• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Uyurken devamlı ıkınma kızarma oluyor demi ... Böyle huzursuz uyumalar filan.. Kakasını yapıyor emzirince ağızdan da çıkarıyor ama ylne de huzursuz uyuyor hem kımıl kımıl ...

evet uykusunda ıkınma kıpkırmızı oluyo hatta ilk gunlerde uyanık zannettım ama değilmiş.evden dısarı çıkmaya korkuyorum gıttıgım yerde rezıl oluyoum kucagımda gazlı susturamadıgım bı bebek krız tutunca çok kotu oluyo 3 ay olmak uzre hıç değişmedi

Bende vakt bulamıyorm evin hwryeri birbirinde ıyuyunca anca evi toparlıyorum çok fena dağıtrm. Ve xok bunaldm

bende evde leslıe yapmaya basladım bebiş uyuyunca yarım saat yapıyoum 3 mil olanı 3 gun yaptım sezeryan oldugum içn dıı yerlerim acıdı sizlerdede böyle spor yaparke dıkıs yerı acıyan varmı arkadaşalr
mekık fln cekmıyorum korse takmıyorum ayaklanma surem cok kısa ıdı ama spor yapayım derken ( leslıe ıle evde yurume ) acıyor

Kızlar nasıl spor ve diyet yapabiliyorsunuz benim yorgunluktan ve vakitsizlikten hiç yapmaya vaktim ve gücüm yok az uyuduğu zaman ev işi yapıyorum yada uyuyorum diyet yapsam hiç gücüm kalmaz zaman la veririz diye düşünüyorum benimde doğumdan sonra 5-6 kilo fazlam var şuan inşallah zamanla veririm
Ay ne güzel senin 5-6 ile düsünme zaten canım benim 15 kilo fazlam var o yüzden fazla takıyorum cok sıkı zaten diyet yapamam ama yavastan yapmaya calısıyorum kalıcı olur diye korkum

bende evde leslıe yapmaya basladım bebiş uyuyunca yarım saat yapıyoum 3 mil olanı 3 gun yaptım sezeryan oldugum içn dıı yerlerim acıdı sizlerdede böyle spor yaparke dıkıs yerı acıyan varmı arkadaşalr
mekık fln cekmıyorum korse takmıyorum ayaklanma surem cok kısa ıdı ama spor yapayım derken ( leslıe ıle evde yurume ) acıyor
Link atarmsn hareketleri

Bende Varım ... Çekirge . Pıtrcık. Demetria. Meltem , cesurarya bunlar yok aklıma gelenler ...
Bende buradayım

Hamileyken topikten ayrılmayanlar dogumlardan sonra sırra kadem basti. Tamam çocukla zor ama arada bir de mi girmezler. Ilginç
Ben arada bir girmeye çalışıyorum. Bence onlar okuyordurda yazmıyorlardır.

Kizlar tracy hogg' in kitabini okuyan var mi ben cok faydali buldum. Annem hep derdi cocuga duzen program lazim diye, tracy' nin kitabi tam da bebege lazim olan rutinleri anlatiyor. Mesela bizim bebeklere 3 saatlik rutin uygulamak gerekiyormus. Yedir, altini temizle-oyna-oyala, uyut, 3 saat sonra aynen tekrarla.

Kizlar tracy hogg' in kitabini okuyan var mi ben cok faydali buldum. Annem hep derdi cocuga duzen program lazim diye, tracy' nin kitabi tam da bebege lazim olan rutinleri anlatiyor. Mesela bizim bebeklere 3 saatlik rutin uygulamak gerekiyormus. Yedir, altini temizle-oyna-oyala, uyut, 3 saat sonra aynen tekrarla.
Ben de o kitabı merak ediyordum. Tekniklerini uygulamak zor diyorlar. Özellikle uyku konusunda sen nasıl yaptın zor mu uygulamak?

Ne kadar kusuyor peki 10 cc 20 cc 30cc mesela oğlum üç kere kusuyor misal 30 cc kadar bazen gazla çok az ... Bazen neredeyse diğer emme seansına başlayacakken... Geç kustuğu zaman çürük çıkıyor erken kustuğu zaman süt olarak... Baloncuk ve öksürük bizdede var... Gaviskon vermeme rağmen on gündür ... Bi değişiklik yok
Bakalım dr sna ne dicek.. Yazarsın buraya
Dr kontrolu 1 hafta sonraya erteledim. Sorup ogrenecegim. Mutlaka yazarim. Cc olarak bilEmedim simdi. Ama dedigin gibi hemen kusarsa sut, gec kusarsa kesik. Zamani hic belli olmuyor siddeti de. Bazen diyorum zaten ne kadar midesi var ki nereden geliyor bu diye :( gaviscon acaba etkisini uzun vadede mi gosteriyor ki. Eger bir degisiklik olmazsa bir sure, bence bosuna verme o zaman.

Evet. 1 hafta once eşim aldi kitabi. Okuyorum. Cok faydali

önceleri bende gündüz yıkıyordum gün aşırı

şimdi her akşam açlık durumuna göre 20:00-20:30 yıkıyorum hemde tek başıma:KK9:. küvetini kabinin içine koyuyorum , suyu ayarlıyorum , kıyafetlerini hazırlıyorum, havlusunu atıyorum omzuma bi ön bi arka hop bitti, boool suyla yıkıyorum. sonra birde güzel masaj , on numara beş yıldız :21:

uykusuna faydası olduğu kesin.
Bizde 40i cikana kadar sabah yikadik. Simdi aksama donduk. Banyoyu isitiyor musun? Banyoda nasil giydiriyorsun? Tek basina duş başlığı ile mi yikiyorsun? Sicakligi akan suda nasil ayarliyorsun? Cok soru sordum :)

muskat kullanırken çok dikkatli olun, bebeğin zehirlenme ihtimali var bilginiz olsun...
Allah korusun yarim cay kasigi kadar kullaniyoruz sanki fayda etti bazi gunler cok iyi bazi gunler yine huzursuz ama saatlerce aglama krizine girmiyor insallah daha da iyi olur

Bende vakt bulamıyorm evin hwryeri birbirinde ıyuyunca anca evi toparlıyorum çok fena dağıtrm. Ve xok bunaldm
Bosver bence. Ev onemli degil. Onemli olan bebisin. Benim yanimda annem var su an. O halde vakit bulamiyorum. Yalniz kaldigimda ac kalacaz muhtemel en :)

önceleri bende gündüz yıkıyordum gün aşırı

şimdi her akşam açlık durumuna göre 20:00-20:30 yıkıyorum hemde tek başıma:KK9:. küvetini kabinin içine koyuyorum , suyu ayarlıyorum , kıyafetlerini hazırlıyorum, havlusunu atıyorum omzuma bi ön bi arka hop bitti, boool suyla yıkıyorum. sonra birde güzel masaj , on numara beş yıldız :21:

uykusuna faydası olduğu kesin.
Besledikten ne kadar sonra yikiyorsun ?

Back