2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim gozunuz aydin☺ son ultrason kilosuyla uyumlu mu bebegin kilosu boyu

halkali acibadem de oldu.Istanbul dayim.arkadaslarim kolonya yerine gulsuyu hazirlamislardi.oda cok guzeldi..hastane kalabalik olmicaksa cokta hazirlanmaya gerek yok.benim bebeğim her iki tarafinda ilk torunu oldugu icin herkesin hevesi fazlaydi.ikinciyi dogururken bu kadar olmaz
Allah sizede saglikli dogumlar nasip etsin

sezeryan olan arkadaslar ben ilk gunle ilgili cok az sey hatirliyorum.sanki hayal gibi.arkadaslarim gelmis resim cekilmisiz.resimleri gorunce sok oluyorum cunku hatirlamiyorum.basina boyle bisey gelen varmi?07.30 da odaya gelmisim. saat 10.00 da arkadaslarima resim cekip gondermisim ben dogurdum diye.hic farkinda degilim.cok hayal meyal anlik seyler hatirliyorum

Genel anestezi mi almistin?

Gozun aydin esra. Hayrlsyla duzelrsin ins. Oglun da iimis masallh

Ay bende çok utanmistim hatta sonda takıldı esime diyorum ki hiç yapmadım diyorum eşim dediki poşetin yarısı dolu :)
Anlamıyosun hissetmediğinden
Bende ameliyathane masasına yatarken ay o ne dedim meğer benim küçük wc poşetimmiş muhaha içi dolarken şekil değiştiriyomuş puhaha

:) kandırdı bizi, gündüz daha iyiydim. Onu her zmn söylüyorum, hayırlısıyla vaktinde gelsin diye. Ben azıcık daha kilo alsın derdindeyim aslında..

Kızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür

Merhaba millet oglum pazartesi 9.32 de dogdu. 3310 gr kilosu 50 cm boyu var. Yalniz sariligimiz yukseliyor 3 gundur hergun gidip kan veriyoruz. Yarin yine gidicez ins dususe gecer. Kizim kardesini kotu karsilamadi canim canimmm diye seviyor..

Gözünüzaydın arkadaşlar, ne güzel minnoşlarınızı kucağınıza almışsınz. Darısı bizlere inşallah. Sağlık ve mutlulukla

bugün ben de nst ye girdim. sancı falan yok henüz. bebeğim zamanını bekliyo heralde :))

Merhaba kizlar doğum sonrası bebeğimizle ilgili sorunlari yapabileceğimiz bi konu var mi ? Ne guzel burada yaziyorduk herseyi birbirimize oğluş sarılık oldu deneyimli annelerden bilgi almak istiyorum.

arkadaşlar merhabalar.normal doğum çok istememe rağmen biraz tereddütlerim var.bebeğim 37+0 da 3600 dü çatım normal doğumada müsaitmiş fakat 40. haftayı bulursa 4 kiloyu geçebileceğini söyledi doktorum biraz hızlı kilo alıyo bebeğim.sezeryan olmakta istemiyorum ama normal doğumla kaç kg a kadar doğurulabilir yada hiç riske atmamak daha mı iyi.çünkü benim kaynımda 9 ay anne karnında sağlıklı olmasına karşılık doktorun illa da normal doğurtmak istemesi yüzünden engelli doğmuş.kafam çok karışık bu konuda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…