tebrik ederim gozunuz aydin☺ son ultrason kilosuyla uyumlu mu bebegin kilosu boyuKizlar merhaba pazartesi sabah genel anesteZi sezeryAn ile dogum yaptim 40+4 olmustuk normal denedik ama olmadi atakan im 53 cm 3450 gram dunyaya geldi . Sirt ve bel agrisi kaldi bendede dogrulamiyorum oturamiyorum ne olacak halim bilmiyorumneyseki evladim iyi
Doğru diyorsun. Daha şık olurbence küçük altın olmaz. ama onun yerine mesela 8 ayar altından ince kolyeler var, 200 tl civarı satılıyor.. onlardan alınabilir.
Çok güzel hazırlanmışsınız, hangi hastanede oldu doğum, İstanbul'da mısın?
Ben hastane için hazırlık yapmadım, instagram dan kapı süsü ve takı yastığı sipariş ettim. H.içi elimde olur umarım. Bir de Hacı Şerif'ten kutu çikolata almayı planlıyorum, bugün Maltepe Park AVM'deki mağazasına bakacağız hatta. Kolonya da alırız bugün.
Genel anestezi mi almistin?limon83 .!.:sezeryan olan arkadaslar ben ilk gunle ilgili cok az sey hatirliyorum.sanki hayal gibi.arkadaslarim gelmis resim cekilmisiz.resimleri gorunce sok oluyorum cunku hatirlamiyorum.basina boyle bisey gelen varmi?07.30 da odaya gelmisim. saat 10.00 da arkadaslarima resim cekip gondermisim ben dogurdum diye.hic farkinda degilim.cok hayal meyal anlik seyler hatirliyorum
Gozun aydin esra. Hayrlsyla duzelrsin ins. Oglun da iimis masallhKizlar merhaba pazartesi sabah genel anesteZi sezeryAn ile dogum yaptim 40+4 olmustuk normal denedik ama olmadi atakan im 53 cm 3450 gram dunyaya geldi . Sirt ve bel agrisi kaldi bendede dogrulamiyorum oturamiyorum ne olacak halim bilmiyorumneyseki evladim iyi
allah bizede nasip eder ins böyle tatli foto cekinemyi allah anali babali büyütsün insallah canimBu da biziz
Anlamıyosun hissetmediğindenAy bende çok utanmistim hatta sonda takıldı esime diyorum ki hiç yapmadım diyorum eşim dediki poşetin yarısı dolu :)
Bence hayırlısı neyse o olsun de :) doğmasın deme. Ben de "yok şunu yapıcam yok bunu yapıcam doğmasın doğmasın" dedim küstürdüm kızcezi :) annesi ne zaman gelirse gelsin zaten miadını doldurmuş 37 bitince tamam :)
Kızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür
Kizlar merhaba pazartesi sabah genel anesteZi sezeryAn ile dogum yaptim 40+4 olmustuk normal denedik ama olmadi atakan im 53 cm 3450 gram dunyaya geldi . Sirt ve bel agrisi kaldi bendede dogrulamiyorum oturamiyorum ne olacak halim bilmiyorumneyseki evladim iyi
Merhaba millet oglum pazartesi 9.32 de dogdu. 3310 gr kilosu 50 cm boyu var. Yalniz sariligimiz yukseliyor 3 gundur hergun gidip kan veriyoruz. Yarin yine gidicez ins dususe gecer. Kizim kardesini kotu karsilamadi canim canimmm diye seviyor..
ayy cok tatli cikmissiniz masallahBu da biziz
Tunaydin canım yaparsın doğumunu hayırlısıyla inşsancı için kaç olmasını bekliyorlar ki 200 felan mi çıkması gerekiyor
Doktordan doktora degısıyor sanırım sen takma kafana doktorun en doğrusunu bılıyordur senin için rahat olBenim çatı muayenesi salı günü ama çok mu erken yapıyor ya bak seni görünce kafam karıştı şimdi
Çok rahat doğurursun çok ıyı pelvis dediNormal doğuma uygunmuymuşsun??
Nasıldı peki muayene anı ? Acı sonrasında kanama filan oldu mu ?Çok rahat doğurursun çok ıyı pelvis dedi
Genel anestezi mi almistin?
Düzenli olması ve hıssetmen gerekiyor. Mesela 10dakkada bir 100luk gibiTunaydin canım yaparsın doğumunu hayırlısıyla inşsancı için kaç olmasını bekliyorlar ki 200 felan mi çıkması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?