- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Ben uyurken hıc corap gıydırmem bazen uyanıkkende gıydırmem, cıplak hoşuna gıdıyor tepiklemek
Kızlar Bebişlerinizi nası uyutuyorsunuz, hemen dalıyor mu uykuya? Gece uykusu için kaçta yatırıyorsunuz? Gece ve gündüz toplam kaçar saat uyuyorlar?
Bizimki çok az uyuyo gibi geliyo, gerçi Dr bi bebek ihtiyacı kadar uyur dedi ama. Bebekler uyuya uyuya büyür diye bilirim Gündüz hiçbişi yapamıyorum, dinlenemediğimden göğüslerim öyle dolgun olmuyo. Gece de o uyursa uyumayı tercih ediyorum doğal olarak. Değişken olmakla birlikte günde max 10 saat falan uyuyor toplamda, çoğu şükür ki geceye denk geliyo. Gündüzleri Parça parca kısa süreli uyuyo genelde. Gece de 7-8 gibi uyutma çabalarım başlıyo ama 11-12 yi buluyo bazen de geçiyo. Sabaha kadar uykusunda acıktıkça emziriyorum, 1-2-3 saatte bir değişiyo bu da. 8-9 gibi uyandırdı, son zamanlarda 6da uyanıyor. Gece uykusunda bez de değiştirmiyorum uyanacak diye, 1 kez değiştiriyorum onu da karanlıkta hallediyorum sessiz ve Yavaşça. Sabaha karşı da gece sansın diye siyah bir tülbent örtüyorum beşiğin üstüne, bazen işe yarıyor
aa cnm evet dr bıze asıyı verdıkten sonra bır sure mama yedırmeyın kusmasın demıstı sımdı sen dıınce hatırladım.Herkese Selam..
3. ay kontrolümüz iyi geçti ama dr teyzesi geçen aya göre gelişimini az buldu 750gr ve 2cm bu ay ... sağlıklı beslenmeye çalış dedi ki öyle yapıyorum. geçen 1,5 kilo 5cm den sonra pek tatmin etmedi sanırım. Ama ayına göre iyi dedi. Bende sevindim.
Dün Rota aşımızıda olduk... beni kimse uyarmadı bu konuda bebeklerin bazıları kusuyormuş tadından dolayı , ve aşını yarım saat içinde kusarsa yeniden alıp tekrarlamak gerekiyormuş... bende karnını doyurup çıkmıştım. Reflüsü olduğu için kusmasını bekliyordum zaten... Allah'tan korktuğum olmadı ve kusmadı şükür... 1 saat sonra kustu azıcık.. ama saatimizi doldurmuştuk artık :)
ben mart annesı olacakken ocak annesı oldum :)Selam Mart annişleri, kaç kilo oldu bebişleriniz, biz epeydir tartılmadık merak ediyorum :)
Ama artık oncekı gıbı buyumezler kı bence normalHerkese Selam..
3. ay kontrolümüz iyi geçti ama dr teyzesi geçen aya göre gelişimini az buldu 750gr ve 2cm bu ay ... sağlıklı beslenmeye çalış dedi ki öyle yapıyorum. geçen 1,5 kilo 5cm den sonra pek tatmin etmedi sanırım. Ama ayına göre iyi dedi. Bende sevindim.
Dün Rota aşımızıda olduk... beni kimse uyarmadı bu konuda bebeklerin bazıları kusuyormuş tadından dolayı , ve aşını yarım saat içinde kusarsa yeniden alıp tekrarlamak gerekiyormuş... bende karnını doyurup çıkmıştım. Reflüsü olduğu için kusmasını bekliyordum zaten... Allah'tan korktuğum olmadı ve kusmadı şükür... 1 saat sonra kustu azıcık.. ama saatimizi doldurmuştuk artık :)
bende mart annesiyim 2 ay emdi sadece ve mama takviyeside veriyordum su anda sadece mamayla besleniyo cünkü sütüm kesildiIlk mesaj benden olsun madem konumuz hayirli ugurlu olsunkizlarmama takviyesi yapan var mi ya da direk mama veren ben emziriyorum sonra mama da veriyorum ama icim rahat degil
5800gr olduk 63cm :) oglum yamanım :)Selam Mart annişleri, kaç kilo oldu bebişleriniz, biz epeydir tartılmadık merak ediyorum :)
Ne kadar sık yıkıyorsunuz ben haftada bir yıkıyordum hava daha yeni ısınıyor burada şimdi iki ye cıkarıcambeslenme-uyku ve aktivite saatlerinizi hergün aynı saatlerde yapmaya calısın hanımlar. böylece biyolojik saatleri oluşur ve zamanla aynı saatte kendileri uyurlar ve ne zaman acıkacaklarını bilirsiniz. mesela ben göbeği düştüğünden beri her gece 11 -12 gibi emzirip, banyo yaptırıyordum. sonra bebe yağı ile masaj yapıyordum. yataga girer girmez uyuyordu. şimdi gün aşırı banyo-masaj yapıyoruz ama yine de her gece aynı saatte uyuyor ve sabah 5-5 bucuk arası uyanıyor.
Bizde tartılmadık ayın 17 sinde doktorda tartılıcaz merak ediyorum cokSelam Mart annişleri, kaç kilo oldu bebişleriniz, biz epeydir tartılmadık merak ediyorum :)
Mümkün oldugunca her günNe kadar sık yıkıyorsunuz ben haftada bir yıkıyordum hava daha yeni ısınıyor burada şimdi iki ye cıkarıcam
Göbek düştüğünden beri günaşırı. Sadece 2 gün sabah ve aksam yıkadık, çünkü Konak başlangıcıydı hatırlarsanızNe kadar sık yıkıyorsunuz ben haftada bir yıkıyordum hava daha yeni ısınıyor burada şimdi iki ye cıkarıcam
22 Mayıs'ta 5795gr 58cm 38,8cm geldik. 11 haziranda 3.ayımız doluyor, kontrol ve rotavirus aşımız da o gün.Selam Mart annişleri, kaç kilo oldu bebişleriniz, biz epeydir tartılmadık merak ediyorum :)
Kaç gunluk canım bebegin5800gr olduk 63cm :) oglum yamanım :)
Kızlar benim kızım da bugün 77 gunluk 5800 kilosu çok üzüldüm yaa 15 gunde 100 gram almış sadece anne sütüyle besleniyor acaba sutumun kalitesi mi düştü mama ya baslamalimiyim
Neyseki böyle sorunu olanlar okurda ona göre götürür bebeğiniaa cnm evet dr bıze asıyı verdıkten sonra bır sure mama yedırmeyın kusmasın demıstı sımdı sen dıınce hatırladım.
masallah artık kılo alımları azalır hareketlenıyorlar cunku
AynenAma artık oncekı gıbı buyumezler kı bence normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?