2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

limon83 Halkalı Acıbadem bana yürüme mesafesi ama nasıl olsa çok pahalıdır diye hiç gitmemistim geçen hafta Dr bişi danışmak için gittim fiyatlar devam ettiğim hastaneyle pek farklı deil olurda acil bişi olursa oraya gidebilirim
sen memnun muydun hastaneden kendi Dr doğum mu yaptın yoksa nöbetçi Dr mu
ama senin spinal sezaryen di sanırım öyleyse daha planlı bişi olmuştur

Az girip hic okuyamiyorum iki cocukla firsat olmuyor.sutum yetmiyor mama takviyesine devam ediyoruz minik kus hala minicik.

Az girip hic okuyamiyorum iki cocukla firsat olmuyor.sutum yetmiyor mama takviyesine devam ediyoruz minik kus hala minicik.

Selam kızlar napıyosunuz
Lohusa sendorumuna girmemek için kendimi zor tutuyorum
Püf kadın muhabbetleri hiç bana göre değil
Kızımla olmak cırlamalarına rağmen güzel ama bazı misafirleri çekemiyorum
Hepsi çok biliyo dır dır dır
O yüzden mevlüte gelin vs diyorum sorana
Ay sonu yapıcam mevlütü direk kırkında yapmak şart değildir herhalde
Evde ufak çaplı tadilat varda ondan

Ne diyodum
Hımm mevlüt demişken
Uzun elbiseye ihtiyacım vardı
Bi yere de çıkmadığımdan internetten sipariş ettim
Geldi, fena değil beklediğimden iyi
Önü düğmeli aldım rahat emzirebileyim o gün diye

Üstüne de bi şal atarım

Cnm bendede lansinoh krem var bende 1 hafta öncesinden başlayayım o zaman.Nasıl kullanıcam?Benim ilk gebelik olduğu için böyle şeyleri hiç bilmiyorum.

Sende işini bil
Eşin varken dee aaa aşk olsun oğlunun evi değil mi buyur al : )
Sağlam adamı deli ederler, hele ki hamileyi..

güzel canım ama Beyaz alsan daha hoş olurdu sanki

anladım canım bide bebekte zorlanıyo tabi çıkarken ultrasonda kaç çıkmıştı en son ki kilosu

Cok komik iki hafta once 3.140 demisti persembe gittim 3.000 civari bebek kilo almamis dedi doktorum tabi ben o moralle aglaya aglaya hastaneye gittim orda da suyu azalmis suni sanciyla dogurtalim sizi bugun dediler tabiki kabul ettim persembe oglen 3 den cuma sabah 4.40 a kadarr sanci cekerek en sonunda bebegimi dogurdum 3.940 dogdu gercekten ilk bebegim bu sekilde olsaydi en tek cocukla kalirdim allahim herkese yardim etsin suan öyle mutluyumki bebegim saglikli ben öyle herkese diliyorum

Laf söyleyen çok olur Cekirge.
Bu arada bende 5 martta doğum yaptım.
Ertesi günü çıktım ev gibisi yok ama 2 cocukla hayat çok zor. Kızım uyumuyor Oğlumda onun sesine uyanıyor koro halinde ağlıyor lar

Ben ara sıra sürüyorum bu sıra işlerden vakit bulamadım hazırlıklara tam gaz devam kurabiyeler kokulu taşlar sarmalar temizlik hızlandı işler zaman az kalınca

Ev temizliğim bitti şükür cok rahatladım çantalarımız da hazır . e bebeğimin gelmesi kaldı sağlıkla inş Rabbim kavuşmayı nasip eder hepimize âmin. Ben Göğüs kremi almadım daha ama alsam iyi olur aklıma gelmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…