- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
- 248
Bizimki yürüyo bikaç adım sonra düşüyo ya da korkup kendi oturuyo yavaşçayürümeye başlasalar.. benım kının hc nıyetı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki yürüyo bikaç adım sonra düşüyo ya da korkup kendi oturuyo yavaşçayürümeye başlasalar.. benım kının hc nıyetı yok
Aaa yeni gördüm Bittereeneee napıyorsunuz
evet kimsecikler yok gibi.Aaa yeni gördüm Bitter
Eskisi kadar yoğun değil buralar
Burcu ile yazışıyorduk
He ben Fransızım tek burda gördüm Burcu'yu uzun zamandır nete girmiyo sandımevet kimsecikler yok gibi.
telefonda app olsa gelirdim ben :)
burcuyu hep görüyorum faceteyik
aay bıtterkuzucuk ya ısım neydı boyle hatırlayamıyorum.evet kimsecikler yok gibi.
telefonda app olsa gelirdim ben :)
burcuyu hep görüyorum faceteyik
ya gırıyorum da buraya gelmıyorum acıkcası. ıyı oldu ama senı gordugum bu arada bızımkının yurumeye gonlu yok popisi kaldıramıyor dahaHe ben Fransızım tek burda gördüm Burcu'yu uzun zamandır nete girmiyo sandım
aynen fransız kaldın ama baksana burcu da beni tanımadı :)He ben Fransızım tek burda gördüm Burcu'yu uzun zamandır nete girmiyo sandım
rukiye :)aay bıtterkuzucuk ya ısım neydı boyle hatırlayamıyorum.
rukıye naber pardon ya valla oyle eslestıremıyorumaynen fransız kaldın ama baksana burcu da beni tanımadı :)
rukiye :)
iyi aksamlar cnm .ben kaçıyorum
iyi akşamlar
gell gellBen gelsem yazı tarzımdan çakılır bence Çene kuvvetli olunca
olsun no problem.rukıye ıle facede gorusuyoruz ya ama nıcklerle ısımlerı bagdastırmada zorlanıyorum D:
valla iki tane alabildim sadece iç çamaşırı onlarda açık renk. sezeryan olcam için yüksek bel aldım doğru mu yaptım? pamuklu olmadığı için iki tane almak zorunda kaldım. diğer alacağım iç çamaşırları da yüksek bel mi olsun? tecrübelerin ne diyor?Allah kurtarsın he bide hasta bezı al yanına ben selpak ın petini aldım kanamadan dolayı iç caması koyu tercıh et
Valla dikiş göbek altında oluyor benımde yüksek beldi cok kanamam oldu yep yenı camasırlar çöpe bile gitti :) pijamaları eve gelince artık nerdeyse solana kadar yıkadım nerdeyse yenı olmasa atcaktım yani :)valla iki tane alabildim sadece iç çamaşırı onlarda açık renk. sezeryan olcam için yüksek bel aldım doğru mu yaptım? pamuklu olmadığı için iki tane almak zorunda kaldım. diğer alacağım iç çamaşırları da yüksek bel mi olsun? tecrübelerin ne diyor?
valla iki tane alabildim sadece iç çamaşırı onlarda açık renk. sezeryan olcam için yüksek bel aldım doğru mu yaptım? pamuklu olmadığı için iki tane almak zorunda kaldım. diğer alacağım iç çamaşırları da yüksek bel mi olsun? tecrübelerin ne diyor?