- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
benımde ıyı bugun kırkımız cıkıyor.. gaz problemlerımız oldu ufak da olsa devam edıyor onun dısında sıkıntımız yok sukur..Selam herkese
Bilmem ben hep siyahcıyım
Allah kolaylık verisn biz bi taneyle uğraşamıyoruz
Zor olmaz mı : ) zor ama güzel
Allah olmayana versin şükür halimize
Senin nasıl
benımde ıyı bugun kırkımız cıkıyor.. gaz problemlerımız oldu ufak da olsa devam edıyor onun dısında sıkıntımız yok sukur..
Keşke yaa ne güzel olurduGunaydin annisler gece uyumayip bu saate kadar yatanlardanim, yeni bir haftaya basladik bakalim bu hafta kimler kavusacak yavrularina. Sezeryan olacak olanlar ne guzel gunlerini biliyo keske normalde onceden bilinebilse
OHH Masallah bız de anneme gıttık :)BizimdePerşembe günüçıkacak
Ablama gideceğiz
Annem ve diğer ablamda gelecek inşallah oraya
Allah kolaylık versin gerçekten bu kadar iç içe yaşamak çok zor.. Umuyorum ki bebeğin sana uğurlu gelecek en azından ona yoğunlaşıp sıkıntılarını eskisi kadar dert etmezsin belkide çünkü o senin bebeğin sen de onun annesi olacaksın.. Kayınvalideler neden çocuğunun evine bu kadar dahil olur ve onları mutsuz eder bilemiyorum ve aklım gerçekten almıyor.. Ama bu gerçekten çok çok kişide var. Ben en iyi kayınvalide yine benimki diyordum ama o da farkında olarak ya da olmayarak çok müdahele ediyor her şeyime, kendi annemin benden beklemediği ya da bana karışmadığı şeylerde bile kayınvalidem hep olayın içinde.
En son doktor randevumuza geldi geçtiğimiz cumartesi. Ben normal doğum istiyordum ama bebeğin pozisyonundan dolayı bu hafta da bi değişme olmazsa önümüzdeki cmt sezeryan olacağını konuştuk. Biz odadan çıktık ve kayınvalidem ben bi dk gelicem diyip içerde kaldı ve doktorla bebeği cumartesi değil de cuma alabilir miyiz hayırlı gün falan filan diye konuşmuş. Yani bebeğin doğucağı günü bile o ayarlamaya çalışıyor, ve bana tek kelime etmeden sormadan. Artık pes dedim.
Allah kolaylık versin gerçekten bu kadar iç içe yaşamak çok zor.. Umuyorum ki bebeğin sana uğurlu gelecek en azından ona yoğunlaşıp sıkıntılarını eskisi kadar dert etmezsin belkide çünkü o senin bebeğin sen de onun annesi olacaksın.. Kayınvalideler neden çocuğunun evine bu kadar dahil olur ve onları mutsuz eder bilemiyorum ve aklım gerçekten almıyor.. Ama bu gerçekten çok çok kişide var. Ben en iyi kayınvalide yine benimki diyordum ama o da farkında olarak ya da olmayarak çok müdahele ediyor her şeyime, kendi annemin benden beklemediği ya da bana karışmadığı şeylerde bile kayınvalidem hep olayın içinde.
En son doktor randevumuza geldi geçtiğimiz cumartesi. Ben normal doğum istiyordum ama bebeğin pozisyonundan dolayı bu hafta da bi değişme olmazsa önümüzdeki cmt sezeryan olacağını konuştuk. Biz odadan çıktık ve kayınvalidem ben bi dk gelicem diyip içerde kaldı ve doktorla bebeği cumartesi değil de cuma alabilir miyiz hayırlı gün falan filan diye konuşmuş. Yani bebeğin doğucağı günü bile o ayarlamaya çalışıyor, ve bana tek kelime etmeden sormadan. Artık pes dedim.
Benim cati muayenemi de 38 bittikten sonra yapti sakin korkmayin cok basit korkulcak bisey yok cok kisa suruyoBen de o muayeneyi bekliyorum .. Bu hafta mı yapacaksınız dedim yok bir sonraki hafta Demişti .. Bu hafta bende kontrole gittiğiMide Perşembe günü 37+ 5 filan olacam sonraki haftaya 38 küsür olmuş olacam geç mi erken mi bilemedim .. Kişisel temizliği bende bu çarşamba halledeyim diyorum Perşembe ne olur ne olmaz ..
Canim ic icebildigin kadar su sutunu daha cabuk gelmesine yardim ederarkadaşlar ben suya doymuyorum resmen içim yanıyo. sizde de böyle bir durum var mı. 1.5 lt suyu içtim bile sabahtan bu yana. yatana kadar düşünün bir de. gece uyanıyorum wc için en az 2 bardak su içiyorum. bir de dolaptan içmeye başladım kesmiyor diğeri.
Evet cnm malesef ikisi birden yanmda. Yanlz da gelseler bi muddet sonra olmuoİkisi beraber mi kalıyorlar? Öyle de kötü
Ben de kvdem gitmesin kalsın diye bakıyorum çok iyi geldi bana
Merve nasılsın bebegın nasıl ?Evet cnm malesef ikisi birden yanmda. Yanlz da gelseler bi muddet sonra olmuo
selam kızlar. doktorum doğumu kolaylaştırsın diye hergün yürüyüş yap diyor ama hergün yapamıyorum. bu aralar bir tembellik var üstümde. siz yapıyor musunuz?
Aynen benim doktorum da öyle söyledi, ama ben de haftada 2-3 kez çıkabiliyorum yürüyüş amaçlı. Onun dışında evde yalnızım geçen haftadan beri izindeyim. Baya hareketliyim ama işe yarar mı bilmiyorum, çamaşır ütü yemek bulaşık vs ile meşgulüm genelde. Gündüz pek yatmıyorum ama akşam yemeğinden sonra mayışıp kanepede uyuklayarak tv bakıyoruz eşimle
selam kızlar. doktorum doğumu kolaylaştırsın diye hergün yürüyüş yap diyor ama hergün yapamıyorum. bu aralar bir tembellik var üstümde. siz yapıyor musunuz?
hava süper yapayim diyorum ama tek basima yapmiyorum ne olur ne olmaz disarida son gunler artikselam kızlar. doktorum doğumu kolaylaştırsın diye hergün yürüyüş yap diyor ama hergün yapamıyorum. bu aralar bir tembellik var üstümde. siz yapıyor musunuz?
doktordan doktora degisiyor canim benim canimi cok yakmisti doktorumkızlar bugün çatı muayenesi oldum. korkulacak hiçbir şey yokmuş. abartmıyorum 10 sn sürdü. ve hiç can yakıcı bir şey değil. kesinlikle abartılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?