- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
Su değilmiş işte canım,akıntı dedi ebeler...Normal doğumu deniceksiniz yani ..bebek kaç kg dı en son ? Senin belirtinde su oldu :)) inşallah çabuk açılmaların olurda Bebeğini kucağına hemen alırsın ... Bizi de habersiz Bırakma ...
Yaa başladın mı yemeye :) erken değil mi daha bir hafta sonra filan başlasaydın :) sen de hurma yedim dşte yazınca bizim Doğumlar baya yaklaştı mı ya :))
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider...Su değilmiş işte canım,akıntı dedi ebeler...
Bebek perş günü 3720 di...
Kafası da 1 hafta ilerdeydi...
Hayırlısı bakalım
Ağrın var mıydı cnmm kanala girmiş miydii sezeryan mıı ? Soruu bombardımanı :))Biz hastaneye yatışımızı yaptık kızlar...
2,5 cm açıklık var, hastane eve uzak olduğu için sancıların sıklaşmasını beklemedik.
Daha doğrusu suyum akıyo sandım,akıntıymış,nasıl bi akıntıysa anlamadım...
Zaten yarın her türlü başlatacaklardı doğumu bebek iri olduğu için,bugünden yatmış oldum...
Arada nst çekiliyo,tahlil için kan alındı ve antibiyotik yapıldı...
Vakit geçirmeye çalışıyoz bakalım...
ne hurması aldın .. Hani şu etli hurmalar oluyor tulumba gibi onlardan mı ?? Evet bütün gelişimlerini tamamlamış oluyorlarmış artık .. Doktor Cumartesi için gelip doğursan hiç bi sıkıntı olmaz artık Demişti Çarşamba günü .. Ne bilim heyecan Yaptım ben de .. Hiç ağrın sızın filan varmı ?Ay onceden erken dogmasin diyorduk simdide dog artik yavrum diyorum, bu haftadan sonra normal sayiliyor zaten. Cuma gunu gidip hurma aldim zaten cok severim yemiyordum dusuk yapar diye sumdi beni tutabilene ask olsunartik bizimde az kaldi bence yesekte problem olmaz ki
Yok canım ağrım yoktu,suyum geliyo sandım tedirgin oldum işte,sabaha kadar uyuyamadım.Ağrın var mıydı cnmm kanala girmiş miydii sezeryan mıı ? Soruu bombardımanı :))
Benim doktorum Hurma yemeye başla artık demişti geçen haftaki kontrolumde ben yiyorum günde 2 3 tane korkmayın hemen doğuma sebep olmuyor :)Hayirli pazarlar millet
Ben hurmami yedim bekliyorum
halkali acibadem de oldu.Istanbul dayim.arkadaslarim kolonya yerine gulsuyu hazirlamislardi.oda cok guzeldi..hastane kalabalik olmicaksa cokta hazirlanmaya gerek yok.benim bebeğim her iki tarafinda ilk torunu oldugu icin herkesin hevesi fazlaydi.ikinciyi dogururken bu kadar olmaz
Allah sizede saglikli dogumlar nasip etsin
Hadi bakalım hayırlısıyla ve sağlıkla al kucağına inşallahYok canım ağrım yoktu,suyum geliyo sandım tedirgin oldum işte,sabaha kadar uyuyamadım.
En son perş daha kanala yerleşmemişti,bugün yapılan muayenede de tam yerleşmemiş dedi ebe.
Bi sorun çıkmadıkça normal olacak bakalım...
Hadi hayırlısı o zaman :))38. Haftada çatı muayenesi yapılacak sonra belli olacak .. Bebek normal başı aşağıda beni de muayene edip öyle netleşecek .. Iki üç seferdir soruyor nasıl istiyorsun diye bende normal isek normal doğum isterim diyorum ..artık son muayenede sezeryan Olmalı deyip bir iki gün içinde sezeryana mı giderim .. Yoksa normal doğum için müsaitsin derse normali bekleyelim mi der bilmiyorum .. Zaten o zamana kadar 38 +4-5 filan olacam kızım o zamana kadar sürpriz yapar mı bilmiyorum. :))) Aklımda deli sorular soru işaretleri hep :))
ne hurması aldın .. Hani şu etli hurmalar oluyor tulumba gibi onlardan mı ?? Evet bütün gelişimlerini tamamlamış oluyorlarmış artık .. Doktor Cumartesi için gelip doğursan hiç bi sıkıntı olmaz artık Demişti Çarşamba günü .. Ne bilim heyecan Yaptım ben de .. Hiç ağrın sızın filan varmı ?
Sağol canımMasallah :)tatlılığa bak Rabbim nazarlardan korusun:)
Sağol canımMaşallah size
Sağol canımayy cok tatli cikmissiniz masallah
İnşallah canım Allah hepinize sağ sağlim Doğumlar nasip etsinallah bizede nasip eder ins böyle tatli foto cekinemyi allah anali babali büyütsün insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?