- 15 Ekim 2012
- 385
- 498
- 158
Evet canim 40+4 te dogdu 5 gun once doktorum kilosunu 3380 olctu 3400 dogacak dedi 3450 dogdu minik oglumtebrik ederim gozunuz aydin☺ son ultrason kilosuyla uyumlu mu bebegin kilosu boyu
Sagol canim allah razi olsun sen ne yaptin bu aralar giremedim nete hicGozun aydin esra. Hayrlsyla duzelrsin ins. Oglun da iimis masallh
Benimkide ayni canim ya ben siringayla gogsume mama damlatiyorum sureyi oyle uzattim kaka durumumuz seninle ayni bugun 7 gunluguzKızlar bebeğim her memeyı 9 10 dak emip bırakıyor, cok sık kaka yapıyor ve cok azcık yapıyor bı tatlı kaşığı fılan, normalmı acaba
Aynen ya serum taktigini geçtim sezeryana alcaktim dedi resmenelifsudenur .!.:Cıkolata yıyıp yıruyus yapdaydn hareketlenirdi hemen serumumu taktılar
2600 du sanırımmaşallah canım bebeğine.bencillik yapıp riske atmamak gerek aslında.37. haftan bittiğinde kaç kiloydu peki hatırlıyomusun.
Acı yoktu irkildim sadece kanama olmadı ıkı Uç sanıye falan sürdüNasıldı peki muayene anı ? Acı sonrasında kanama filan oldu mu ?
arkadaşlar merhabalar.normal doğum çok istememe rağmen biraz tereddütlerim var.bebeğim 37+0 da 3600 dü çatım normal doğumada müsaitmiş fakat 40. haftayı bulursa 4 kiloyu geçebileceğini söyledi doktorum biraz hızlı kilo alıyo bebeğim.sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumla kaç kg a kadar doğurulabilir yada hiç riske atmamak daha mı iyi.çünkü benim kaynımda 9 ay anne karnında sağlıklı olmasına karşılık doktorun illa da normal doğurtmak istemesi yüzünden engelli doğmuş.kafam çok karışık bu konuda .
Yaa başladın mı yemeye :) erken değil mi daha bir hafta sonra filan başlasaydın :) sen de hurma yedim dşte yazınca bizim Doğumlar baya yaklaştı mı ya :))Hayirli pazarlar millet
Ben hurmami yedim bekliyorum
9-10 dk az mi.benim bebis de öyle az duruyor.hatta ilk meme de uyuyor çoğu zaman.Kızlar bebeğim her memeyı 9 10 dak emip bırakıyor, cok sık kaka yapıyor ve cok azcık yapıyor bı tatlı kaşığı fılan, normalmı acaba
Sezeryan mı senin ki ?? Ağrın filan var mı sağında solunda belinde filan ?Biz hastaneye yatışımızı yaptık kızlar...
2,5 cm açıklık var, hastane eve uzak olduğu için sancıların sıklaşmasını beklemedik.
Daha doğrusu suyum akıyo sandım,akıntıymış,nasıl bi akıntıysa anlamadım...
Zaten yarın her türlü başlatacaklardı doğumu bebek iri olduğu için,bugünden yatmış oldum...
Arada nst çekiliyo,tahlil için kan alındı ve antibiyotik yapıldı...
Vakit geçirmeye çalışıyoz bakalım...
Yok canım,dün gece iki kere ayağa kalktığımda bacaklarımdan aşağı su indi sızıntı gibi,sabah evimin yakınındaki hastaneye gittim kontrole,3 cm açıklığın var ve sancın çıkmış dediler,doğumu burda yapmıycam deyince bekleme git o zaman dediler geldik biz de.Sezeryan mı senin ki ?? Ağrın filan var mı sağında solunda belinde filan ?
Normal doğumu deniceksiniz yani ..bebek kaç kg dı en son ? Senin belirtinde su oldu :)) inşallah çabuk açılmaların olurda Bebeğini kucağına hemen alırsın ... Bizi de habersiz Bırakma ...Yok canım,dün gece iki kere ayağa kalktığımda bacaklarımdan aşağı su indi sızıntı gibi,sabah evimin yakınındaki hastaneye gittim kontrole,3 cm açıklığın var ve sancın çıkmış dediler,doğumu burda yapmıycam deyince bekleme git o zaman dediler geldik biz de.
Bi aksilik olmadıkça normal olacak,ama bebeğin kafası büyük ve iri biraz,doktor bi ihtimal işin sezeryana kalabilir demişti.
Yarın da sancı sıklaşmazsa sanırım suni sancı verilecek günü de doluyo zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?