Canım sağıp bırakıyordum ama ders saatlerimi ayarladık en fazla iki saate geliyorum o yüzden artık sağmıyorum çünkü sağdıkça meme ucu yumuşuyor ve sürekli iki eğilmeye akıyooo :/Canim bizimkindede var oksuruk
Canim bogazina kacmasi normal bence daha yutma ve nefes dengesini olusturamadilar benimkide oluyo oksuruyo kaldiriyorum yan ceviriyorum geciyo.cakisiyosan bebege kim bakiyo sutunu sagip mi birakiyosun yoksa mamami veriyosun ha bide bence biberonla verme bogazina kacsada emzir cunku emme esnasindaki duygusal bag cok farkli
Umarım hersey yoluna girer,kafana takmamaya çalış,sütünü etkilemesin bebişler çok masum çok minnoş ve tatlılar,mutluluk sebebilerSelam kizlar ne zamandir girmiyorum umarim herkes iyidir .. biz iyiyiz cok sukur oglum 3'cu ayina girdi bugun ve 6.250gr kilosu ve 59 cm boyu var cok sukur ki sagligi yerinde .. ama artik damaklari kasinmaya basladi ve cok huzursuz olmaya basladi .. tam duzeldi derken bu seferde disler geliyo.. elini yumruk yapiyo kemiriyo resmen .. ben parmagimla damagini oksuyorum rahatliyo .. ama dis kasiyi alacam ...
Kizlar ben bir ara kilo vermeye karar vermistim ama 4 gunun sonunda sıkılıp biraktim ...ve simdi o kadar moralim bozuk ki .. stressten sıkıntıdan ne yiyip ictigimi bilmiyorum.. birde maddi konuda cok sıkıntıdayız .. 1 yillik evliyim dogru dürüst birseyim yok .. bankadan kredi almistik 3 aydir odeyemiyoruz hersey üst üste geliyor .. bu durumda kil kilo verebilir aksine aliyorum cok uzgunum inanin kizlar sanki uzerimde dünyanin yükü var ... sanki hic bitmeyecek gibi
Başını yıkarken yüzüne su gidiyo mu peki benimki pek bi geriliyo suratına kafasına dokunulmayın hiç sevmiyoKirkindan beri tek basima yikiyorum, filede rahat oluyo, yatiriyorum kizimi onunla konusa konusa yikiyorum, zaten kizimda suyu cok seviyor sorun cikmiyor. Vucudunun on kismini yikayip yan ceviriyorum sirtini yikiyorum tabi ara ara su dokuyorum usumesin diye sonra kafasini islatip yikiyorum hangi tarafa su dokeceksem o taraftaki kulagini elimle kapatiyorum yuzunude elime su dokerek yikiyorum sonra bir elimle havaya kaldirip tum vucuduna su dokuyorum, havluyuda yanima ayarlayip hemen ustune atip kucakliyorum
Başını yıkarken yüzüne su gidiyo mu peki benimki pek bi geriliyo suratına kafasına dokunulmayın hiç sevmiyo
Bugün ilk defa kendim yıkadım küvette hiç ağlaması stressiz gecti hosuna gitti artık yıkarım bende gün asırı öbür Türlü eşimi bekliyordum hep oda cok yorgun geldıgı icin her zaman yıkayamıyordukben istanbul'dayım. göbeği düşüne kadar hiç yıkamadım, ıslak pamukla sildim. sonrasında günaşırı yıkıyordum şimdi her akşam ılık suyla yıkıyorum, rahatlıyor çünkü. daha iyi uyuyor.
Canım hıc sıkma canını allah saglık versın. Tek,Selam kizlar ne zamandir girmiyorum umarim herkes iyidir .. biz iyiyiz cok sukur oglum 3'cu ayina girdi bugun ve 6.250gr kilosu ve 59 cm boyu var cok sukur ki sagligi yerinde .. ama artik damaklari kasinmaya basladi ve cok huzursuz olmaya basladi .. tam duzeldi derken bu seferde disler geliyo.. elini yumruk yapiyo kemiriyo resmen .. ben parmagimla damagini oksuyorum rahatliyo .. ama dis kasiyi alacam ...
Kizlar ben bir ara kilo vermeye karar vermistim ama 4 gunun sonunda sıkılıp biraktim ...ve simdi o kadar moralim bozuk ki .. stressten sıkıntıdan ne yiyip ictigimi bilmiyorum.. birde maddi konuda cok sıkıntıdayız .. 1 yillik evliyim dogru dürüst birseyim yok .. bankadan kredi almistik 3 aydir odeyemiyoruz hersey üst üste geliyor .. bu durumda kil kilo verebilir aksine aliyorum cok uzgunum inanin kizlar sanki uzerimde dünyanin yükü var ... sanki hic bitmeyecek gibi
Evet canım dogrukızlar bi arkadaşım kendine dikkat et belinden ayağından üşütürsen bebekte gaz yapar dedi. öyle bi şi duyan var mı ben ilk defa duydum ve çok şaşırdım.
