- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.005
Evet canim dusuk alsam.simdiye umudumu laybetmis toparlanmistim. Ama boyle hep diken ustunde. Bir daha hazirlanma şevki de kalmiyor insanin bundan yuksek alamam diye.ne zor işler ya az alsan bir dert çok alsan bir dert. ikiside olmuyor
Safrancim seni cok iyi anlıyorum. Gercekten zor bir durum ama tekrar hazirlanabilirim diyorsan başla bence. Nasipten otesi olmaz. Allah ne zaman izin verirse bizim kapımız da o zaman açılır canım.Evet canim dusuk alsam.simdiye umudumu laybetmis toparlanmistim. Ama boyle hep diken ustunde. Bir daha hazirlanma şevki de kalmiyor insanin bundan yuksek alamam diye.
Sen isletmeyi tamamladin mi canim 1 ders birakmistin, lisanstan mi gireceksin bu sene ?
Cok.haklisin canimSafrancim seni cok iyi anlıyorum. Gercekten zor bir durum ama tekrar hazirlanabilirim diyorsan başla bence. Nasipten otesi olmaz. Allah ne zaman izin verirse bizim kapımız da o zaman açılır canım.
Canim ben ilk defa hazirlandigim icin ve biraz kit biri oldugum icin, 3 farkli kaynaktan calisip 5 farkli kaynaktan soru cozmustumKizlar bana kitap tavsiye edin.
Bugun bakayim dedim ozellikle tarih icin ama ayni kitaptan 2 farkli yayin var mesela pusuladan. Hangisi alinmali?
Bir de cografya lazim bana. Degisik degisik kitaplar çıkmış.
tamamlamadım canım önümüzdeki yılda önlisansımEvet canim dusuk alsam.simdiye umudumu laybetmis toparlanmistim. Ama boyle hep diken ustunde. Bir daha hazirlanma şevki de kalmiyor insanin bundan yuksek alamam diye.
Sen isletmeyi tamamladin mi canim 1 ders birakmistin, lisanstan mi gireceksin bu sene ?
ben siz naparsanız uyarım ama biz şimdi yeni başlayacağız ya diğer topik dediğinizdekiler ilerlediyse karışabilir.Hayır badiş gelemezsingel tabii kuzum ya sensiz olur mu hiç yalnız biz açmıcaz sanırım halihazırda bi topik var oraya geçcez büyük ihtimalle
Benim sinav 3 tane oldugundan cok kaynaktan calisamam zamanin yetmez ama cok kitaptan soru çözebilirim canim. Bugün siparis vericem insallah.Canim ben ilk defa hazirlandigim icin ve biraz kit biri oldugum icin, 3 farkli kaynaktan calisip 5 farkli kaynaktan soru cozmustum
Egitim ve alana kafam basmaz ama gk ve gy te ne kadar fazla kaynak cozersen o kadar iyi
Milli egitim bakani aciklama yapmis, subatta herkesi sevindirevek kadar ogretmen atamasi yapacagiz diye
canım tarihin pusulası iki farklı yayınevinden çıkmış ben de gördüm ama sanırım sadece kapakları farklı içerik aynı yani ben öyle düşündüm. evveliyatın tarihini alabilirsin. ben şimdilik alandan bi konu anlatım bi soru bankası aldım. bunlar bitince tarihin pusulasıyla evveliyatı alcam tarihten devamlı soru çözmezsem çok unutuyorumKizlar bana kitap tavsiye edin.
Bugun bakayim dedim ozellikle tarih icin ama ayni kitaptan 2 farkli yayin var mesela pusuladan. Hangisi alinmali?
Bir de cografya lazim bana. Degisik degisik kitaplar çıkmış.
10 binmis.Benim sinav 3 tane oldugundan cok kaynaktan calisamam zamanin yetmez ama cok kitaptan soru çözebilirim canim. Bugün siparis vericem insallah.
Evet aciklama yapmislar. 15bin alirlar sanirim fazlsi olmaz. Bizden holofira gidebilir.
aynen belisim bizim zamanımız yetmez o kadarına. tek kaynaktan çalışıp bol sor çözmek en mantıklısı. ben bir de akademik kaynak bulmaya çalışıyorum. malum bizim alan çığırından çıktı bu seneBenim sinav 3 tane oldugundan cok kaynaktan calisamam zamanin yetmez ama cok kitaptan soru çözebilirim canim. Bugün siparis vericem insallah.
Evet aciklama yapmislar. 15bin alirlar sanirim fazlsi olmaz. Bizden holofira gidebilir.
kesinleşmiş mi canım?10 binmis.
Pusula cok ayrintili dedi bir arkadasim 500 sayfa diyor. Gerci artik illa ki ayrintili calismak lazim. Bir de egitim almam lazim. Onda zaten yediiklim alicam. Bir an once alsam da baslasam.canım tarihin pusulası iki farklı yayınevinden çıkmış ben de gördüm ama sanırım sadece kapakları farklı içerik aynı yani ben öyle düşündüm. evveliyatın tarihini alabilirsin. ben şimdilik alandan bi konu anlatım bi soru bankası aldım. bunlar bitince tarihin pusulasıyla evveliyatı alcam tarihten devamlı soru çözmezsem çok unutuyorum
Her an her sey olabilir canim. Ne kadar alim olacagina bagli sizin bölümden.aynen belisim bizim zamanımız yetmez o kadarına. tek kaynaktan çalışıp bol sor çözmek en mantıklısı. ben bir de akademik kaynak bulmaya çalışıyorum. malum bizim alan çığırından çıktı bu seneben gidebilir miyim dersin canım, olabilir
evet canım ayrıntılı ama laf kalabalığı yapmadan madde madde anlatıyor diğer kitaplara göre baya düzenli. yediiklimi beğeniyor herkes ama ben ihtiyaççıyımPusula cok ayrintili dedi bir arkadasim 500 sayfa diyor. Gerci artik illa ki ayrintili calismak lazim. Bir de egitim almam lazim. Onda zaten yediiklim alicam. Bir an once alsam da baslasam.
bir şey olmaz yavrum ya zaten temmuzda açılmış konu ama çok fazla ilerlenmemişben siz naparsanız uyarım ama biz şimdi yeni başlayacağız ya diğer topik dediğinizdekiler ilerlediyse karışabilir.
Milli egitim bakani aciklam yapmis canim. Memurlar.net haber yapmiskesinleşmiş mi canım?
Hımm 10binin üzerinde demiş 10001 yaparlarMilli egitim bakani aciklam yapmis canim. Memurlar.net haber yapmis
http://www.memurlar.net/haber/540368/