2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

dağılmadan 260 soru çözdüm sadece. programa göre bugün yeni konuya geçmem gerekti ama soruları bile zar zor çözdüm...

bugün tarihten bir konu çalıştım. sonra karma soru çözdüm 102 tane. alandan iki konu çalıştım ve tekrar soruları çözdüm 126 soru çözmüşüm. bugünlük yeter yarın özüme dönücem söz. bayanlar hadi atalım ölü toprağını . yarın uçuşa hazır olun. iyi geceler:KK55:

günaydııınn :KK3: açılışı yapıyorum, siz benden daha eken kalkmışsınızdır tabii ama yazan olmuyor pek. alandan dünden kalan sorularımı çözerek başlıyorum. iyi çalışmalar

günaydııınn :KK3: açılışı yapıyorum, siz benden daha eken kalkmışsınızdır tabii ama yazan olmuyor pek. alandan dünden kalan sorularımı çözerek başlıyorum. iyi çalışmalar
günaydın canım. 8.20de uyandım 9da kalktım. duşa falan girdim. bugün dişçiye gitcem. gidene kadar tarih çalışcam. şimdi bi kahvaltı yapim...

Merhabalar :KK24:
Ben de Subat ayında hızlandırılmıs kursuna başladım ıhtıyacın :)
okul önceciyim..
hıc aklıma yokken calısmayı dusunmuyorken yazıldım.. performansımı begenmesemde 1 aydır calısıyorum ıste bıraz bıraz.. ama artık hızlanmam lazım paralarım bosa gıtmesın dıye calısırım belkı demıstım aynen oyle oluyor bosunamı para verdım dıye oturuyorum ıste :KK48:
karıhten 2.unıte bıtmek uzere matematıkten 8 konu felan ılerlerık en son uslu sayılar ve mutlak degerı ısledık bu hafta
cografyadan hıc anlamıyrum napcam bılmem ...
anayasacı çok yavas ılerlıyor sonrasında sıgar dıye korkuyorum altından kalkamam valla ılk kez goruyorum o dersı
egıtım bılımlerı de sımdılık yavas ılerlıyor ama hazıranda erken baslayanların konuları bıtecekmıs bızım derslerı arrttıracaklarmıs.. bakalım nolcak hayrolsunn..
Hepınıze ıyı calısmalar kolay gelsınn :KK25:

ayy sol kulağım çok kötü sürekli ses geliyor çalıştırmıyor. sanırım onun için de doktora gitmem gerekcek:KK14:

bugün alandan 1 konu çalıştım 134 soru çözdüm. tarihten 17.yy çalıştım sorularını çözdüm 57 tane. eğitimden bir konu tekrar ettim 107 soru çözdüm. öğrenme psikolojisinde sıkıntı var yarın da tekrar ve soru çözümüne devam edicem o yüzden. hadi ben kaçar, yarın daha bir aşkla şevkle uyanırız inşallah. :KK30:

Allah Allah çok ilginç ya neden öyle oluyor ki. geçmiş olsun cnm ihmal etme.:KK64:
günaydın canım... geçen sene de uğultu gibi sesler geliyordu. dr stresten dedi ama bu kez farklı bişi, çatur çutur ediyor resmen. evdekiler temizlenmesi falan gerekiyordur belki dediler. korktum yaa:KK51:

bugün alandan 1 konu çalıştım 134 soru çözdüm. tarihten 17.yy çalıştım sorularını çözdüm 57 tane. eğitimden bir konu tekrar ettim 107 soru çözdüm. öğrenme psikolojisinde sıkıntı var yarın da tekrar ve soru çözümüne devam edicem o yüzden. hadi ben kaçar, yarın daha bir aşkla şevkle uyanırız inşallah. :KK30:
maşallah canım. ben dün de hiç çalışmadım. hiç canım istemiyor ama tekrar başlasam iyi oluro_O

günaydın canım... geçen sene de uğultu gibi sesler geliyordu. dr stresten dedi ama bu kez farklı bişi, çatur çutur ediyor resmen. evdekiler temizlenmesi falan gerekiyordur belki dediler. korktum yaa:KK51:

maşallah canım. ben dün de hiç çalışmadım. hiç canım istemiyor ama tekrar başlasam iyi oluro_O

günaydın.korkma dur bakalım inşallah ciddi bişey değildir. ama ihmal etme sakın.
sağol cnm. bu durumu aşman lazım ne güzel çalıştık şimdiye kadar gevşemeyelim. tekrarlar soru çözümleri yeni konular. temelin var ne güzel boşa gitmesin arkadaşım ha gayret bikaç ay daha asıl sonrası ferahlık olacak. kpss defteri kapanacak artık bunu düşün. zahmet, sıkıntı olmadan güzellikler olmuyor çoğu zaman. çok konuştum tarih çalışmam gerek şimdi hadi bismillahHoppa

