2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben 5 saat gezim bişey de yemedim belim melim kptu
zaten o akşam bebek hareketleri çok ç.ok azaldı ertesi gün doktora gittim
yorgunluktan hareket edememiş o da
çok şükür düzeldi ertesi gün
bu kadar kasma kendini artık dedi doktor

Evet alışveriş günü bana da oldu
Çok yer gezmedim belki ama çokça dışardaydık ablamlarla
Eh bende de eski performans yok onlara ayak uydurayım derken pert oluyodum az daha

bende bu dertten muzdaribim. İşi gidip gelmemiz yetmiyormuş gibi boş zamanlarımızda onları hoş etmemizi istiyorlar. Oğullarına maddi manevi destek oluyoruz. Yorgun argın çalışıyoruz yine de bi eksik buluyorlar.

aynen öylee birde herkesin istediği gibi olucaksın
7.aydayız az bir zaman değil yani bu
kendi işimizi kendimiz yapıyoruz zaten birde sağdan soldan parazit yapanlar var..

Doktoruna bi sor Meltem, şimdi ne desek havada kalır
Bende kan vermesem çıkmıyodu ortaya bu kadar düşük olduğu mesela
Önlem iyidir en azından

Doktoruma söyledim bişey söylemedi. Bu sıkıntı olsa söylerdi herhalde..

Her ay kan testi yapıyolar zaten kanım düşüktü ama normale döndü

Doğumdan sonra daha çok kalırısn bebeğinle
Bu kadar kıtlar mı
Hem bence onlar çekemeyen tipler, kocası çalıştırmayanı bile vardır..
Senin evin, geçimin, bebeğin.. en iyi kararı sen verirsin

kendileeri diyor kalpazanız biz diye ellerinde ünv diploması var ama
çalışana bahane bulan tipler bunlar
herkes bir garip gerçekten..

Çok mu düşüktü ne önerdiler
Bende de kansızlık varda ondan soruyorum üst üste böyle

bir hafta süren ishal gibi durumlarda bebeğin karın çevresi küçülebiliyor, ama onda gerekli besinleri alamıyorsun

sen hayatından gereksiz olan hamurişini çikolatayı çıakrdıysan da yumurtanı sütünü etini sebzeni tüjketiyorsan sorun yoktur bence, hatta daha sağlıklı olursunuz ikiniz de...

iştahsızlık mı var hiçbişe yiyemio musun yoksa dengeli mi besleniyorsun o öenmli

walla bende ocağın 15 inden sonra bi kadın ayarlamayı düşünüyorum aynı zamanda halılarımı yıkamaya vericem eşime kalsa şubatın sonuna doğru verelim halıları 1 haftada gelir diyo.. dedim yazın 1 haftada getiriyorlar kışın nerede kurutacaklar en az 2 hafta sonra getirirler ancak kurur verelim dedim.. tamam dedi bakalım... sonra da bebiş için hazırlıklara başlıcam...
daha kendime hiçbirşey almadım hafta sonları hep birşeyler oluyor biyerlere gidiyoruz alacaklarımı ne zaman alıcam hiç bilmiyorum ya

evet canım kısın daha gec getırıyorlarmıs. bide Allah korusun erken dogum vs olur benım subat sonu martbası dedı doktor oyuzden. 24 aralık dedım bende.. benım pek eksıgım kalmadı yıkanacaklar var sadece banyo malzemelerı kozmetık urunlerı kaldı bana bı kac ıc camasırı krem vs ıvır zıvırlar yani hayırlısıyla onlarda olur.

Kızlar bi de bişey beğendiyseniz hemen almayın araştırın
Ben 120 ye bi perde beğenmiştim, limangoya gelmiş 70 e aldım
50 TL az paramı aynı marka, aynı ürün üstelik
Şimdi de yanısının uyku setine bakıyorum am 219 çok gibi, 190 a düşmüş trendyolda biraz daha beklesem daha uyguna bulur muyum ki

ya ben ınternette ucuza bulamıyorum ınternette daha pahalı pıyasa daha uygun gibi ama ben hep kucuk seylere baktım bu tur urunlere hıc bakmadım. birtek butikbebeden alısverıs yaptım onlarda pıyasayla esdeger.

kızlar geçen pazartesi gerçekleştirdiğim eminönü çıkartmasında:

1 Disney hastane çıkışı aldım fuşya, puantiyeli... (Havuzlu han 80 tl)

Çubuklu şekerlerdeen aldım 40 tane pembe beyaz, üzerine isim yapıştırıcam:

http://www.sihirliseker.com/wp-content/uploads//helloo.jpg

mevlüt için 3 tanesi 5 liraya havlu aldım dağıtmalık, üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor bebek resmi var (kürkçü han)

Hastane için plastik lohusa şerbeti bardakları, pembe puantiyeli peçeteler, pembe beyaz haribo şeker falan aldım

süsleme için tükl aldım bi de fiyonk sparişi verdim bebeğibn ve benim yatağıma takmak için...

