• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğumu deniceksiniz yani ..bebek kaç kg dı en son ? Senin belirtinde su oldu :)) inşallah çabuk açılmaların olurda Bebeğini kucağına hemen alırsın ... Bizi de habersiz Bırakma ...
Su değilmiş işte canım,akıntı dedi ebeler...
Bebek perş günü 3720 di...
Kafası da 1 hafta ilerdeydi...
Hayırlısı bakalım

Yaa başladın mı yemeye :) erken değil mi daha bir hafta sonra filan başlasaydın :) sen de hurma yedim dşte yazınca bizim Doğumlar baya yaklaştı mı ya :))

Ay onceden erken dogmasin diyorduk simdide dog artik yavrum diyorum, bu haftadan sonra normal sayiliyor zaten. Cuma gunu gidip hurma aldim zaten cok severim yemiyordum dusuk yapar diye sumdi beni tutabilene ask olsun :KK76: artik bizimde az kaldi bence yesekte problem olmaz ki

Biz hastaneye yatışımızı yaptık kızlar...
2,5 cm açıklık var, hastane eve uzak olduğu için sancıların sıklaşmasını beklemedik.
Daha doğrusu suyum akıyo sandım,akıntıymış,nasıl bi akıntıysa anlamadım...
Zaten yarın her türlü başlatacaklardı doğumu bebek iri olduğu için,bugünden yatmış oldum...
Arada nst çekiliyo,tahlil için kan alındı ve antibiyotik yapıldı...
Vakit geçirmeye çalışıyoz bakalım...
Ağrın var mıydı cnmm kanala girmiş miydii sezeryan mıı ? Soruu bombardımanı :))

Ay onceden erken dogmasin diyorduk simdide dog artik yavrum diyorum, bu haftadan sonra normal sayiliyor zaten. Cuma gunu gidip hurma aldim zaten cok severim yemiyordum dusuk yapar diye sumdi beni tutabilene ask olsun :KK76: artik bizimde az kaldi bence yesekte problem olmaz ki
ne hurması aldın .. Hani şu etli hurmalar oluyor tulumba gibi onlardan mı ?? Evet bütün gelişimlerini tamamlamış oluyorlarmış artık .. Doktor Cumartesi için gelip doğursan hiç bi sıkıntı olmaz artık Demişti Çarşamba günü .. Ne bilim heyecan Yaptım ben de .. Hiç ağrın sızın filan varmı ?

Ağrın var mıydı cnmm kanala girmiş miydii sezeryan mıı ? Soruu bombardımanı :))
Yok canım ağrım yoktu,suyum geliyo sandım tedirgin oldum işte,sabaha kadar uyuyamadım.
En son perş daha kanala yerleşmemişti,bugün yapılan muayenede de tam yerleşmemiş dedi ebe.
Bi sorun çıkmadıkça normal olacak bakalım...

halkali acibadem de oldu.Istanbul dayim.arkadaslarim kolonya yerine gulsuyu hazirlamislardi.oda cok guzeldi..hastane kalabalik olmicaksa cokta hazirlanmaya gerek yok.benim bebeğim her iki tarafinda ilk torunu oldugu icin herkesin hevesi fazlaydi.ikinciyi dogururken bu kadar olmaz:KK66:
Allah sizede saglikli dogumlar nasip etsin

Amin inşallah, çok sağol :)
Aslında bizimki de 2 taraf için ilk torun olacak, biz de İstanbul'dayız ama ailelerimiz uzaktalar. Bir de hastaneye çok gelen giden olmaz diye tahmin ediyoruz, sadece iş arkadaşlarımız gelip gider kısa süreliğine.
Kolonya yerine gül suyu daha hoş olabilir bence de.
Doğumdan sonra nasipse evde bol bol vakit geçireceğiz, ailelerimiz 40'ımız çıkana dek bizimle kalırlar :)
Güle güle büyütün bebişinizi, bahtı açık olsun :nazar:

Yok canım ağrım yoktu,suyum geliyo sandım tedirgin oldum işte,sabaha kadar uyuyamadım.
En son perş daha kanala yerleşmemişti,bugün yapılan muayenede de tam yerleşmemiş dedi ebe.
Bi sorun çıkmadıkça normal olacak bakalım...
Hadi bakalım hayırlısıyla ve sağlıkla al kucağına inşallah

38. Haftada çatı muayenesi yapılacak sonra belli olacak .. Bebek normal başı aşağıda beni de muayene edip öyle netleşecek .. Iki üç seferdir soruyor nasıl istiyorsun diye bende normal isek normal doğum isterim diyorum ..artık son muayenede sezeryan Olmalı deyip bir iki gün içinde sezeryana mı giderim .. Yoksa normal doğum için müsaitsin derse normali bekleyelim mi der bilmiyorum .. Zaten o zamana kadar 38 +4-5 filan olacam kızım o zamana kadar sürpriz yapar mı bilmiyorum. :))) Aklımda deli sorular soru işaretleri hep :))
Hadi hayırlısı o zaman :))

kızlar ara ara mide bulantılarım oluyor zaten ilk aylar çok çekmiştim şimdi yine başa döndük tabi o zamanla kıyaslanamaz ama iştahımda fazla değil son bir haftadır sizdede oluyormu bu..

ne hurması aldın .. Hani şu etli hurmalar oluyor tulumba gibi onlardan mı ?? Evet bütün gelişimlerini tamamlamış oluyorlarmış artık .. Doktor Cumartesi için gelip doğursan hiç bi sıkıntı olmaz artık Demişti Çarşamba günü .. Ne bilim heyecan Yaptım ben de .. Hiç ağrın sızın filan varmı ?

Medine hurmasi diye geciyo ondan aldim. Karnimda cok agri ve aci oluyo birde dun vajinamdan bir agri girdi cok kisa surdu ama beni tedirgin etti onun disinda halimiz standart :KK53: kanala girmis benimkide ama gelmeye niyeti yok

Slm kızlar ne yapıyorsunuz kimsecikler yok bugün ortalıkta lansinoh meme ucu kremlerinizi kullanmaya başladınız mi ben 1 haftadır kullanıyorum 1. Çocuğum da da kullanmıştım hemen sütüm gelmişti ve hiç yara çatlak durumu olmamıştı. İnşallah bu seferde aynı şekilde olur.
son 10 günüm kaldı heyecan dorukta bugün oğlumun badem şekerlerini de aldık son 1 - 2 eksiğimiz kaldı onlarİda internetten siparis edicem :p

Back