18.yy bitti çok şükür bölünmekten sinirlerim bozuldu ama inat ettim bitirdim. neyse hemen tekrar edip soru çözmek istiyorum. sonrasında alan ve eğitim :KK49:

deneme sonuçlarım açıklandı yine aynı puanı alma başarısında bulunmuşum. netler hemen hemen aynı. puf yaa iyi geçtiğini düşünüyodum.:KK42: tarihten tekrarımı yapıp soru çözdüm. alandan da biraz çözdüm eğitim kaldı. zorunlu olarak ara verdim yarın sabah devam edicem inşallah. hayırlı geceler

günaydın. üç gündür geçmeyen baş ağrım yine devam ediyo. uyuyup da dinlenmemiş kalkmak çok kötü :KK51: bugün çalışabilecek miyim bilmiyorum. iyi çalışmalar

günaydın.korkma dur bakalım inşallah ciddi bişey değildir. ama ihmal etme sakın.
sağol cnm. bu durumu aşman lazım ne güzel çalıştık şimdiye kadar gevşemeyelim. tekrarlar soru çözümleri yeni konular. temelin var ne güzel boşa gitmesin arkadaşım ha gayret bikaç ay daha asıl sonrası ferahlık olacak. kpss defteri kapanacak artık bunu düşün. zahmet, sıkıntı olmadan güzellikler olmuyor çoğu zaman. çok konuştum tarih çalışmam gerek şimdi hadi bismillahHoppa
yarın randevu alcam ama devamlı gittiğim hastane bi hafta sonrasına veriyor hastaneye de gidip beklemek istemiyorum ne yapsam bilemedimo_O canım ya her yıl aynı şeyleri yaşamaktan bıktım. 6 yıldır hep aynı hep aynı. artık stresten sürekli bi yerlerim tepki veriyor. napcam inan hiç bilmiyorum...

deneme sonuçlarım açıklandı yine aynı puanı alma başarısında bulunmuşum. netler hemen hemen aynı. puf yaa iyi geçtiğini düşünüyodum.:KK42: tarihten tekrarımı yapıp soru çözdüm. alandan da biraz çözdüm eğitim kaldı. zorunlu olarak ara verdim yarın sabah devam edicem inşallah. hayırlı geceler
bi dahakinde daha iyi olur umarım merim. belki pcden çözdüğün için kendini veremiyorsundur. insanın şevki kırılıyor malesef ama denemelere de pek güven olmuyor ki zorlucaz diye saçmalıyolar...

günaydın. üç gündür geçmeyen baş ağrım yine devam ediyo. uyuyup da dinlenmemiş kalkmak çok kötü :KK51: bugün çalışabilecek miyim bilmiyorum. iyi çalışmalar
günaydın canım yaa geçmiş olsun sürekli düşünmekten stresten bi de bahardan öyle sanırım. şu geçiş dönemini atlatınca düzelir. benim de öyle kulağım ayrı başım ayrı. iki gündür de çalışmıyorum:KK51:

günaydın canım yaa geçmiş olsun sürekli düşünmekten stresten bi de bahardan öyle sanırım. şu geçiş dönemini atlatınca düzelir. benim de öyle kulağım ayrı başım ayrı. iki gündür de çalışmıyorum:KK51:

sağol cnm. sorma çalışıyorum ama sanki beynime bi perde inmiş algılarım kapalı resmen... bahardan hep böyle oluyorum ben, bir de demir eksikliği sorunum var sanırım yine doktor yolu göründü. gidip bi kanıma baktırcam. tabii bunların üzerine bir de stres eklenince vücut iyice tepki veriyor. Allah şifa versin hepimize. ne kadar çalışsan da ne olacak diye düşünmekten kendini alamıyor insan. olabildiğince sakin, moralli olmaya çalışıyorum. çünkü ne olacak diye düşünmek bugünü değerlendirmemizi engelliyor.
haklısın pc den sınav olmak zor gözlerim ağrıyor bi süre sonra. sınavları çıkartıp kağıt üzerinden yapmayı düşünüyorum. özellikle alan zor oluyo şekilli sorular açısından.
en kısa zamanda doktora gitmen daha mantıklı sanki kulağın zaten bir süredir böyle daha fazla uzamasın bence. sen bilirsin cnm

X