özdilekten nakışlı nevresim takımı beğendim anneannem alıcak (havuzlu han 70 tl)

http://www.n11.com/ozdilek-heart-be...2?cid=604001&gclid=CP2iyq2a68ICFTHMtAod6UcAaQ

3 tanesi 10 liraya terliklerden alıcam hastanede kullan a t yapıcam 3 renk alırım giydiğim geceliğe göre seçerim içinden

http://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0CAQQjBw&url=http://www.firmasec.com/resim/7/demirdogen-ayakkabicilik-zenne-bayan-kislik-pelus-terlik-9038f2ff695-fcmzbf.jpg&ei=1EOhVJSQDcvsUsS6grgN&bvm=bv.82001339,d.d24&psig=AFQjCNEU0yYqcnAF1n9FEuZzZuNEV5bWMA&ust=1419941199228378

cnm gule gule kullan terlıklerın lınkı acılmadı bende havuzlu han a gtmıstım bır daha gıtmek ıstıyordum fakat artık gıdemem herhalde wc sıkıntısı oluyor uzun yolda :) bırde yoruluyorum soguk havalarda.. fıyatlar pıyasa ıle esdeger ama secenek boll o guzell.

cnm gule gule kullan terlıklerın lınkı acılmadı bende havuzlu han a gtmıstım bır daha gıtmek ıstıyordum fakat artık gıdemem herhalde wc sıkıntısı oluyor uzun yolda :) bırde yoruluyorum soguk havalarda.. fıyatlar pıyasa ıle esdeger ama secenek boll o guzell.

googledan benzeri bişeyin linkini aTMIŞTIM ZATEN D EVAR YA HANİ DANDİK ÜZERİ TÜYLÜ TERLİKLER, ONLARDAN...

haftaya salı doktor randevum var akşam, öğle arası işten çıkıp eminönüne uğrar geçerim diyorum...
beyz tulum vardı havuzlu handa, bakiym süs malzemeleri bulursam o tulumu da alır süslerim belki

bi d ehastane için süsleme tülü fiyongu alıcam spariş vermiştim

çikolata koymak için ahşap zımbırtıyla nevresim de alıcam ama onları eşimle gittiğimde mi alsam ağır mı olur acaba diyorum

ya ben ınternette ucuza bulamıyorum ınternette daha pahalı pıyasa daha uygun gibi ama ben hep kucuk seylere baktım bu tur urunlere hıc bakmadım. birtek butikbebeden alısverıs yaptım onlarda pıyasayla esdeger.

Hep olmuyo da arada oluyo
Yakalamak önemli
Bende görmemiştim kk dan listemden bi arkadaş link atmış burda nevresim vs yazdığımı görünce
Baktım son 1 ürün ve başkasının sepetinde diyo
Düşene kadar bekledim :KK53: düştü neyse ki 70 e aldım 120 ye satılan denokids perdeyi

hastanede bebek çiklatası koymak için şu resimdekinin taşlı incilisini beğendim 45 tl falandı

http://www.mirabonbon.com/images/products/big/P1130813.jpg

bi de 20ye vardı düz bişeyler,, 45e değer mi bilemedim

Elit marka çikolatanın da kilosu 100 tlidi 1 kiloya 65 tane geliyor

tabi üzerine süs eklendikçe o sayı 45e falan düşünyor

dün ceviz ağacı'nda baktım orda bile kilosuı 79 tlden başlıyordu Elit uçmuş

hastanede bebek çiklatası koymak için şu resimdekinin taşlı incilisini beğendim 45 tl falandı

Immmm ama çok güzelll olsada yisek:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Hacışerif diye bi site görmüştüm organik ürünlerden çikolata yapılıyomuş yorumlarda olumluydu fiyatı da düşük

googledan benzeri bişeyin linkini aTMIŞTIM ZATEN D EVAR YA HANİ DANDİK ÜZERİ TÜYLÜ TERLİKLER, ONLARDAN...

haftaya salı doktor randevum var akşam, öğle arası işten çıkıp eminönüne uğrar geçerim diyorum...
beyz tulum vardı havuzlu handa, bakiym süs malzemeleri bulursam o tulumu da alır süslerim belki

bi d ehastane için süsleme tülü fiyongu alıcam spariş vermiştim

çikolata koymak için ahşap zımbırtıyla nevresim de alıcam ama onları eşimle gittiğimde mi alsam ağır mı olur acaba diyorum
iyi yaparsın canım ama tek basına gıtme bence ya esınle yada annen veya akrabanla gıt

sonra ıcıne sampuanlarını kozmetık esyalarını koyarsın bende boyle bır sey dusunuyorum sonrasında ygını sampuanı vs koyarım dıe

Back
X