Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dağılmadan 260 soru çözdüm sadece. programa göre bugün yeni konuya geçmem gerekti ama soruları bile zar zor çözdüm...
günaydın canım. 8.20de uyandım 9da kalktım. duşa falan girdim. bugün dişçiye gitcem. gidene kadar tarih çalışcam. şimdi bi kahvaltı yapim...günaydııınn açılışı yapıyorum, siz benden daha eken kalkmışsınızdır tabii ama yazan olmuyor pek. alandan dünden kalan sorularımı çözerek başlıyorum. iyi çalışmalar
ayy sol kulağım çok kötü sürekli ses geliyor çalıştırmıyor. sanırım onun için de doktora gitmem gerekcek
günaydın canım... geçen sene de uğultu gibi sesler geliyordu. dr stresten dedi ama bu kez farklı bişi, çatur çutur ediyor resmen. evdekiler temizlenmesi falan gerekiyordur belki dediler. korktum yaaAllah Allah çok ilginç ya neden öyle oluyor ki. geçmiş olsun cnm ihmal etme.
maşallah canım. ben dün de hiç çalışmadım. hiç canım istemiyor ama tekrar başlasam iyi olurbugün alandan 1 konu çalıştım 134 soru çözdüm. tarihten 17.yy çalıştım sorularını çözdüm 57 tane. eğitimden bir konu tekrar ettim 107 soru çözdüm. öğrenme psikolojisinde sıkıntı var yarın da tekrar ve soru çözümüne devam edicem o yüzden. hadi ben kaçar, yarın daha bir aşkla şevkle uyanırız inşallah.
günaydın canım... geçen sene de uğultu gibi sesler geliyordu. dr stresten dedi ama bu kez farklı bişi, çatur çutur ediyor resmen. evdekiler temizlenmesi falan gerekiyordur belki dediler. korktum yaa
maşallah canım. ben dün de hiç çalışmadım. hiç canım istemiyor ama tekrar başlasam iyi olur
yarın randevu alcam ama devamlı gittiğim hastane bi hafta sonrasına veriyor hastaneye de gidip beklemek istemiyorum ne yapsam bilemedim canım ya her yıl aynı şeyleri yaşamaktan bıktım. 6 yıldır hep aynı hep aynı. artık stresten sürekli bi yerlerim tepki veriyor. napcam inan hiç bilmiyorum...günaydın.korkma dur bakalım inşallah ciddi bişey değildir. ama ihmal etme sakın.
sağol cnm. bu durumu aşman lazım ne güzel çalıştık şimdiye kadar gevşemeyelim. tekrarlar soru çözümleri yeni konular. temelin var ne güzel boşa gitmesin arkadaşım ha gayret bikaç ay daha asıl sonrası ferahlık olacak. kpss defteri kapanacak artık bunu düşün. zahmet, sıkıntı olmadan güzellikler olmuyor çoğu zaman. çok konuştum tarih çalışmam gerek şimdi hadi bismillah
bi dahakinde daha iyi olur umarım merim. belki pcden çözdüğün için kendini veremiyorsundur. insanın şevki kırılıyor malesef ama denemelere de pek güven olmuyor ki zorlucaz diye saçmalıyolar...deneme sonuçlarım açıklandı yine aynı puanı alma başarısında bulunmuşum. netler hemen hemen aynı. puf yaa iyi geçtiğini düşünüyodum. tarihten tekrarımı yapıp soru çözdüm. alandan da biraz çözdüm eğitim kaldı. zorunlu olarak ara verdim yarın sabah devam edicem inşallah. hayırlı geceler
günaydın canım yaa geçmiş olsun sürekli düşünmekten stresten bi de bahardan öyle sanırım. şu geçiş dönemini atlatınca düzelir. benim de öyle kulağım ayrı başım ayrı. iki gündür de çalışmıyorumgünaydın. üç gündür geçmeyen baş ağrım yine devam ediyo. uyuyup da dinlenmemiş kalkmak çok kötü bugün çalışabilecek miyim bilmiyorum. iyi çalışmalar
günaydın canım yaa geçmiş olsun sürekli düşünmekten stresten bi de bahardan öyle sanırım. şu geçiş dönemini atlatınca düzelir. benim de öyle kulağım ayrı başım ayrı. iki gündür de çalışmıyorum