- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
cnm gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah darisi biz dogurmayanlara :) bizimde gelsin bebisimizzMerhabalar arkadaşlar , oğlum sabaha karşı 4.30 ta suyumun gelmesiyle birlikte acilen sezeryana alındım. Normal doğum istememe rağmen olmadı. Epidural sezeryan ile doğum yaptım .Genel olarak memnunum .Bu arada takvime göre doğum yapmış oldum.☺günün anlam ve önemine uygun oldu .herkesin kadinlar gününü Kutlarım.
Eliyle bakıyoreliylemi bakiyor yoksa bi aletlemi
Senin var sanırım doguma biraz daha alırsın ben cok oldu emzirme sütyeni aldım çünkü benimkiler rahat olmuyordu artık :) ama kremi almam lazımbende daha almAdim yaa tek eksigim emzirme sutyeni ve krem
yaaa puff dr um erkek cok cekiniyorum bu saatten sonrada dr umu degistirmek istemiyorum napalim mecburEliyle bakıyor
evet zamanim var daha ama erken dogum riskide var bende hemen almak istiyorumda o sutyenler gogsu sarkik gibi gosteriyor normal sutyenmi alsamki acabaSenin var sanırım doguma biraz daha alırsın ben cok oldu emzirme sütyeni aldım çünkü benimkiler rahat olmuyordu artık :) ama kremi almam lazım
o agri bendede cok oluyor yaa her defasinda bebis gelick saniyorum :)Medine hurmasi diye geciyo ondan aldim. Karnimda cok agri ve aci oluyo birde dun vajinamdan bir agri girdi cok kisa surdu ama beni tedirgin etti onun disinda halimiz standartkanala girmis benimkide ama gelmeye niyeti yok
Aslında evet öyle ama ben rahat edemedim diğerleriyle onlar rahat geldi idare edicem artık bir süre daha normal büyüklüğüne dönene kadarevet zamanim var daha ama erken dogum riskide var bende hemen almak istiyorumda o sutyenler gogsu sarkik gibi gosteriyor normal sutyenmi alsamki acaba
Doktora ayıp olmazmış canım erkekse değiştirmek olmaz bence artık bir kereliğine sabredeceksin artıkyaaa puff dr um erkek cok cekiniyorum bu saatten sonrada dr umu degistirmek istemiyorum napalim mecbur
tabi zaten rahatlik onemli bende alirim belki boyle diyorm amaAslında evet öyle ama ben rahat edemedim diğerleriyle onlar rahat geldi idare edicem artık bir süre daha normal büyüklüğüne dönene kadar
yok zaten ayip olmaz onun isi bu ama ben kendi kendime utaniyorum iste :))Doktora ayıp olmazmış canım erkekse değiştirmek olmaz bence artık bir kereliğine sabredeceksin artık
Benim de daha farklı. Sürekli arıyor. Sürekli her şeye karışıyor. Beni yönlendirmeye çalışıyor. Hizmet beklemiyor tamam ama o kadar her şeye burnunu sokuyor ki artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Başkalarından örnek veriyor benim hamileliğimle kıyaslıyor. Sinirden ağlıyorum sürekli gizli gizli. Eşime de anlatmak istemiyorum. İçimde kalıyor..hic bitmiyor arkadasim sanki beni yasiti goruyor kiskaniyor bazende hizmetci gibi
evet zamanim var daha ama erken dogum riskide var bende hemen almak istiyorumda o sutyenler gogsu sarkik gibi gosteriyor normal sutyenmi alsamki acaba
İkisi beraber mi kalıyorlar? Öyle de kötüBn de ugrasyrm iste. Annmle kv yanmda cumrtsi gelsin bi an once de gitsinlr diye bakiyrm.
son günlerinde kafaya takip bozma moralini canim yaninda degilse cikma telefonlarina uyuyordum vs de gitsinBenim de daha farklı. Sürekli arıyor. Sürekli her şeye karışıyor. Beni yönlendirmeye çalışıyor. Hizmet beklemiyor tamam ama o kadar her şeye burnunu sokuyor ki artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Başkalarından örnek veriyor benim hamileliğimle kıyaslıyor. Sinirden ağlıyorum sürekli gizli gizli. Eşime de anlatmak istemiyorum. İçimde kalıyor..
Ohh ne güzeel sağlıkla büyüt inşallah.. ben bi doğursamm koşmaya başlıcam artık.. hamileliğin bahar dönemi iyiyidi de son dönemi...selammm gerçek mart annişleri :) ben ancak ada hanım uyuyunca karnınıda doyurabilmişsem fırsat buluyorum yazmayaherkesler doğursada artık hep birlikte bebişleri konuşsak dimi.. foruma girince kendimi hala hamile gibi hissediyorum doğunca çok rahatladım valla ben, bana doğum yada bebek büyütmek değilde hamilelik zor geldi en çok :) hatta 5. gün dikiş kontrolüne gittiğimde dr.um nasılsın yakamoz dedi suratımda koca bir sırıtma ifadesi ile çok iyiyim demişim dr.umda güldü iyi görünüyosun zaten doğunca rahatladın dimi dedi çok.. dedim bende eşimede dedim 2. çocuğuda yaptığımıza göre bu defter burda kapandı haberin ola diye oda ımmm belki bi süre sonra ..diycek oldu yok canım benden bu kadar dedim sağlıkla büyüteyimde başka bişy istemem artık ...
aynen gün beklemek cok zor helede gecelerioffff doğmuyor doğmuyorbunaldım artık..
benim büyümesine büyüdü ama sertlik yok yumusak sikarsan su gibi cikiyor az o kadar.Kızlaar göğüslerinden süt fln gelen var mı? Bende ses seda yok ya yanları biraz sertleşti ama alt tarafı yumuşak gibi halen.. 3 beden büyüdü umarım sütümde ters orantı yaşamam..
bir de krem sürceğim zaman fark ediyorum ateş gibiler. Vücudum ztn sıcak ama göğüsler 1-2derece daha fazladır. Sizin de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?