2015 KPSS Sayfamıza Gelmek İsteyenler Buyursun...(Öğretmenlik)

kızlar bende fen ve teknoloji mezunuyum sınava 3,5 ay kala birden çalışma hissi sardı beni,ama alan kitabı için hangi kaynak iyi ya da nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim çalışmaya bugün başladım

sağol cnm. sorma çalışıyorum ama sanki beynime bi perde inmiş algılarım kapalı resmen... bahardan hep böyle oluyorum ben, bir de demir eksikliği sorunum var sanırım yine doktor yolu göründü. gidip bi kanıma baktırcam. tabii bunların üzerine bir de stres eklenince vücut iyice tepki veriyor. Allah şifa versin hepimize. ne kadar çalışsan da ne olacak diye düşünmekten kendini alamıyor insan. olabildiğince sakin, moralli olmaya çalışıyorum. çünkü ne olacak diye düşünmek bugünü değerlendirmemizi engelliyor.
haklısın pc den sınav olmak zor gözlerim ağrıyor bi süre sonra. sınavları çıkartıp kağıt üzerinden yapmayı düşünüyorum. özellikle alan zor oluyo şekilli sorular açısından.
en kısa zamanda doktora gitmen daha mantıklı sanki kulağın zaten bir süredir böyle daha fazla uzamasın bence. sen bilirsin cnm
amin canım hem aklımıza hem ruhumuza hem bedenimize sağlık sıhhat versin Rabbim. sağlık olmayınca ders de olmuyor. kulağım bugün biraz daha rahat bıraktı beni. inşallah dr.a gerek kalmadan geçer gider. sen de ihmal etme merim. ben üç günlük arayı yarın sonlandırmayı düşünüyorum. birkaç gün uzak kalmak iyi geldi. inşallah sabah erkenden kalkabiliriz. sen naptın bugün çalışabildin mi?

kızlar bende fen ve teknoloji mezunuyum sınava 3,5 ay kala birden çalışma hissi sardı beni,ama alan kitabı için hangi kaynak iyi ya da nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim çalışmaya bugün başladım
fen için önerebileceğim bi kaynak yok. benim branşım sosyal bilgiler pegemden çalışıyorum. izleyeceğin yolu da en iyi sen belirleyebilirsin. kolay gelsin...

amin canım hem aklımıza hem ruhumuza hem bedenimize sağlık sıhhat versin Rabbim. sağlık olmayınca ders de olmuyor. kulağım bugün biraz daha rahat bıraktı beni. inşallah dr.a gerek kalmadan geçer gider. sen de ihmal etme merim. ben üç günlük arayı yarın sonlandırmayı düşünüyorum. birkaç gün uzak kalmak iyi geldi. inşallah sabah erkenden kalkabiliriz. sen naptın bugün çalışabildin mi?

günaydın :) ben dün biraz çalışabildim şükür. 122 öğrenme psikolojisi çözdüm. konulara baktım tekrar ettim. alandan 61 soru çözdüm kolay bi konu çalıştım. tarihten 19.yy a başladım. ne yapsam yeterli gelmiyo ya sanki saatler dakika gibi. bu kadar konuyla gün bitti :KK43: doktora yarın gideceğim kan vermeye bugün çok yoğun oluyor. kulağın inş geçer. iyi çalışmalar cnm

alana çok yüklenmek lazım orası kesin. benim branşım matematik o yüzden alan kitabı öneremiyorum malesef. iyi çalışmalar

bu arada güne sevdiğiniz dersle başlayınca gerisi geliyor. çalışmak zorunda olduğum dersle yani alanla başlayınca çok sıkılıyordum, uzun süredir eğitimden soru çözerek başlıyorum çok daha verimli oluyor. nacizane tavsiyemdir :KK16:

