• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benkmki de oksuruyor. Muhtemelen reflüden. Genzine kaciyor sanirim, temizlemek icin oksuruyor diye düşünüyorum. Doktora gidince sorcam ben de. Baloncuk hep yapiyor bizimki
Evet benimki de oksuruyor ozellikle uykudan kalkinca daha cok oluyor

Merhaba kizlar, hayirli kandiller. Ben de araniza yeni katildim. Yarin bebisim tam iki aylik olacak. Su an dizlerimin uzerinde uyuma savasi veriyoruz. Uykusuz geceler bir an once bitsin diye dua ediyorum :) size bir sorum olacak. Bebegim cok gazli degil ama arada bir krizi tutuyor susturamiyorum. Kayinvalidem herseferinde agrisi var bunun minoset ver diyor. Ben ilac vermekten yana degilim. Doktoru da gerek olmadikca verme dedi. Bu kriz anlarinda napmam gerek bilmiyorum. Hemen müdahil oluyor. Birsey soyleyince de bozuluyor. Kafayi yiycek gibi oliyorum bazen. Bebisimin agrisi mi var yoksa aglama krizimi nasil anlicam. Yardim edin :((

Merhaba kizlar, hayirli kandiller. Ben de araniza yeni katildim. Yarin bebisim tam iki aylik olacak. Su an dizlerimin uzerinde uyuma savasi veriyoruz. Uykusuz geceler bir an once bitsin diye dua ediyorum :) size bir sorum olacak. Bebegim cok gazli degil ama arada bir krizi tutuyor susturamiyorum. Kayinvalidem herseferinde agrisi var bunun minoset ver diyor. Ben ilac vermekten yana degilim. Doktoru da gerek olmadikca verme dedi. Bu kriz anlarinda napmam gerek bilmiyorum. Hemen müdahil oluyor. Birsey soyleyince de bozuluyor. Kafayi yiycek gibi oliyorum bazen. Bebisimin agrisi mi var yoksa aglama krizimi nasil anlicam. Yardim edin :KK43:(
Masaj yap canım altını ac bebekler hoşlanır agrısı varsa da iyi gelir

ben bizim içtklerimzden veriyorum doktor öyle dedi..

bu bebekler için olanımı ?

Neden yeterli dedi.. ne kadarlık bebeğin ? bir rahatsızlığınmı var?
merhaba kahra,

bebelac ar bize de dr kusma için önerdi ama kabızlık yapıyor diye okudum burdaki yazılarda nasıl memnunmusunuz?

Merhaba kizlar, hayirli kandiller. Ben de araniza yeni katildim. Yarin bebisim tam iki aylik olacak. Su an dizlerimin uzerinde uyuma savasi veriyoruz. Uykusuz geceler bir an once bitsin diye dua ediyorum :) size bir sorum olacak. Bebegim cok gazli degil ama arada bir krizi tutuyor susturamiyorum. Kayinvalidem herseferinde agrisi var bunun minoset ver diyor. Ben ilac vermekten yana degilim. Doktoru da gerek olmadikca verme dedi. Bu kriz anlarinda napmam gerek bilmiyorum. Hemen müdahil oluyor. Birsey soyleyince de bozuluyor. Kafayi yiycek gibi oliyorum bazen. Bebisimin agrisi mi var yoksa aglama krizimi nasil anlicam. Yardim edin :KK43:(
merhaba,

bende yeni katıldım buraya agrı için calpol gaz içinde nurse harveys kullanıyoruz.. bizde bugun 2 aylık olduk:)

Canım şu an senin yazını okurken de süt sağıyorum!! Ben birileri beni yargılasın diye yazmıyorum buraya. Hiç paylaşmayabilirdim. Benim çocuğumu benden daha iyi kimse düşünemez. Çok istedim emdirmeyi, ama olmadı. Sütüm yeteri kadar gelseydi sağıp sağıp buzluklara atardım. Zaten mamayı anne Sütünden daha çok alıyor. Aynen benim kızım da 10 dk uyuyor, kıyAmetler koparıyor, normal ağlamıyor, kızarıyor bozarıyor, kucakta ancak susuyor Bazense susmuyor. Süt sağacağım diye onun ağlayıp, morarmasına Razı olamam! 10 dakika sağmakla sütüm hemen gelmiyor zaten. Yani anlayacağın az olan sütüm daha azalmaya başladığı için bırakıyorum. Bunuda doktor tavsiyesiyle yapıyorum, ona harcayacağınız zamanı Çocuğunuza sevgi gösterin daha verimli diyor. Ben de öyle düşünüyorum! Bebişimin kilo alışıda gayet iyi ve sağlıklı Allah'a şükür.
Seni de tebrik ediyorum ayrıca, eminim ki çok zor zamanlar yaşamışsın., hem de ikizimi. Ama herkesin psikolojisi, yaşadığı ortam ve gücü bir olamaz.
Bence Bebeğini düşünmeyen anne kadınlar Kulübü'nde vakit harcamaz.
Bence sütünü artırabilirsiniz deneyin benim oğlum 3 aylık olcak 15 gün önce sagdim 10 ml çıktı şinirden ama çok şükür çaylar Malt içeceği arttı 3 gün dolaptaki stokları erittim pes etme cnm lütfen doktorunu degistirmeni tavsiye ederim seni tesvik eden olmalı hiç bir mama anne sütünün çeyreği olamaz

