- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
günaydın canım... sonucu güzel gelir inşallah...
amin cnm sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canım... sonucu güzel gelir inşallah...
Canim nasilsin?merhaba canlarrr nabersiniz Allah güç kuvvet zihin açıklıgı versin :)
Beni buradakiler taniyor diye direk yazdimöğretmenlik sayfasına atamalar hazirana alınmış diye yazıyosun
arkadaşım şunun memur atamaları olduğunu da yazsana yahu
1 2 saniyede tüm sinirlerim bozuldu niye talaşlandırıyosun insanı
biran öğretmen ataması sandım yaaa
Evet canim hayirlisi inşallahcanım benim sıkma canını, hep hayırlısını istedik şimdiye kadar. olsun da varsın birkaç ay geç olsun. belki böylesi senin ve bebişin için daha iyi olur...
merhaba canlarrr nabersiniz Allah güç kuvvet zihin açıklıgı versin :)
anlıyorum canım... bi an evvel geçsin gitsin bu zor sıkıcı günler...Canim nasilsin?
Kafan rahatladi ne güzel. Oğlun kucaginda, darisi bize
Simdi de yeni kaygilar baslamistir sende, es durumundan gelmeye calisma kaygin baslamistir
Beni buradakiler taniyor diye direk yazdim
Gecen sene buradaki çoğu arkadaşla birlikte calistik çünkü
Nisan da bekledigin bir öğretmen atamasi mi vardi ?
Evet canim hayirlisi inşallah
Ahh atanacagima bir emin olsam huzurla 2 yilda olsa bekleyecem ama bilinmezlikler için de beklemek çok zor
bugün hiiiç çalışmadım. ablamla tiyayroya gittim. çok iyi geldi. bi gün yaşadığımı hissettim. yarın yine acı gerçeğime uyancam...
günaydın... başarılar merim... ben de çözcem bugün...günaydın güzel insanlar. eğitim denemesiyle güne merhaba diyorum.
günaydın... başarılar merim... ben de çözcem bugün...
Beni buradakiler taniyor diye direk yazdim
Gecen sene buradaki çoğu arkadaşla birlikte calistik çünkü
Nisan da bekledigin bir öğretmen atamasi mi vardi ?
sağ ol canım ama pek başarılı olamadım. berbat bi denemeydi. dikkatsizlikten kaynaklı çok basit hatalar yapmışım. kulağımdan da çıtır çıtır sesler geliyorsağol cnm :) denemem bitti biraz dinlenicem kahvaltı yapıp devam ederim. sana da başarılar
sağ ol tatlım sana da...herkeslere slm...
bugün kociş evdeydi haaaliyle bizim kahvaltı saati de uzadı
ev işlerini bi halledeyim rehberlikten soru çözcem
soru bankaları beni bekler...
sizlere de Allah zihin açıklığı versin...
sağ ol canım ama pek başarılı olamadım. berbat bi denemeydi. dikkatsizlikten kaynaklı çok basit hatalar yapmışım. kulağımdan da çıtır çıtır sesler geliyor
Bizim atamayi da secim yatirimi olarak nişana çekmişlerdi ama tekrar hazirana aldilarkusura bakma arkadaşım bu kpss stresi insanın öyle sinirlerini bozuyo ki
sen sadece atamalar hazirana alınmış diye yazınca ağustostaki atamayı hazirana çektiler sandım
daha öncede aynı şeyi seçim zamanı yine yaptılar çünkü
ve durmadan gezip tozmaktan kitap yüzü açmamış bir arkadaşım 45 puanla atandı
ama ben 11 aylık ikizlerim ve 8 aylık hamile olduğum bebeğimle bir yere gidemeyeceğim için tercih bile yapamadım
oyüzden bu yıl atanmak için 3 çocukla debeleniyorum desem yeridir
senin mesajıda okuyunca yine atama yapacaklar sandım
Rabbim seninde yardımcın olsun bu zorlu yolda Allah hepimize hayırlısıyla atanmayı nasip etsin...
Bizim atamayi da secim yatirimi olarak nişana çekmişlerdi ama tekrar hazirana aldilar
Bende 2 aylik bebegimle bekliyorum
Allah yardimcin olsun hic kolay değil
Ama istenirse neden olmasin
Ben burada adilemir abladan ilham alarak.calismaya baslamistim
7 yasinda ve 1 yasinda 2 çocuğuyla yillar sonra calisti ve atandi
Yani düzenli programli calismayla neden olmasin.
Bolumunuz ne ?
aynen öyle canım ben de atlıyorum sazan gibi, bi an evvel bitsin diye okumadan geçiyorumah o dikkatsizlikler yaa. ben özellikle iyi bildiğim konularda ordan kaybediyorum. soruyu ya da şıkları düzgünce okumadan atlıyorum. nasıl içim yanıyo sonra