günaydın :) ben dün biraz çalışabildim şükür. 122 öğrenme psikolojisi çözdüm. konulara baktım tekrar ettim. alandan 61 soru çözdüm kolay bi konu çalıştım. tarihten 19.yy a başladım. ne yapsam yeterli gelmiyo ya sanki saatler dakika gibi. bu kadar konuyla gün bitti :KK43: doktora yarın gideceğim kan vermeye bugün çok yoğun oluyor. kulağın inş geçer. iyi çalışmalar cnm
bana da öyle oluyor canım. ben de sadece konu çalışıp hiç soru çözmeyince hiçbir şey yapmamış gibi hissediyorum. bi git bakalım ne dicekler inşallah önemli bir şey çıkmaz. ben de perşembeye aldım randevumu. sağ olasın, iki gündür daha iyiyim. eğitim denemesiyle başladım. 19 yanlış çıktı. iki şık arasında kaldığım sorularda seçtiğim yanlış çıkmış hep. ben de 20.yy dayım. yetiştin valla tebrikler:nazar::KK9:

Son düzenleme:
ben de sabah aynı şeyi düşündüm. tek kişilik dev kadro diyorlar ya onun gibi:KK48:

aynen.:KK48: teşekkür ederim. ben tarihi çok ayrıntı çalışmıyorum ya o yüzden ilerliyo. bu sene ygs de türkçe zormuş belki bizde de türkçeyi zorlarlar. türkçeyi aksatmıycam ben de artık. bu sene tarihin zor olacağını zannetmiyorum ben açıkçası.

aynen.:KK48: teşekkür ederim. ben tarihi çok ayrıntı çalışmıyorum ya o yüzden ilerliyo. bu sene ygs de türkçe zormuş belki bizde de türkçeyi zorlarlar. türkçeyi aksatmıycam ben de artık. bu sene tarihin zor olacağını zannetmiyorum ben açıkçası.
geçen sene alandaki tarih gk deki tarihten daha kolaydı inan:KK12: bu sene de matematiği zorlasınlar ben zaten yapamıyorum:KK53:

raporumu vereyim hemen tarihten meşrutiyete geldim. eğitimden 100 soru çözdüm. alandan iki konu çalıştım 104 soru çözdüm. tarihten ıslahatlar ömrümü yedi arkadaş ya:confused: eheh artık yeter biraz kitap okuyayım da uyuyayım. holofira sen ne yaptın çalışabildin mi?

geçen sene alandaki tarih gk deki tarihten daha kolaydı inan:KK12: bu sene de matematiği zorlasınlar ben zaten yapamıyorum:KK53:

genel yetenek kısmına çok yüklenmiyorum var yaa. içime doğuyo zorlayacaklar bu sene. vurmasın beni Allah ımm :KK17: eğitimden mi zorlarlar ki yaa bilemiyorum sence?

raporumu vereyim hemen tarihten meşrutiyete geldim. eğitimden 100 soru çözdüm. alandan iki konu çalıştım 104 soru çözdüm. tarihten ıslahatlar ömrümü yedi arkadaş ya:confused: eheh artık yeter biraz kitap okuyayım da uyuyayım. holofira sen ne yaptın çalışabildin mi?
:nazar::KK9: maşallah canım... ben de mondrosa kadar geldim. 20.yydan 145 soru çözdümHoppa

eğitim sorularımla başlıyorum hadi bakalım. meydan deliye kaldı yazıp duruyorum buraya :KK48: kızlar gelin garii:KK20:

Ayyy cok guldum..severim o deliyi ben:KK15:

günaydınlar:KK37: semim belisim clamenim nerelerdesiniz kızlar:KK64:
burdayim zumrem:KK60:Size yetismeye calisiyorum..biraz fire verdim bir ara..:KK14:Hem grip hem hamis rehaveti..toparlandim artikin..kosmam lazim..takipteyim tek kisilik dev kadro..gecmisler olsun sizede kizlar.kendinizi cok yipratmayin:KK39:

Ayyy cok guldum..severim o deliyi ben:KK15:

burdayim zumrem:KK60:Size yetismeye calisiyorum..biraz fire verdim bir ara..:KK14:Hem grip hem hamis rehaveti..toparlandim artikin..kosmam lazim..takipteyim tek kisilik dev kadro..gecmisler olsun sizede kizlar.kendinizi cok yipratmayin:KK39:

geçmiş olsun. bahar herkesi çarptı galiba :KK64: raporları bekliyoruz. iyi çalışmalar olsuun :KK39:

X