• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebeğim her memeyı 9 10 dak emip bırakıyor, cok sık kaka yapıyor ve cok azcık yapıyor bı tatlı kaşığı fılan, normalmı acaba
Benimkide ayni canim ya ben siringayla gogsume mama damlatiyorum sureyi oyle uzattim kaka durumumuz seninle ayni bugun 7 gunluguz

arkadaşlar merhabalar.normal doğum çok istememe rağmen biraz tereddütlerim var.bebeğim 37+0 da 3600 dü çatım normal doğumada müsaitmiş fakat 40. haftayı bulursa 4 kiloyu geçebileceğini söyledi doktorum biraz hızlı kilo alıyo bebeğim.sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumla kaç kg a kadar doğurulabilir yada hiç riske atmamak daha mı iyi.çünkü benim kaynımda 9 ay anne karnında sağlıklı olmasına karşılık doktorun illa da normal doğurtmak istemesi yüzünden engelli doğmuş.kafam çok karışık bu konuda .:KK35::KK35::KK35::KK64::KK64::KK64:

Sezeryan olmadan belki suni Sancı vererek Doğumu başlatabilirler bebek daha çok kilo almadan 40 haftayı da bulmadan .. Ya da 40. Haftayı bekleyip 4 kg bebeği sezeryan ile doğum yaparsın hiç olmasa ele avuca gelen bir bebek Dünya'ya getirmiş olursun .. 38/39. Haftanda zaten bebek 4 kg kesin olur belki geçer bile .. 40. Haftanda 4,5 a yaklaşır ..maşallah güzel kilo alıyor Bebeğin..

Bugün ilk kez sağımda hafif bir Ağrı gibi bişi var belime çok vurmuyor ama ... Kişisel temizliğim kaldı tek onu da Perşembe doktora gşdecem bir gün önceden ( Çarşamba ) kuaföre gidip Yaparım diye bekliyorum .. Beni ansızın yakalar mı acaba !!! Ayyyyyy kafam karıştı ne kadar geç yaptırırsam sonrasında o kadar rahat ederim diye erteliyordum

Kızlar bebeğim her memeyı 9 10 dak emip bırakıyor, cok sık kaka yapıyor ve cok azcık yapıyor bı tatlı kaşığı fılan, normalmı acaba
9-10 dk az mi.benim bebis de öyle az duruyor.hatta ilk meme de uyuyor çoğu zaman.
Kaka düzeni oturur bence.
Bağırsakları iyi calisiyor demek ki.

su adami geberticem neymis efendim hep anasi yaninda durcamisin oturamiyorum fazla yatiyorum dert oluyo adama annesi yanliz kalmasinmismis da bilmem neymis babama gelincesayiyor ama oyle sinir oldumki banane anandan gelmeseymis dedin yeter ya yok annesi . yani oturmuyomusumda babam gelincede oturmucakmisim da hayret birsey hamile benim kadin agzi durmuyor kuran okurken bile meyve yokmu meryem yemek meryem vur agzina guya ben yemek yemiomusum beni bakmaya geliomus die yaygara kopartti hayret birsey ya bas belasii ya

Biz hastaneye yatışımızı yaptık kızlar...
2,5 cm açıklık var, hastane eve uzak olduğu için sancıların sıklaşmasını beklemedik.
Daha doğrusu suyum akıyo sandım,akıntıymış,nasıl bi akıntıysa anlamadım...
Zaten yarın her türlü başlatacaklardı doğumu bebek iri olduğu için,bugünden yatmış oldum...
Arada nst çekiliyo,tahlil için kan alındı ve antibiyotik yapıldı...
Vakit geçirmeye çalışıyoz bakalım...

Biz hastaneye yatışımızı yaptık kızlar...
2,5 cm açıklık var, hastane eve uzak olduğu için sancıların sıklaşmasını beklemedik.
Daha doğrusu suyum akıyo sandım,akıntıymış,nasıl bi akıntıysa anlamadım...
Zaten yarın her türlü başlatacaklardı doğumu bebek iri olduğu için,bugünden yatmış oldum...
Arada nst çekiliyo,tahlil için kan alındı ve antibiyotik yapıldı...
Vakit geçirmeye çalışıyoz bakalım...
Sezeryan mı senin ki ?? Ağrın filan var mı sağında solunda belinde filan ?

Sezeryan mı senin ki ?? Ağrın filan var mı sağında solunda belinde filan ?
Yok canım,dün gece iki kere ayağa kalktığımda bacaklarımdan aşağı su indi sızıntı gibi,sabah evimin yakınındaki hastaneye gittim kontrole,3 cm açıklığın var ve sancın çıkmış dediler,doğumu burda yapmıycam deyince bekleme git o zaman dediler geldik biz de.
Bi aksilik olmadıkça normal olacak,ama bebeğin kafası büyük ve iri biraz,doktor bi ihtimal işin sezeryana kalabilir demişti.
Yarın da sancı sıklaşmazsa sanırım suni sancı verilecek günü de doluyo zaten...

Yok canım,dün gece iki kere ayağa kalktığımda bacaklarımdan aşağı su indi sızıntı gibi,sabah evimin yakınındaki hastaneye gittim kontrole,3 cm açıklığın var ve sancın çıkmış dediler,doğumu burda yapmıycam deyince bekleme git o zaman dediler geldik biz de.
Bi aksilik olmadıkça normal olacak,ama bebeğin kafası büyük ve iri biraz,doktor bi ihtimal işin sezeryana kalabilir demişti.
Yarın da sancı sıklaşmazsa sanırım suni sancı verilecek günü de doluyo zaten...
Normal doğumu deniceksiniz yani ..bebek kaç kg dı en son ? Senin belirtinde su oldu :)) inşallah çabuk açılmaların olurda Bebeğini kucağına hemen alırsın ... Bizi de habersiz Bırakma ...

Back