• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben soylemesem nolcak millet anlmya basldi bile soruylr hamile misin diye zayif oldgm icin hemn gobegm cikti sizn de belli oluyo mu ?

inşaallah canım ,ben ilkinde hiç umurumda değildi,ikincide de çok heveslenmiştim ,
zaten ikinci hamileliğim de düşük oldu.
sonra ikinci oğlum doğdu.
şimdi deli oldum günler geçmiyor ,öyle mi olacak böyle mi olacak diye,
ee tabi insan yaşlanınca torun sevgisi gibi bir şey oluyor heralde:)
torun sevgisi bir şeye benzemez demişler:))

:1: o kadar gerginimki düşünmekten bazen başıma ağrılar giriyo:25:

Kızlar herkese merhaba. Ben çok mutluyum istekliyim ama sizde de var mı bilmiyorum içimde bi korku var. Kaybedermiyim düşük hastalık falan olur mu diye. Daha söyleyemedim bebeği kimseye:18::18::18::18:
bende söylemedim eşim söyletmiyo bi burdakiler bide doktorum biliyo:4:

Ablacım sen ne kadarlk evliydin hamile kaldığın da 99 depremin de 5. Sınıfı bitirmiştim ah ah yıllar geçmiş
bende 5 i bitirmiştim.Gölcük lüyüm ben. bi an oraya gittim geldim siz böyle deyince:5:

Ben soylemesem nolcak millet anlmya basldi bile soruylr hamile misin diye zayif oldgm icin hemn gobegm cikti sizn de belli oluyo mu ?

aslında biraz göbeği olanlarda daha kolay anlaşılır,çünkü şişkinlik ve gaz oluyor hamileliğin başında.
normalde karnını içine çekip biraz dik duran insan hamile olunca bunu yapmıyor ve daha ilk ayda 3 aylıkmış gibi göbeği görünüyor.
benim eltimde öyle olmuştu.
yani hamileyim deyip biraz salına salına dolaşınca insan aslında her kiloda göbek biraz şişkin duruyor,sindirim de yavaşlıyor zaten.
benim de iki doğumdan ,dışardan görünecek kadar değil ama biraz göbeğim var
bakalım ben de yakında kocaman bir göbekle gezicem galiba:)

Son düzenleme:
:1: o kadar gerginimki düşünmekten bazen başıma ağrılar giriyo:25:

bende söylemedim eşim söyletmiyo bi burdakiler bide doktorum biliyo:4:

bende 5 i bitirmiştim.Gölcük lüyüm ben. bi an oraya gittim geldim siz böyle deyince:5:

ben boşuna kendimi nine gibi hissettim demiyorum:)
nerdeyse çocuğum yaşında olcakmışsınız:))

çok doğru dedin valla normal deme:26:

normal canım benim 3. çocuğum olacak Allah nasib ederse.
yine de bazı arkadaş ve komşularıma söylediğim için kendi kendime bazen pişman oluyorum.
daha keseyi bile görmedin diyorum
yani hep ne olacak nasıl olacak endişeli bir bekleyiş.
rahat olalım ama nasıl olacağını emin ol hiç birimiz bilmiyoruz.

.............................................................................................

Son düzenleme:
kızlar degerım 1165 cıktı :) 255 ten 1165 e fırladı :) dr haftası ıcın bısey demedı. haftaya keseyı gormek ıcın cagırdı :)

Ay Allahım yaa bı hafta gecse de keseyı gorsek sonra da kalp atıslarını duysam :)

kızlar benım kasıgım cok agrıyo. ayakta fazla kalınca batmalar baslıyo hemen karnım acıkıyo sıksık wc ye gıdıyorum bazen rengım atıyo halsız kalıyorum uyukluyorum..

vucut nasıl bı ewreye gırıyo boyle.. bugun kpss ye gırdım 2 saat boyunca wc ye gıtmemek ıcın kendımı zor tuttum :)

Ay Allahım yaa bı hafta gecse de keseyı gorsek sonra da kalp atıslarını duysam :)

kızlar benım kasıgım cok agrıyo. ayakta fazla kalınca batmalar baslıyo hemen karnım acıkıyo sıksık wc ye gıdıyorum bazen rengım atıyo halsız kalıyorum uyukluyorum..

vucut nasıl bı ewreye gırıyo boyle.. bugun kpss ye gırdım 2 saat boyunca wc ye gıtmemek ıcın kendımı zor tuttum :)

Canim ben iki saattir öğürüyorum :( bebegime bisey olcak diye korkuyorum :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Nolur biriniz bisi deyin cok kotuyum :( karnim kasildi artik öğürmekten uykum var uyuyamiyorum bilee Biri duysun beni nolur ;( bisi olmaz desin bebegime :(

bı cay bardagı suya seker doldur serbet yap ıc canım. kesıyo bulantıyı hemen. ay ınsallah gecer yaa benım Allahtan bulantım yok ama ben de wc den cekıyorum

Denedim canim daha agzima gotururken kotu oluyorum ben anlamadim ya uyuyamiyorum mahvoldum su an

petıbör bıskuwı yemeyı dnedın mı ? o da bazı kadınlarda bulantıyı kesermıs. hanı belkı ıse yarar

Su an sanirim hic bisi deneyemicem cunku normal bi bulanti degil canm bu :( gozlerim sisti aglamaktan

günaydın
aranızda jel kullanan bana yardımcı olurmu jelden sonra önce pembe lekelenme doktorla görüşüp progestron iğneden sonra kahverengi ilaçla beraber
lekelenmelerim oldu sizdede oldumu :18:henüz keseyi görmedim

normal canım benim 3. çocuğum olacak Allah nasib ederse.
yine de bazı arkadaş ve komşularıma söylediğim için kendi kendime bazen pişman oluyorum.
daha keseyi bile görmedin diyorum
yani hep ne olacak nasıl olacak endişeli bir bekleyiş.
rahat olalım ama nasıl olacağını emin ol hiç birimiz bilmiyoruz.

Ablacım bende cahillik etttim büyüklere söyledim iyimi ettim kötümü bilmîyorjm

Bende yeni evlendim 18 Mayıs'ta 6 yıldır beraberiz evlenince bebeğimiz hemen evlensin olduk dedik evimiz var borçsuz evlendik beklemek Allah'ın gücüne gider ne isteriz ki başka dedi sağlığımız yerinde dedik

Dua edicem sağlıcakla gelsinler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su an sanirim hic bisi deneyemicem cunku normal bi bulanti degil canm bu :( gozlerim sisti aglamaktan

Hamilelik bulantisi normalden farkli oluyor ben gunde otuz kez kustugumu hatırlıyorum oglumda. Bir sey olmaz merak etme.yat dinlen susuz kalmamaya calis leblebi dene.ben sampuanin kokusuna bile kusmustum bu kusma hix bitmeyecek diye ağlıyor dum geçiyor dr unu arayip bulanti ilaci iste:1:

Back
X