Iyice afalladım ben de ne yapacağımı şaşırdım .. Saol tavsiyen için bakayım ona da ,.. Biz bi tane aldık onda uyumadıPaşa hamak:)
Arkadaşın tavsiye ettiğinden sanırım o da ..http://m.gittigidiyor.com/urun/41987250 bunu dene derim
Gunaydin canim bomba gibi bir gune hazir misin :) ben birazdan kahvaltimi hazirlayip yicem ama ekmeksiz .. 1 yumurta bir domates yarim salatalik bir bardak maydanoz cayi ..Gunayyyydin diyet grubu
Benmkşde lansinoh xok memnunum ama ben tekli aldm senin bebiş ikizmi neden ikili aldınKızlar dün anneler günü kampanyası vardı joker de. Tüm lansinoh ürünleri %25 indirimdeydi. Ikili göğüs pompası, 25li süt saklama poşeti aldım. Bu pompadan kullanan veya bilgisi olan var mı?
Memnun kalırım inşallah. Mağazada avent ve bunu çok sattıklarını, herhangi bi sorun yaşandığında yedek Parça arıza vs durumlarında avent için 1 ay bekleme süresi olduğunu fakat lansinoh için telefonla daha hızlı çözüm geri dönüş yapıldığını belirttiler. Bir de ikisini de balım yardımıyla çekim gücü ve ses için kontrol etme şansımız oldu, avent çok ses çıkarıyo en düşük ayarda bile lansinoh un en yüksek ayarından. Ikisi de masaj yaparak başlıyor sağıma. Her ikisi de hem elektrik hem de pille çalışabiliyor.
Ben hep sağoyorum ne yara oldu ne catladı çok rahat lansinoh aldm madela iyi değilnondan acıtmıştırArkadasim madela elektrikli sut sagma makinesi getirdi onula sagdim 2 kere ama acitiyor gogsumun ucu yara falanda degildi ama onunla saginca asiri hassaslasti simdi oglum emerken bile aciyor hic cesaretim yok tekrar sagmaya neyseki simdi oglum emiyor ama surekli saganlar nasil dayaniyor bilmiyorum
Canim bugun basladim Allaha sukur kahvaltimi yaptim simdi disari cikiyorum oglumu alip yuruyus yapacaz .. Allahim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kilo vermeyi nasip etsin insallah kensimi aynada 55 kilo gorurum ben emzirmedigim icin basladim eger kilo verirsem size neler uyguladigimi soylicemKızlar bu kilolar gerçekten insanın psikolojisini bozuyor ama ben emzirme bitmeden rejim yapmayı düşünmüyorum. iştahım da acayip açık. Ne yapcam bilmiyorum. Eski kıyafetlerin hiç biri olmuyor. İnşallah sizler verebilirsiniz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz burada.
Benimkide kusuyor gavisyon verdi bizekızlar bebeğim çok kusuyor doktoru bebelac thickener önerdi kullanan var mı? memnun musunuz?
Bebeğin kaç günlük. Dua edicem senin için. Inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin.Canim bugun basladim Allaha sukur kahvaltimi yaptim simdi disari cikiyorum oglumu alip yuruyus yapacaz .. Allahim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kilo vermeyi nasip etsin insallah kensimi aynada 55 kilo gorurum ben emzirmedigim icin basladim eger kilo verirsem size neler uyguladigimi soylicem
En çok yediğim tatlı ve hamur işi ya. Çok da seviyorum. Ben rejim yapamam herhaldeemzirme döneminde rejim yapmak zararlı diye biliyirum kızlar bence yapmayın. sadece hamurişi ve tatlıyı kesmeyi düşünüyorum ben de. katı bi diyet yapmak sütü azaltabilir. yine de siz bilirsiniz tabii :))
Maydanoz sütünü azaltır cnmGunaydin canim bomba gibi bir gune hazir misin :) ben birazdan kahvaltimi hazirlayip yicem ama ekmeksiz .. 1 yumurta bir domates yarim salatalik bir bardak maydanoz cayi ..
Günaydın benden de kahvaltı birazdan yapıcam ekmek yok jahvaltıda da olsa cıkarıcam su ekmwgi hayatımdanGunaydin canim bomba gibi bir gune hazir misin :) ben birazdan kahvaltimi hazirlayip yicem ama ekmeksiz .. 1 yumurta bir domates yarim salatalik bir bardak maydanoz cayi ..
Ayşe sen ebeydin di mi. Sen rotavirüs yaptırdın mı çocuğunaMaydanoz sütünü azaltır cnm
Bebegim 2 ay 5 gunluk .. saol canim allah razi olsun bende yuruyuse cikmistim simdi geldim baya terledim varya birazdan salata yapip yicemBebeğin kaç günlük. Dua edicem senin için. Inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin.
Canim yuruyusten az once geldim tam bugday ekmegi aldim sadece ogle yemeginde yicem bi dilimGünaydın benden de kahvaltı birazdan yapıcam ekmek yok jahvaltıda da olsa cıkarıcam su ekmwgi hayatımdan
5.5 kg iken 3 kullanıyordum ben şimdi 7 olmuşturyaaa benmi geç kaldım 5,5 kilo
bebek reflüsü varsa o öksürük , burun kuruluğu yapıyormuş bizde var ordan biliyorum...
Doktorumuz 2. ayda 2 saat aralıklarla emzirmemi söyledi 2. ayımız bitti 3e girdik şimdi ise2,5 -3 saate bir emzir dedi yoksa ne gazı biter nede uyku düzeni olur.. çok doğru söyledikleri uygulamanızı tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?