2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar arkadaşlar , oğlum sabaha karşı 4.30 ta suyumun gelmesiyle birlikte acilen sezeryana alındım. Normal doğum istememe rağmen olmadı. Epidural sezeryan ile doğum yaptım .Genel olarak memnunum .Bu arada takvime göre doğum yapmış oldum.☺günün anlam ve önemine uygun oldu .herkesin kadinlar gününü Kutlarım.

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsun inşallah canim

kızlar ara ara mide bulantılarım oluyor zaten ilk aylar çok çekmiştim şimdi yine başa döndük tabi o zamanla kıyaslanamaz ama iştahımda fazla değil son bir haftadır sizdede oluyormu bu..

Benimde bulanıyor zaman zaman, ama iştah konusuna gelince İştah açık

Bende mi başlasam acaba! çoktan almıştım, gerçi öyle kuruluk falan yok, o yüzden ihtiyaç duymadım. Her duştan sonra göbüşüm dışında neredeyse tüm vücudumu yağlıyorum çünkü.

Gözünüzaydın :) Allah analı, babalı sağlıcakla büyütsün.

Ağda sonrası mı mosmor oldu tenin ?? Yoksa hamilelikten mi ?? Küçük olarak bazen benlmde oluyor ağda sonrası ama geçiyor .. Kıza diyorum bir kere yaptığın yere tekrar hemen Çekme diye ..

Maşallah sana ve bebeğine kilosu çok iyi maşallah Dr lari yanıltmis seninki :) sağlıklı sıhhatli buyutmeyi allah nasip etsin

Laf söyleyen çok olur Cekirge.
Bu arada bende 5 martta doğum yaptım.
Ertesi günü çıktım ev gibisi yok ama 2 cocukla hayat çok zor. Kızım uyumuyor Oğlumda onun sesine uyanıyor koro halinde ağlıyor lar
Allah sağlıklı sıhatlı buyutmeyi nasip etsin allah yardimci olsun kızın kaç yaşında canım

Yarin buyuk gunnnnn
Kaldimi dogum yapmayannn:)
benim 10 günüm var iyi haberlerini bekliyoruz allah yardımcınız olsun.

Allah sağlıklı sıhatlı buyutmeyi nasip etsin. Seninde kadınlar günün kutlu olsun.

iyi geceler kizlar gelemedim hic bugun yarin sabah annem ve kv gelicek temizlik falan yaptim camasir suyuyla mutfagi banyoyu lavabolari vs yikadim esim evi supurdu ben sildim toz aldim cok yorgunumm bacaklarimida aldim sali gunu dr cati muayenesi yapar mi acaba 37+3 oluyorum o zaman

Bence zamanı gelmiş yapar canım

bende daha almAdim yaa tek eksigim emzirme sutyeni ve krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…