Kızlar gece kaç saat uyuyo bebişleriniz. Benimki 2Saatte bir uyanıyo. Haliyle bende uyanıp besliyorum altını temizliyorum bari 3 saat uyusa razıyım çok yoruldm. Sabah 530da kalktık 10dakka uyuyup uyanıyo şuan uyanık guluyo bide zilli napıcam ben yaa
Bizimkinin de uyku düzeni hala oturmadı her gün bir şey deniyoruz annemle. Annemlerin yanına taşındım ben de farklı şehirlerde olunca mecbur kaldım tek başına olmuyor çünkü. Bir kaç denemeden sonra akşam saat 10 da mama veriyoruz 11 veya 11:30 gibi uyumuş oluyor sabah 5 veya 5:30 gibi kıpırdanmaya başlıyor uykusunda elini emmeye başlıyor ben de hemen emziriyorum uykusunun arasında emmesi bitince yatırıyorum sonra saat7:30 veya 8 e kadar yatıyor. Bu rutin her zaman olmuyor tabi saat 9 gibi yatmışsa gece 2 saatte bir kalkıyor. Hala tam anlamadım neye göre böyle oluyor :)

kizlar biz bugun 48 gunluk olduk ama hala gece gunduz dengemiz oturmus degil. sizlerde durum ne? bunu duzeltmek icin neler yapilabilir ?
Cnm biz hep bildik geceyi gündüzü çok şükür gece ışık açıyorum onunla konuşmuyorum kaka yazmazsa altını almıyorum gündüz başka odada ışıklı ortamda sesli ortamda uyutuyorum müzik hep açık yani alisacaktir

Kızlar gece kaç saat uyuyo bebişleriniz. Benimki 2Saatte bir uyanıyo. Haliyle bende uyanıp besliyorum altını temizliyorum bari 3 saat uyusa razıyım çok yoruldm. Sabah 530da kalktık 10dakka uyuyup uyanıyo şuan uyanık guluyo bide zilli napıcam ben yaa
Ne kadarlık bebeğin cnm biz 3 aylık olmak üzereyiz daha 10 gündür 3 yada 4 saat uyumaya başladı sabır ondan önce 1 yada 1.5 saat uyuyor emmeye kalkiyordu

Kizlar tracy hogg' in kitabini okuyan var mi ben cok faydali buldum. Annem hep derdi cocuga duzen program lazim diye, tracy' nin kitabi tam da bebege lazim olan rutinleri anlatiyor. Mesela bizim bebeklere 3 saatlik rutin uygulamak gerekiyormus. Yedir, altini temizle-oyna-oyala, uyut, 3 saat sonra aynen tekrarla.
Ben okudum uyguluyorum başlarda saate çok takıyordum olmayınca üzülüyordum ama şimdi sadece gece uzun süre uyuması kısmını uygulamaya çalışıyorum gece altını bile değiştirmiyorum. Annem biz de öyle yapardık kadın doğru yazmış diyor :)

Cok sıkışmadıkca ilaç verme canım ben ateşi cıkarsa fılan anca

Günaydın arkadaslar bugün erkenciyim kızım hala uyuyor ben temizligimi yaptım bir banyom kaldı onu da yaptım mı leslie yapıcam sabahtan beri limon lu suyımu iciyorum ac karınla cok faydası varmıs kilo vermede. Akşama misafirlerim var ama diyete devam kilo gitmedigini gördükce daha da hırslanıyprum akşam 7 den beri birsey yemedim ama kac gündür aynı kilo , inşallah veririz bu kiloları kızlar .

Back