Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsun inşallah canimMerhabalar arkadaşlar , oğlum sabaha karşı 4.30 ta suyumun gelmesiyle birlikte acilen sezeryana alındım. Normal doğum istememe rağmen olmadı. Epidural sezeryan ile doğum yaptım .Genel olarak memnunum .Bu arada takvime göre doğum yapmış oldum.☺günün anlam ve önemine uygun oldu .herkesin kadinlar gününü Kutlarım.
Bugün ilk kez sağımda hafif bir Ağrı gibi bişi var belime çok vurmuyor ama ... Kişisel temizliğim kaldı tek onu da Perşembe doktora gşdecem bir gün önceden ( Çarşamba ) kuaföre gidip Yaparım diye bekliyorum .. Beni ansızın yakalar mı acaba !!! Ayyyyyy kafam karıştı ne kadar geç yaptırırsam sonrasında o kadar rahat ederim diye erteliyordum[/QUOTE
ben de hamileliğin son 3 ayında başladım kuaföre gitmeye. ilk olunca çok zor oldu ama rahat edeyim istedim. ama şuan bakıyorum mahvolmuşum resmen. mosmor olmuş varis gibi bişey etimde. sanırım kan toplamış öylece kalmış. nasıl geçer bilmiyorum ama kendi kendine geçmeyeceği kesin. doktor da uzun zamandır alttan muayene etmedi. utanıyorum vallahi halimden
kızlar ara ara mide bulantılarım oluyor zaten ilk aylar çok çekmiştim şimdi yine başa döndük tabi o zamanla kıyaslanamaz ama iştahımda fazla değil son bir haftadır sizdede oluyormu bu..
Yarin buyuk gunnnnn
Kaldimi dogum yapmayannn:)
Slm kızlar ne yapıyorsunuz kimsecikler yok bugün ortalıkta lansinoh meme ucu kremlerinizi kullanmaya başladınız mi ben 1 haftadır kullanıyorum 1. Çocuğum da da kullanmıştım hemen sütüm gelmişti ve hiç yara çatlak durumu olmamıştı. İnşallah bu seferde aynı şekilde olur.
son 10 günüm kaldı heyecan dorukta bugün oğlumun badem şekerlerini de aldık son 1 - 2 eksiğimiz kaldı onlarİda internetten siparis edicem
Merhabalar arkadaşlar , oğlum sabaha karşı 4.30 ta suyumun gelmesiyle birlikte acilen sezeryana alındım. Normal doğum istememe rağmen olmadı. Epidural sezeryan ile doğum yaptım .Genel olarak memnunum .Bu arada takvime göre doğum yapmış oldum.☺günün anlam ve önemine uygun oldu .herkesin kadinlar gününü Kutlarım.
Kayınvalde dertleri bitmez...
Bennnnnnn:) ve daha da Varız :)Yarin buyuk gunnnnn
Allah yardımcın olsun canım cok zorhic bitmiyor arkadasim sanki beni yasiti goruyor kiskaniyor bazende hizmetci gibi
Bennnnnn hala bekliyoruuumYarin buyuk gunnnnn
Maşallah sana ve bebeğine kilosu çok iyi maşallah Dr lari yanıltmis seninki :) sağlıklı sıhhatli buyutmeyi allah nasip etsinCok komik iki hafta once 3.140 demisti persembe gittim 3.000 civari bebek kilo almamis dedi doktorum tabi ben o moralle aglaya aglaya hastaneye gittim orda da suyu azalmis suni sanciyla dogurtalim sizi bugun dediler tabiki kabul ettim persembe oglen 3 den cuma sabah 4.40 a kadarr sanci cekerek en sonunda bebegimi dogurdum 3.940 dogdu gercekten ilk bebegim bu sekilde olsaydi en tek cocukla kalirdim allahim herkese yardim etsin suan öyle mutluyumki bebegim saglikli ben öyle herkese diliyorum
Allah sağlıklı sıhatlı buyutmeyi nasip etsin allah yardimci olsun kızın kaç yaşında canımLaf söyleyen çok olur Cekirge.
Bu arada bende 5 martta doğum yaptım.
Ertesi günü çıktım ev gibisi yok ama 2 cocukla hayat çok zor. Kızım uyumuyor Oğlumda onun sesine uyanıyor koro halinde ağlıyor lar
benim 10 günüm var iyi haberlerini bekliyoruz allah yardımcınız olsun.Yarin buyuk gunnnnn
Merhabalar arkadaşlar , oğlum sabaha karşı 4.30 ta suyumun gelmesiyle birlikte acilen sezeryana alındım. Normal doğum istememe rağmen olmadı. Epidural sezeryan ile doğum yaptım .Genel olarak memnunum .Bu arada takvime göre doğum yapmış oldum.☺günün anlam ve önemine uygun oldu .herkesin kadinlar gününü Kutlarım.
Bence zamanı gelmiş yapar canımiyi geceler kizlar gelemedim hic bugun yarin sabah annem ve kv gelicek temizlik falan yaptim camasir suyuyla mutfagi banyoyu lavabolari vs yikadim esim evi supurdu ben sildim toz aldim cok yorgunumm bacaklarimida aldim sali gunu dr cati muayenesi yapar mi acaba 37+3 oluyorum o zaman
Bn de ugrasyrm iste. Annmle kv yanmda cumrtsi gelsin bi an once de gitsinlr diye bakiyrm.Sagol canim allah razi olsun sen ne yaptin bu aralar giremedim nete hic
bende daha almAdim yaa tek eksigim emzirme sutyeni ve kremEv temizliğim bitti şükür cok rahatladım çantalarımız da hazır . e bebeğimin gelmesi kaldı sağlıkla inş Rabbim kavuşmayı nasip eder hepimize âmin. Ben Göğüs kremi almadım daha ama alsam iyi olur aklıma gelmemişti
eliylemi bakiyor yoksa bi aletlemiBence zamanı gelmiş yapar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?