- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Sorma benim kızin pirtlari da gegirmeleri de buyuk insan gibi:)bizimkide büyük adam gibi pırt pırt yapıyor ama bazen ememiyor gazdan .kendim için tane kimyon almıştım azıcık sıcak suya 8-10 tane kadar atıp biraz bekletiyorum sonra suyundan 2 çay kaşığı içiriyorum
Sağol canım epidural oldum son anda suni sancılar fena olunca çok şükür çektiğim sancılara değdi normal oldumnormalmı doğurdun Allah anali babali buyutsun
Ben cati muaynesi faln yaptiramadim ama hamileyken nasil yeniliyormuski normal dogumla fln miben yenemedenn hamıle kaldımm..doktorum hamıleyken de yenebılecegımı soyluyoorr..ama suan bebegıme odaklanmıs vazıyetteyım
O korku suan bende de var canim ins. TekrarlamazAlingirli ben de yenip hamile kalanlardanim dogumdan sonra tekrar hortlamaz insallah bu illet? Bazen endiselenmiyo degilim
gozun aydin canimCanım sabah çıktık hastaneye geldik formları imzalattık kimlik fotokopisi vs derken attık kendimizi odaya kıyafetlerimi yerleştirdim dolaba hemşire bebek için olanları almaya geldi. Sonra başka hemşire gelip ameliyat önlüğünü giydirdi bi güzel sonra serumum takıldı derken sedyeyi getirdiler eşimi dostumu ailemi öptüm ağlayarak ameliyathaneye geldik Sonra ameliyathane hazırlıkları başladı genel istediğimi söyledim korkumdan dolayı sonra kollarımı bağladılar serum yerinden gerekli şeyler verildi sondam takıldı ve hadi başlıyoruz sesiyle gittim ben direk uyandığımda adımla biri sesleniyodu o şekilde yarım yamalak uyandım odaya gidiyoruz dedi hemşire ama hala narkozun etkisinde oluyosun ilk bebeğimi sordum zaten iyi kontrolleri yapılıyo dendi rahatladım odaya geldim hala narkoz etkisi vardı sonra kanama için ped koydular altıma ve kanamam için karnıma bastırdı doktor o an acı hissettiğimi hatırlamıyorum bile narkozdan sonra 10 dakika kadar sonra ağrı kesici yaptılar kalçamdan. Yapmadan önce ki acıda çok değil korkma sakın bir yerin kesildiğinde nasıl sızlıyorsa o şekilde sızlıyor sadece. Ve ağrı kesiciden sonra baya rahatlıyosun tabi ben ameliyathanedeyken eş dost görmüşler bile bebeği bi 15 dakika sonrada bebeğimi getirdiler zaten. Ped değiştiriliyo 3 saatte bir. Bir kaç kerede ağrı kesici iğne oluyorsun kalçandan diğer yapılan işlemler serumun kraterinden yapılıyo zaten canım ama hala bişey yiyip içmedim 2 saat sonra içicem su bekliyorum :)
gozun aydin canimKizlar merhaba pazartesi sabah genel anesteZi sezeryAn ile dogum yaptim 40+4 olmustuk normal denedik ama olmadi atakan im 53 cm 3450 gram dunyaya geldi . Sirt ve bel agrisi kaldi bendede dogrulamiyorum oturamiyorum ne olacak halim bilmiyorumneyseki evladim iyi
bende cok uzuldum catlaklari gorunce ama senin gibi dusundum sonunda bebegimizi kucagimiza almak var hic umrumda degil :)ne çok üzülmüştüm çatlaklarm için ama şuanda hiiçç umrumda değil sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza yeter cnm..
kiloyuda veririz Allahn izniyle sıkıntı yapmyrm artk..
oo masallahMerhaba millet oglum pazartesi 9.32 de dogdu. 3310 gr kilosu 50 cm boyu var. Yalniz sariligimiz yukseliyor 3 gundur hergun gidip kan veriyoruz. Yarin yine gidicez ins dususe gecer. Kizim kardesini kotu karsilamadi canim canimmm diye seviyor..
Canım yapma öyle tenine sürme derim ... Allah acil şifanı versin daha da ilerlersen yine acile olsun git.. Hava filan verirler belki antibiyotik serum takarlar .. Doğumunda yakın baya .. Sezeryan yada normal mi olacak ?bende hem kullanılıyor hemde kullanlmyr diye duydum.. burnum açık zaten benm derdm ciğerlermde
sırtıma sürcektm sıcak havlu koyup, bi de ayaklarıma sürcektm öksürüğe iyi gelyrmş.. ama tereddüt ediyrm işte
bi de zencefil kullanılıyrmş ama o daha beter öksürtyrmuş benm öksürmeden düzelmem gerek canm çok yanıyor..
doğurmadan bi iyileşsem keşke..
Tünaydın kızlar nasıl gidiyor ben hala doğum yapmadım kızım pek nazlı nst de sancim en fazla 50 oluyor böle giderse daha cok var
Kizlar merhaba pazartesi sabah genel anesteZi sezeryAn ile dogum yaptim 40+4 olmustuk normal denedik ama olmadi atakan im 53 cm 3450 gram dunyaya geldi . Sirt ve bel agrisi kaldi bendede dogrulamiyorum oturamiyorum ne olacak halim bilmiyorumneyseki evladim iyi
Merhaba millet oglum pazartesi 9.32 de dogdu. 3310 gr kilosu 50 cm boyu var. Yalniz sariligimiz yukseliyor 3 gundur hergun gidip kan veriyoruz. Yarin yine gidicez ins dususe gecer. Kizim kardesini kotu karsilamadi canim canimmm diye seviyor..
3 gündür hastalıkla uğraşyrm dün ateşim vardı acile gttm yaptıkları tek şey serum vermek oldu o da sıvı takviyesi bugün düştü çok şükür ateşim. ama ciğerlerm öksürmekten parçalancak..
pekmez-zeytinyağı karışımı içtm
sıcak pekmezli su yaptm
nane limon içiyorum
bol bol portakal
bugünde bal alcak eşim ballı limon içecem bana mısın demiyor daha ne yapablrmki ??
vicks kullanılıyrmu bi bilsem gebelkte onuda yapcam ama puff....
Canim cok sevindim gozun aydin. Gule gule buyut melegini. Darisi basimiza:)Kızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür
Ben geçen hafta bronşit oldum. Birkac gün direndİm ilaç kullanmamak için. Ama daha da arttı. Sonra dr ilaç verdi antibiyotik. Kadın doğum doktorum da Kullan dedi ve cok şükür daha iyiyim. Allah korusun oksuruk İlerlEYebilir. zaturreye cevirebilir Allah korusun. Önlemini al bence. Doğuma bir şey kalmadıbende hem kullanılıyor hemde kullanlmyr diye duydum.. burnum açık zaten benm derdm ciğerlermde
sırtıma sürcektm sıcak havlu koyup, bi de ayaklarıma sürcektm öksürüğe iyi gelyrmş.. ama tereddüt ediyrm işte
bi de zencefil kullanılıyrmş ama o daha beter öksürtyrmuş benm öksürmeden düzelmem gerek canm çok yanıyor..
doğurmadan bi iyileşsem keşke..
Kızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?