2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma benim kızin pirtlari da gegirmeleri de buyuk insan gibi:)
Kimyon sabahları kendim yiyorum.olmadı çayı da denerim tane alıp

gozun aydin canim o kadar guzel anlatmissinki duygulandm yaa bende bi an once bebegimi kucagima almak istiyorum

gozun aydin canim Allah sifa versin sanada insallah zorlandigindan agriyo galiba belin

ne çok üzülmüştüm çatlaklarm için ama şuanda hiiçç umrumda değil sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza yeter cnm..
kiloyuda veririz Allahn izniyle sıkıntı yapmyrm artk..
bende cok uzuldum catlaklari gorunce ama senin gibi dusundum sonunda bebegimizi kucagimiza almak var hic umrumda degil :)

Merhaba millet oglum pazartesi 9.32 de dogdu. 3310 gr kilosu 50 cm boyu var. Yalniz sariligimiz yukseliyor 3 gundur hergun gidip kan veriyoruz. Yarin yine gidicez ins dususe gecer. Kizim kardesini kotu karsilamadi canim canimmm diye seviyor..
oo masallah dogum haberleri geldi bugun hep ne guzel gozun aydiin canim darisi biz fogurmayanlara :))

Canım yapma öyle tenine sürme derim ... Allah acil şifanı versin daha da ilerlersen yine acile olsun git.. Hava filan verirler belki antibiyotik serum takarlar .. Doğumunda yakın baya .. Sezeryan yada normal mi olacak ?

Kızlar merhaba,
forumda birçok kişi yazmış spiral sezeryan oldum diye. O nasıl oluyor bilgi verebilecek biri var mı acaba?

Merhaba millet oglum pazartesi 9.32 de dogdu. 3310 gr kilosu 50 cm boyu var. Yalniz sariligimiz yukseliyor 3 gundur hergun gidip kan veriyoruz. Yarin yine gidicez ins dususe gecer. Kizim kardesini kotu karsilamadi canim canimmm diye seviyor..

Maşallah Mart bebeklerine allah sağlıklı sıhhatli buyutmeyi nasip etsin.

İnşallah benim kızım da guzel karşılar kardeşini çok istiyor ama

Merhaba arkadaşlar dün baya kötüydüm yürüyemiyordum bugun düzeldi şükür karnım indi iyice Aşağıya Çarşamba sezeryanım var korkuyorum o zamana kadar bebek kanala girerse diye baya aşağıda çünkü nasıl anlaşılır ki bu ?

aynen arkadasim doktor ihlamur icme dedi cayli limon ediyorum kaynanada tutsu yapti kan degerlerim cok dusuk cikti pekmez yiyordum bir suru esimde kan yapan bi degisik uzum aldi portakal felan gercekden gitmiyor kan ilaci kullanma basladim simdi ama istah kesiyor belimde agri var bide bikini bolgemde

Kızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür
Canim cok sevindim gozun aydin. Gule gule buyut melegini. Darisi basimiza:)

Ben geçen hafta bronşit oldum. Birkac gün direndİm ilaç kullanmamak için. Ama daha da arttı. Sonra dr ilaç verdi antibiyotik. Kadın doğum doktorum da Kullan dedi ve cok şükür daha iyiyim. Allah korusun oksuruk İlerlEYebilir. zaturreye cevirebilir Allah korusun. Önlemini al bence. Doğuma bir şey kalmadı

Kızlar ameliyatım bitti bebeğimde ben de çok iyiyiz biraz ağrılarım var ama şükür iyiyiz kızımla. 2600 kilo 49 cm doğdu küveze almadılar çok şükür

tebrik ederim arkadasim gozun aydin Allah anali babali buyutsun hep dahada ii olun insallah darisi bizim basimiza kuveze girmemesi cok sevindim hep boyle hayirli haberlerini aliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…