Beyazlarim cikti sma boyatmadim. Dis konusuns gelince. Acil durum yoksa acele etme derim. Benim gecen hafta acilen 20lik disim cekildi. Uc dikis atildi. Loksl anestezu aldım. Antibiyotik kullandim. Mrcbur degilsen yapma benceKızlar emzirirken diş yaptıranınız veya saç boyatanınız oldu mu?
Eski amalgam dolgularımı beyaz dolguyla yeniletmek ve ön dişlerime porselen lamine yaptırmak istiyordum. Anestezi gerekir mi emin değilim.
Bir de uzun süredir saç rengimin bir ton açığı gölge düşünüyordum, ama hiç beyazım olmadığından yaptırmadım. Doğumdan sonra farkettim şakaklarımda başlamış hafiften, ee annelik kolay değil tabi yorgun uykusuz stresli olmak etkili olabilir belki
Dişçime ve kadın doğum doktoruma da soracağım bunu. Haftaya 3.ay kontrolümüzde bebek doktorumuza da danışacağım. Sizlerin de varsa bilgisi fikri danışmak istedim.
Kilo konusuna emziriyorsan takılma. 10 gun once disim cekoldi. 1 hafta hicbir sey yiyemedim. Kilo verdim. Ve malesef 1 haftada kizjm hic kilo almadi. Maddi konularda da inşallah her sey yoluna girer. Iyi düşünSelam kizlar ne zamandir girmiyorum umarim herkes iyidir .. biz iyiyiz cok sukur oglum 3'cu ayina girdi bugun ve 6.250gr kilosu ve 59 cm boyu var cok sukur ki sagligi yerinde .. ama artik damaklari kasinmaya basladi ve cok huzursuz olmaya basladi .. tam duzeldi derken bu seferde disler geliyo.. elini yumruk yapiyo kemiriyo resmen .. ben parmagimla damagini oksuyorum rahatliyo .. ama dis kasiyi alacam ...
Bsnyo oncesi coeabini cikardigimda fark ettim. Uykudan uyanmisti. Ayaklarinin alti nemliydi. E simdi patikli alt var. Corap yok ama. Bir sey olmaz heraldeKızlar sureklı corap gıydırınce uyurken cocugun ayagı nemlenıp daha cok uşuyor karın agrısı yapıyor
Bana da annem surekli ayaklarini ve omuzlarıni usutme diyorkızlar bi arkadaşım kendine dikkat et belinden ayağından üşütürsen bebekte gaz yapar dedi. öyle bi şi duyan var mı ben ilk defa duydum ve çok şaşırdım.
Kızlar emzirirken diş yaptıranınız veya saç boyatanınız oldu mu?
Eski amalgam dolgularımı beyaz dolguyla yeniletmek ve ön dişlerime porselen lamine yaptırmak istiyordum. Anestezi gerekir mi emin değilim.
Bir de uzun süredir saç rengimin bir ton açığı gölge düşünüyordum, ama hiç beyazım olmadığından yaptırmadım. Doğumdan sonra farkettim şakaklarımda başlamış hafiften, ee annelik kolay değil tabi yorgun uykusuz stresli olmak etkili olabilir belki
Dişçime ve kadın doğum doktoruma da soracağım bunu. Haftaya 3.ay kontrolümüzde bebek doktorumuza da danışacağım. Sizlerin de varsa bilgisi fikri danışmak istedim.
kızlar bi arkadaşım kendine dikkat et belinden ayağından üşütürsen bebekte gaz yapar dedi. öyle bi şi duyan var mı ben ilk defa duydum ve çok şaşırdım.
Kızlar bugün park yatak, içine de pamuk Sünger yatak ve mama sandalyesi aldık jokerden. Öncesinde internetten diğer mağazalardaki ürün ve fiyatlarına bakmıştım. Tavsiye ve yorumlara göre Kraft calipso park yatak, Kraft pamuk Sünger yatak, Graco mama sandalyesi almaya karar vermiştik. Joker ve diğer mağazalarda fiyatlar değişebiliyor tabi, mama sandalyesi en ucuz jokerdeydi, diğerleri de Civilde en ucuzdu. Joker görevlisi ebebek, annelutfen.com ve adını hatırlayamadığım başka bir sitede daha uygun ise o fiyattan verebildiklerini söyledi. Biz de Civil deki fiyatı söyledik ve kabul ettiler onu da, sevindim :) bunları aldık:
https://m.joker.com.tr/urun/graco-contempo-mama-sandalyesi-fruid-salad-392
https://m.joker.com.tr/urun/kraft-calipso-seyahat-yatagi-40293
Park yatak için Kraft pamuk Sünger yatak internet sitelerinde gözükmüyor ama mağazada var, visko olan da var ama biz pamuk tercih ettik.
Bu sandalyenin yatışa yakın pozisyonu da var, 5.aydan itibaren kullanıma uygunmuş canım. Ama nasılsa lazım olacak, hazır babamın arabasıyla alışverişe çıkmışken ve ndirimdeyken az yer kaplıyor diye alalım istedik :)mama sandalyesi için daha erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?