ay da ama goruntu hala cok kotu.
En iyi yöntem emzirmek ... Bu yemeye emzirmeseydim ben benden çıkmıştım sanırım... En çok kalori yakıcı emzirmek .. He yapabilirsan yürüyüş yap hava güzel bebepinde temiz hava almış olur , seninde kasların kuvvetlenir

En iyi yöntem emzirmek ... Bu yemeye emzirmeseydim ben benden çıkmıştım sanırım... En çok kalori yakıcı emzirmek .. He yapabilirsan yürüyüş yap hava güzel bebepinde temiz hava almış olur , seninde kasların kuvvetlenir
Istanbul'da cok kotu dengesiz bir hava var. Bir de yollar o kadar kotu ki bebek arabasiyla cikmak eziyet oluyor. Kaldirim yok dogru duzgun. Anlayacagin kizimin gezme amaciyla disari cikisi sayili. Nir yandan da vicdan azabi duyuyorum

Kızlar benim oğluş iki gündür deli gibi ıkınıyor, kıpkırmızı oluyor ve terliyor. kakasını yapamıyor. fitil falan kullanmak istemiyorum. ikidir göbeğine ve poposuna zeytinyağı sürüyorum ovalayarak ama tık yok. dün gece 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim gene yapamadı. çok huzursuz. az önce de küvete sıcak su doldurdum içine yatırdım ama hala rahatlayamadı çocuk ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor :KK43: ne yapabilirim başka?

Tatlım aynı durum bizdede vardı hem kıpkırmızı oluyor hemde bas bas bağırıyordu kızım bir arkadaşın önerisi ile bio gaia adında bitkisel bir ilaç aldık o n bugündür ne gaz ne ıkınma çok rahatız.Kuzenimin 4 aylık oğlunda 7 gündür kakasını yapmıyordu doktor önerisiyle fitile başlamıştı iki günde bir fitille ancak kakayapıyordu çocuk bu ilacı önerdim onada gününde kakasını yaptım sizlerede öneririm mayıs 23 den beri kullanıyorum çok rahatız

Canim sadece anne sutu aliyorsa ve bebegin huzursuz degilse sorun etme benimkide 5. Gunun gecesinde yapti son gun bira huzursuzdu ve oyle aman aman da yapmadi azvik yapti. Doktor anne sutu aldigi icin 10 funde yapmazsa sıkınti yok dedi. Tabi kakasi yumusaksa ve bebekte huUrsuz degilse sevin bile bak 5 gunde kilo alimi artacaktir. Cunku yedigi butun sutu kullaniyo bebegin stres yapma sen.

çocuk ıkınmaktan kızarıyor ve terliyor ama. iyice zorlayıp makatına zarar vermesinden korkuyorum. yada başka bir rahatsızlığı da olabilir allah korusun ben yine de bir doktora götüreyim.

ben bebeğin kırk mevlüdünden önceki gün kuaföre gidip kaş bıyık aldırttım. kuafördeki kızlar "nasıl gidiyor hamilelik" diye sordular.. doğurdum diyemedim :) son günlerim işte falan deyip geçiştirdim.. düşün yani o göbeğimi.. doğurduğum hiç belli değildi. ama sonra birden bi zayıfladım sanki bir gece 6-7 kilo gitti :) ama artık kolay gitmiyor :( hala 11-12 kilo fazlam var ama en azından göbek hala hamile gibi değil :)

Tatlım aynı durum bizdede vardı hem kıpkırmızı oluyor hemde bas bas bağırıyordu kızım bir arkadaşın önerisi ile bio gaia adında bitkisel bir ilaç aldık o n bugündür ne gaz ne ıkınma çok rahatız.Kuzenimin 4 aylık oğlunda 7 gündür kakasını yapmıyordu doktor önerisiyle fitile başlamıştı iki günde bir fitille ancak kakayapıyordu çocuk bu ilacı önerdim onada gününde kakasını yaptım sizlerede öneririm mayıs 23 den beri kullanıyorum çok rahatız

fitil kullanamıyorum zaten ben çok korkuyorum. o dediğiniz ilac eczanelerde mi satılıyor?

Istanbul'da cok kotu dengesiz bir hava var. Bir de yollar o kadar kotu ki bebek arabasiyla cikmak eziyet oluyor. Kaldirim yok dogru duzgun. Anlayacagin kizimin gezme amaciyla disari cikisi sayili. Nir yandan da vicdan azabi duyuyorum
Aynen öyle bence de, arabayla hergün çıkmak çok rahat değil. Bu yüzden kanguru alıcam ben inşallah daha kolay olacak o zaman. Boba 4G lerin stoğa girmesini bekliyorum :KK28: momfortbaby siparişi verdim beklerken, 10 gün iade süresi var, deneyip memnun kalırsam Boba ya gerek yok, daha pahalı çünkü o :KK66:

Kızlar biz de 12.günümüzden beri biogaia, sab simplex, devit3 kullanıyoruz. 15-20 gün kadar önce sab simplex bitti, eczanelerde de bulamadık, depolara gitmemişti o sıra. Evde arkadaşın önerisiyle aldığımız Zinco vardı, onu kullandık gazı olduğunda. Dün de biogaia bitti, bu cuma 3.ay kontrolümüz var. Dr a sorup öyle alacağım tekrar. Internette ilk 3 ay kullanmanın yeterli olacağı gibi bişi okudum çünkü. Devit3 uzunca devam edeceğimiz bi damla, bıngıldak için önemliymiş, onu da sağlık ocaklarından ücretsiz temin edebiliyoruz aklınızda olsun, kalmamışsa da reçete ediyorlar hemen orda.

3.ay kontrolüne gittiniz mi,extra bişey yapılıyor mu kalça ultrasonu gibi,biz2.ay kontrolde rota virüsü kaptığımız için artık dr çok gitmeme kararı aldım,en azından aşılarını yaptırıp sonra giderim,
Sağlık ocağına gittik doktora gidemedim bu ay gitcez ama ben 1 yaşına kadar aylık gitmek gerek diye düşünüyorum

Sana Katılıyorum. Sanki daha bi anlıyor bizi. Çığlıklar atıyor, ses çıkarıyor falan. Allah isteyen bekleyen herkese versin. Bize verilen bir hediye onlar. Annelik çok farklıymış. Yapışık ikiz gibiyiz oğlumla. Arabasına bindiriyorum her tarafa gidiyoruz.
Evet Allâh isteyen herkese nasip etsin bizimkileri de bağışlasın esirgesin inşallah.biz de 25 gün de 3 gün evdeydik sadece :)

Bizim binaya giriştede üç sıra ayrı ayrı merdiven var ama yinede çukmaya çalışıyorum ... Direk kendimi yürüyüş parkuruna atıyorum.. Bugün hava güzel kızım okuldan gelsin oğlanıda alıp çıkıcaz ;)

bende öyleyimm birde her görenn aaa şişmişsin sezeryan kilosu da zor gider diyolar.

ben de hamilelikte 12 kilo aldım, 5 i gitti, 6 sı kaldı. 53 kilo ve 36 bedenle hamile kalmıştım, şuanda 59 kilo ve 38 bedenim. Çok üzgünüm. normal doğum olduğu halde göbeğimde biraz şişlik var hala..Rejim yapmıyorum sütüm için. ama hiç kilo vermedim doğumdan sonra, almadım da...

Back