2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

Mrb canlarim üç gündür kitap yüzü acamadim hastane isleri fln vardi bi iki gunde bnm canım istemedi..ama cok mutluyum oglumun kolu iyilesti alcidan kurtulduk :) bu mutlulukla bugun hem dip köşe temizlik yaptim hem de tarihten bi konu calistim aksamda sorularini cozcem ins..herkese iyi calismalar

tekrar geçmiş olsun lokumcum daim olsun mutluluğun da çalışmaları nda...

maşallah çok sevindim. Allah daim etsin mutluluğunu, çalışma şevkini

günaydınlar...

merim sen dün tarihin yanında coğrafyaya da başlasam mı diye sormuştun. bence tarihi bitirdikten sonra başla. zaman açısından değişen bişi olmuyor. tabii bi günde hem tarih hem coğrafya hem de alandan birer konu bitirebilirsen daha çabuk biter...

Arkadaşlar türkçe denemesi ve matematik denemesi çözmek istiyorum,sınava uygun formatlı hangi yayını almalıyım sizce?

günaydın. sağol cnm bi deneyeyim bakalım olmazsa tarihi bitirince başlarım artık

bugün çalışamıyorum malesef. gazım kaçtı galiba oturup duruyorum masanın başında kalkınca vicdanım elvermiyor. ama oturunca da çalışmıyorum. sadece alandan deneme yapıp bi tane video izledim. bakalım ne olacak ilerleyen saatlerde

hayırdır canım sana da mı geldiler ben de ite kaka dağılmadan 183 soru çözdüm

İnşallah
Allah kolaylik versin

günaydın herkese...
sabah sabah 60 rehberlik sorusu çözdüm
şimdi kahvaltı hazırlııcam
gün içinde vaktim olursa tekrar otururum artık masa başına
sizlere de kolay gelsin iyi çalışmalar...

üzülme canım yaa arada dinlen, beyin yoruluyo haaliyle, çok çalışınca da bilgiler birbirine giriyo
bazen banada oluyo, özellikle geceleri, gündüz çok yoruluyorum akşam erken yatıp dinlenecem bugün diyorum
yatınca da ders çalışmadan yattım diye içim daralıyo uykum kaçıyo ne çalışabiliyorum ne de uyuyabiliyorum
baharda geldi ya arada cümleten geliyolar demek ki hepimize

bugün de böyle olsun canım beyin de yoruluyo, doluyo sanki almıyo artık ben de çok az çalışabiliyorum...

sağolun dostlar. arada insan bunalıyo. akşam bıkana kadar bilgisayarda boş boş takıldım sonra uyudum. bıktırma yöntemi işe yaradı galiba. şimdi çalışmaya başlıycam. Allah zihin açıklığı versin, çalıştıklarımızı unutturmasın inşallah. ben bu ara çok unutkan olmaya başladım yoğunluktan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…