- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
Benimde 4kg olmuş riske atmadım pazartesi spinal olucam . Doktorum ne derse o normal istedim ama hayırlısıarkadaşlar merhabalar.normal doğum çok istememe rağmen biraz tereddütlerim var.bebeğim 37+0 da 3600 dü çatım normal doğumada müsaitmiş fakat 40. haftayı bulursa 4 kiloyu geçebileceğini söyledi doktorum biraz hızlı kilo alıyo bebeğim.sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumla kaç kg a kadar doğurulabilir yada hiç riske atmamak daha mı iyi.çünkü benim kaynımda 9 ay anne karnında sağlıklı olmasına karşılık doktorun illa da normal doğurtmak istemesi yüzünden engelli doğmuş.kafam çok karışık bu konuda .
maşallah canım bebeğine.bencillik yapıp riske atmamak gerek aslında.37. haftan bittiğinde kaç kiloydu peki hatırlıyomusun.Benimde 4kg olmuş riske atmadım pazartesi spinal olucam . Doktorum ne derse o normal istedim ama hayırlısı
arkadaşlar merhabalar.normal doğum çok istememe rağmen biraz tereddütlerim var.bebeğim 37+0 da 3600 dü çatım normal doğumada müsaitmiş fakat 40. haftayı bulursa 4 kiloyu geçebileceğini söyledi doktorum biraz hızlı kilo alıyo bebeğim.sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumla kaç kg a kadar doğurulabilir yada hiç riske atmamak daha mı iyi.çünkü benim kaynımda 9 ay anne karnında sağlıklı olmasına karşılık doktorun illa da normal doğurtmak istemesi yüzünden engelli doğmuş.kafam çok karışık bu konuda .[/QUOT
Camm[/QUOTE
Cnm ucuncu bebegimi dogurdum cuma sabahi sunu diyebilirimki bebegin kilosu gercekten normal dogum yapmada onemli diger bebeklerim 3100 ve 3400 dogdu cok rahat dogum yapmistim ama bu bebegim 3940 dogdu ben böyle aci bilmiorum
anladım canım bide bebekte zorlanıyo tabi çıkarken ultrasonda kaç çıkmıştı en son ki kilosu
Bnm 37+4te 3700 gibi çıktı.. 4ü geçer 40ı beklerse dio ama düzensz dancılarom çıkıo nstde 1 parmk açıklık vardo ama kanala inmemiş :) çook karışık durumumuz. 6haftadır suyumuz azdı bu hafya daha iyi biri bitio biri başlıo dedi artık doktor :)anladım canım bide bebekte zorlanıyo tabi çıkarken ultrasonda kaç çıkmıştı en son ki kilosu
ayneen ben de öyle içime skıntılar basıyor artıkHamilelik beni zombi yaptı,uyku diye bisey kalmadı.2-3 saatlik uykuyla günü tamamliyo rum.
Derler ki birde iyi uyumak lazım bebek dogunca fırsat olmaz diye ama maalesef olmuyor uyunamıyorayneen ben de öyle içime skıntılar basıyor artık
Yok yaa yatağa yatımca kaşıntı tutuyor beniDerler ki birde iyi uyumak lazım bebek dogunca fırsat olmaz diye ama maalesef olmuyor uyunamıyor
aynen kasin kasin fena oluyorum. birde 10 kere uyuyana kadar wc ye kalkiyorumYok yaa yatağa yatımca kaşıntı tutuyor beni
Maşallah sizeBu da biziz
Masallah :)tatlılığa bak Rabbim nazarlardan korusun:)Bu da biziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?